online eten en drinken gids

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Verbeter je gezondheid
Gratis adviezen, informatie, nieuws en tips mbt voeding en gezondheid


Theepagina's van Paul Schuurmann
Zwarte thee, bij ons de meest gedronken thee, is volledig gefermenteerd. Om zwarte thee te krijgen doorlopen de blaadjes na de pluk altijd vier basisbehandelingen: verflensen, kneuzen, fermenteren en drogen. Per soort, land en zelfs plantage verschilt de manier waarop deze behandelingen plaatsvinden aanzienlijk, maar het proces is altijd terug te voeren op deze vier behandelingen.

Theeuwes
De site van Theeuwes Mengvoeders, Keustermans Mengvoeders, Moonen Mengvoeders en Keustermans Dierenspeciaalzaak. Alles voor uw vee, pluimvee en huisdieren.

Thuisbezorgd.NL
Bij Thuisbezorgd.NL kun je online pizza bestellen maar bijv. ook shoarma, chinees, spareribs, sushi, enz. Online eten bestellen doe je bij Thuisbezorgd.NL

Tijd voor Vis
Vis maakt het leven verrukkelijk! Op de Tijd voor Vis site treft u meer dan 150 heerlijke visrecepten en tips. De site is een initiatief van het Nederlands Visbureau en vertelt u alles wat u over vis wilt weten.

Treurniet Mengvoeders
Treurniet Mengvoeders B.V. beschikt als enige onderneming in Berkel en Rodenrijs over het predikaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" Het predikaat staat voor kwaliteit, soliditeit en continuÔteit van de onderneming. De toekenning van het predikaat blijft voorbehouden aan de regerend vorst of vorstin. Om voor toekenning van het predikaat in aanmerking te komen dient de onderneming minimaal 100 jaar te bestaan, bij voorkeur onder dezelfde naam. In haar bedrijfstak dient de onderneming tenminste in de regio rond de plaats van vestiging een eerste of duidelijk vooraanstaande plaats in te nemen.Voor het publiek is het zichtbare bewijs het wapenschild dat de betreffende onderneming mag voeren.

Tweedehandsautomaten.nl
Bent u op zoek naar een tweedehands koffieautomaat voor een lage prijs? Tweedehandsautomaten.nl heeft het beste aanbod occasion en demo modellen van uitsluitend A-merk fabrikanten.

Uienrecepten
Zoek je een lekker recept met uien, dan is hier de juiste plaats. De recepten zijn heel gemakkelijk, soms wat uitgebreider, en altijd lekker! Veel uien gaan in een heerlijke hachee of met maar 1 uitje bereid je een bijzonder voorgerecht van gevulde ui.

UnieKaas
Kaas van een uniek volkje. UnieKaas merken en producten vari'ren van Nederlandse en buitenlandse kazen tot heerlijke kwark en yoghurt.

Urbanbite. The food order site.
Online bestellen bij restaurants die bij je thuis of op kantoor bezorgen. Bestellen is heel makkelijk, er zijn geen extra kosten aan verbonden en je betaalt aan de deur. Geen zin om te koken? Weer aan het overwerken? Bezoek dan Urbanbite.

Van Benthem
Vandaag de dag mag Van Benthem Veevoeders en Kunstmest BV zich rekenen tot ťťn van de middelgrote mengvoederbedrijven. De bedrijfsvoering is in handen van een externe directeur, de heer Jan van Eck. Hij geeft leiding aan ca. 18 medewerkers, waaronder enkele afkomstig zijn uit de familie. De aandelen zijn in handen van 2 neven. Zij vormen tevens het bestuur van de vennootschap aangevuld met een derde 'onafhankelijke'. Het oorspronkelijke werkgebied lag hoofdzakelijk in Overijssel. In de loop van de jaren werd dit vergroot met de Noordoostpolder. Het bevat nu de 3 noordelijke provincies en Flevoland.

Van den Berghe Koffieapparatuur
C. van den Berghe Winterswijk. Leverancier van professionele koffie-apparatuur en ingredienten. Espresso en zetapparatuur,koffie en frisdrankautomaten, koffie,thee,suiker,melk,soep,bekers

Van Dunschoten's Zeevis uit Spakenburg,
Zeevishandel Van Dunschoten's Vis uit Spakenburg zorgt voor uw dagelijkse verse visproducten. Wij leveren aan horeca, restaurants, particulieren en staan zowel op markten als op standplaatsen.

Van Erp Dranken
Van Erp Dranken is een familiebedrijf met een uitstekende reputatie vanwege de persoonlijke en flexibele werkwijze waarbij kwaliteit en de klant centraal staan. Wijnimport is een belangrijke aktiviteit. Het wijn assortiment is trendzettend, innovatief en heeft een onverslaanbare prijs / kwaliteit verhouding.

van Geloof Keukens
Heeft u graag een keuken met een aangepaste werkhoogte? U krijgt volop comfort door een keuken in Maxi-Line-uitvoering. Tot 25% meer ruimte door hogere onderkasten, de mogelijkheid van hoekkasten met drie(!) draaiplateaus en een korf onder de oven en de spoelkast. En in de onderkasten passen maar liefst drie korven. Kortom, een keuken met meer inhoud en een ergonomische werkhoogte. Category: Voeding

Van Helvoirt Groentespeciaalzaken BV
Hans van Helvoirt VOF specialist in het leveren van topkwaliteit! Groenten en Fruit aan de groothandel, detailhandel, restaurants, instellingen en particulieren. Middels deze site willen wij u een overzicht geven van onze activiteiten. Heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met Hans van Helvoirt of een van zijn medewerker(ster)s.

Van Laarhoven Advies Mengvoedertechnologie
Van Laarhoven Advies is een internationaal werkend adviesbureau in de mengvoederindustrie. Tot haar diensten behoren het geven van technologische adviezen, het begeleiden van projecten en het ondersteunen van het operationele management .

Van Olphen Viande Select
Van Olphen Viande Select is een toonaangevende vleesleverancier voor horeca, catering en de grootverbruikersmarkt. Vanuit een van de modernste vleesbedrijven in Nederland krijgen deze afnemers hun orders dagvers aangeleverd. Van Olphen biedt hen naast een breed assortiment, veel service en vergaande kwaliteitsgaranties.De bedrijfsfilosofie is er op gericht om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de individuele wensen van onze afnemers. Die individuele wensen kunnen betrekking hebben op het produkt maar ook op de manier van verpakken, de gebruikte kruiden, gewenste aflevertijden en dergelijke. Dientengevolge hanteert Van Olphen Viande Select een zeer breed en diep assortiment. Omdat het bedrijf bovendien werkt volgens een ordergestuurde produktie is de afnemer verzekerd van maatwerk en van een dagvers produkt

Van Raalten Import
Wij importeren fijne kwalititeit levensmiddelen voor winkels en restaurants.
O.a. Crudo olijfolie, San Giacomo azijn, Halen Mon zeezout, Blanquette de Limoux van Beirieu en verse truffels en verse vanille.

Van Tienen
Van Tienen drankautomaten B.V. - Zeeland Voor koffieautomaten, drankautomaten, verkoopautomaten, keukenapparatuur en natuurlijk de bijbehorende supplies. Op onze site kunt u informatie vinden over alle producten en diensten die wij u kunnen leveren.

Vandemoortele
Welkom op de productsite van Vandemoortele. Naast informatie over onze producten, hebben we ook gezorgd voor een interactieve toets. Zo kun je ons wekelijks recept uitproberen. Of je kan je geluk beproeven in onze wedstrijd.

Vanhout Keukens
Van Hout keukens, dŤ keukenspecialist, voor heel Nederland;ontdek de ruime keuze aan keukens van klassiek tot modern. In een gemoedelijke sfeer leiden wij u rond in onze showroom, brengen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u uit en geven wij advies.

Vanrobaeys
De nv Vanrobaeys mengt sedert 1965 duivenvoeders. Reeds toen al waren wij op zoek naar de beste ingrediŽnten voor onze mengelingen. Onze keuze viel snel op de kwalitatief hoogstaande CRIBBS MAŌS.Elke unieke Vanrobaeys mengeling is voorzien van een portie van deze natuurlijk gedroogde maÔs, met zeer hoge voedingswaarde.

Vegatopia
Vegatopia: website met ruim 700 vegetarische recepten, forums over koken, reizen, gezondheid, producten en meer, vegetarische restaurantgids voor Nederland en Belgie, gratis contact-advertenties et cetera.

Vegetarische tofu producten
Website van SoFine Foods bv Landgraaf, producent van vegetarische en biologische tofu producten. Het laatste nieuws, recepten, assortiment, verkrijgbaarheid.

Veltman Vis Service BV
Veltman vis service BV is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren van Vis & Visproducten naar tal van horecabedrijven en instellingen.Door eigen inkoop op diverse visveilingen in het land beschikken wij constant over een groot assortiment verse vis, en door rechtstreeks transport op Zeeland worden wij dagelijks voorzien van verse mosselen, oesters en levende kreeft. Category: Voeding

Vema construct
Machinery Verhoest is sedert jaren een referentie voor de handel in bakkerijmachines en ovens. We hebben een grote stock van nieuwe en tweedehands (gereviseerd of niet gereviseerd) machines en ovens, alsook industriŽle machines: voor de bakkerij, patisserie, biscuiterie en wafelindustrie

VEN Groothandelcentrum
VEN Groothandelcentrum B.V., is een horeca Groothandel voor de horeca die zich richt op de horeca, grootverbruik en bedrijfscantines. Wij voeren een groot assortiment aan food en non-food producten voor de horeca, zoals verse vis, wild, groenten, patisser

Vente Veevoeder
In onze moderne fabriek produceren wij diverse diervoeders. Aan de hand van strenge kwaliteitseisen worden grondstoffen voor de productie van deze veevoeders ingekocht, vervolgens worden de grondstoffen d.m.v. eigen transport naar de fabriek gebracht, zodat er controle is in elke fase van het proces.

Vepofoods
VePo Foods B.V. is gespecialiseerd in het raspen en verpakken van kaas. Onze geraspte kaas, verkrijgbaar in diverse variaties, vormt het ideale ingrediŽnt in talrijke gerechten. Dankzij het grote aanbod van Europese kaassoorten kunnen wij u een product bieden in vele smaken en maten en voor vele toepassingen. Al onze producten worden vers op bestelling geproduceerd.

Verbakel Seggelink B.V.
In 1988 begonnen als groothandel voor buitenlandse kazen, hebben wij ons in de loop van de jaren vanuit eigen productie units gericht op het ontwikkelen van eigen merken en concepten. Binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten en Mediterrane specialiteiten als Tapenade en Olijven staan hierbij centraal.Kaas in de breedste zin van het woord spreekt ons aan

Verbond van amateur wijn- en biermakers vzw
Thuis zelf bier, wijn en zuivel bereiden volgens ecologisch en wetenschappelijk verantwoorde methodes .

VerDi import bv
De grootste concentratie van bedrijven in Nederland, misschien zelfs in Europa, met als primaire bron van inkomsten de vermarkting van AGF, bevindt zich in Barendrecht. In het hart van dit bruisende centrum (Fresh World Barendrecht) is VerDi Import sinds 1998 gevestigd. Het bedrijf met lange roots heeft haar plaats op de markt weten te veroveren. Door SAFE beschikt VerDi Import ook direct over de productie van telers uit Afrika, Nieuw Zeeland en Zuid-Amerika. Deze toevoeging aan het bestaande assortiment maakt VerDi een belangrijke speler op de markt.

Vereniging Nederlandse Frisdranken Industrie (NFI)
Frisdranken zijn aangename dorstlessers. Het dorstlessende effect ontstaat door een combinatie van smaak, de verhouding tussen zoet en zuur en het tintelende effect van koolzuur.Frisdranken vind je in alle soorten en maten. Je kunt kiezen uit veel verschillende smaken, zoals cola, sinas, cassis en lemon/lime dranken. Steeds weer komen er nieuwe frisdranken op de markt. Frisdranken kun je de hele dag door en overal drinken. Voor onderweg zijn er blikjes en kleine flesjes, voor thuis grote flessen.

Vereniging van Boeren- Leidse Kaasmakers
Sommige tradities gaan gelukkig nooit verloren, neem nou het ambachtelijk bereiden van de Boeren-Leidse. Deze kaas, die al eeuwen lang in de omgeving van de Sleutelstad Leiden wordt gemaakt, wordt door kenners geroemd om zijn kenmerkende smaak.

Vergeten eten
De historische groentehof is voor iedereen gratis toegangelijk. We verkopen zaden- en pootgoed, exclusieve historische groenten en (recepten)boeken. We geven ook rondleidingen en lezingen. De Historische Groentehof wordt beheerd door de Stichting Vergeten Groenten en heeft als doel om de rijkdom aan historische, bijzondere en zeldzame groentes aan iedereen te laten zien. De toegang is gratis en voor iedereen open.

Verhaar
De Whisky- en Wijnhandel van Harry en Marcel Verhaar aan de Planetenbaan in Bilthoven heeft verbluffende verrassingen in petto. Van buiten een strak omgebouwde varkensstal, van binnen een immens, tot aan de nok gevuld keldergewelf. Met daaronder, tussen duizenden flessen, een Schotse hemel op aarde. Meer dan 1301 soorten whisky hebben wij op de planken staan. Whiskey met e uit Amerika en Ierland, whisky zonder e uit Schotland en Canada. Verreweg de meeste soorten (zo'n 1001) komen van Schotse distilleerderijen. Dus verreweg met recht de GROOTSTE Whisky-Zaak in Nederland.

Vers water
Welkom op de vers water site, dť website waar je alles over water vindt. Wil je weten waar water vandaan komt, hoe het gemaakt wordt, wat er in zit of hoe gezond het is? Ben je op zoek naar nieuws of informatie over de watersector.

Verveka
VERVEKA is producent van zuivelproducten met kwaliteit in de diervoedersector sinds 1972. Onze onderneming gericht op produktie van kalvermelk voor vleeskalveren voor zowel eigen integratie als de vrije sector. Naast kalvermelk voor vleeskalveren is Verveka "sterk" in de produktie en verkoop van rose- en fokkalvermelk. Tevens is er een belangrijke rol weggelegd in de verkoop van lammerenmelk voor geiten en schapen.

verzamelsite voor american kitchens
Design keuken uit de sixties, collectors item van nu De ervaring leert dat steeds meer mensen dit ontwerp uit 1953 van Raymond Loewy gaan (her-) ontdekken.Dankzij enkele kleine aanpassingen (zoals deuren op maat voor inbouwapparatuur) zijn wij in staat een keuken te leveren die in alles voldoet aan de normen van deze tijd en qua ontwerp nog steeds zijn tijd ver vooruit is.

Victoria mengvoeders
Victoria Mengvoeders is een middelgroot particulier mengvoederbedrijf, gevestigd in Veghel. Het bedrijf is gestart in 1934 met de handel in veevoedergrondstoffen. Na enige tijd begon de produktie van mengvoeders. In 1946 werd de huidige lokatie aan de Zuidkade aangekocht. Hierna groeide het bedrijf snel uit. Door de jaren heen heeft er een verschuiving plaatsgevonden van grondstoffen naar mengvoeders. Tot die tijd was het bedrijf bekend onder de naam Jan van Heeswijk Veghel BV. Bij de invoering van de mengvoerproduktie is de naam Victoria Mengvoeders steeds meer de handelsnaam geworden van het bedrijf. Vanaf 1970 is de handel in losse grondstoffen grotendeels gestopt.

Vifit
Campina natuurlijk. Melk, drinks, Gastronomie, yoghurt, kaas, boter. Bereid uit de beste puur natuurlijke melk.

Vincopains
Vincopains brengt kwaliteits wijnen uit de oude en nieuwe wijnlanden die betaalbaar zijn.

Vinos de EspaŮa
Informatie over Spaanse wijnen, de gebieden, hun historie en gastronomie. Wie verkoopt welke Spaanse wijn. Ook voor de handel, met gegevens van bodegas die naar Nederland willen exporteren, en statistieken

Visgilde
Visgilde visspeciaalzaak / viswinkel. Vereniging voor visspeciaalzaken. 35 Viswinkels met veel keuze aan vis, schaaldieren en schelpdieren.

Visrecepten
Visrecepten voor een kerstdiner of feestmenu maak van het menu voor een feestdag een visdag.

Vitamine Informatie Bureau TNO Voeding
De vitaminesite bevat nieuws en achtergronden over vitamines en mineralen. Deze site is ontwikkeld dor het Vitamine Informatie Bureau, ondergebracht bij TNO Kwaliteit van Leven. Dit bureau geeft objectieve en onafhankelijke informatie en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over vitamines en mineralen.

Vitamines en andere voedingssupplemnten van Vita-Send
Het nut van vitamines, mineralen, kruiden en andere voedingssupplementen.

Viteau
Voor gekoeld bronwater op de werkplek en een standaard of design watercooler / waterkoeler.

Vlam Vis
U bent dus op zoek naar een snel en lekker visgerecht? Dan heeft u het net goed uitgeworpen. Ga naar Gerecht van de Week en laat het smaken. Zin in iets anders? Ok. Ga dan naar All About Fish en zoek in de andere visgerechten. U wil vis beter kennen? Alles staat in All About Fish.

Vleems Food
Vleems Food is in Nederland marktleider op het gebied van koelverse convenience snacks. Aan nagenoeg iedere supermarkt worden Family Snack en Flemming's cheeseburgers, chickenburgers en hotdogs geleverd.

Vobra
Vobra Special Petfoods B.V. maakt deel uit van de Vobra-groep en is een volledig zelfstandig familiebedrijf. Het ontstaan heeft het te danken aan Piet van Krieken die het bedrijf stichtte in 1932.

Voeders Callewaert
Het huidige assortiment bestaat in hoofdzaak uit varkensvoeders. Daarnaast produceren wij ook rundveevoeders, paardenvoeders en hobbyvoeders (voor kippen, konijnen en schapen). Meststoffen worden ook nog verkocht, maar in mindere mate. Heden gebeurt de aankoop van goederen en het toezicht op de productie door Dries Callewaert. Het bezoeken van klanten gebeurt in hoofdzaak door DaniŽl. Door de automatisatie en de PLC-gestuurde menging is het aantal werknemers gedaald naar vijf. Drie chauffeurs, ťťn menger en ťťn magazijnier. De administratie wordt verzorgd door DaniŽls echtgenote, geholpen door Dries' echtgenote, Kathleen Gryp.

Voeding en gezondheid
Wetenschappelijke informatie over de invloed van voeding op allerhande ziekten, en over waaruit een gezonde voeding nu precies bestaat.

Voedingsadviesbureau De Winter
Voedingsadviesbureau De Winter is een diŽtistenpraktijk van Anne de Winter U kunt bij mij begeleiding krijgen voor het volgen van uw dieet. Tevens kunt u bij mij terecht voor algemeen advies over uw voeding.Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk, het maken van een afspraak en de locatie waar u mij kunt vinden.

Voedingsadviezen bij verhoogd cholesterol
Dit is de patiŽntenbrief van het NHG over Cholesterol. Voedingsadviezen bij verhoogd cholesterol

Voedingscentrum
Gebruik de Schijf van Vijf en kies elke dag voor gezond, lekker en veilig eten. Gezond eten betekent met gezond verstand bewuste keuzes maken. Gebruik daarbij de vijf regels van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum: Eet gevarieerd, niet te veel, gebruik minder verzadigd vet, eet volop groente, fruit en brood en ga veilig met voedsel om. De vijf vakken geven aan hoe variatie kan worden aangebracht in de voeding. En met de aanbevolen hoeveelheden als richtlijn wordt de basis gelegd voor een gezonde voeding.

VoedselNet: Voedsel en religie
Nederland is een multicultureel land. Mensen uit alle verschillende landen en ook met allerlei verschillende religies wonen in Nederland. Deze religies zijn bijvoorbeeld het christendom, het jodendom, de islam, het hindoeÔsme, het boeddhisme, enzovoorts. Deze religies hebben allemaal hun eigen kenmerken en regels. Een aantal van die regels, die bij iedere religie terugkomen, zijn de spijswetten. De spijswetten zijn wetten die het consumptiepatroon van de leden van de godsdienst beschrijven.

Voorlichtingsbureau Brood
Het Nederlands Bakkerij Centrum zoekt consumenten die tegen een vergoeding mee willen doen aan een onderzoek (consumentenpanel). Tijdens dit onderzoek beoordeel je verschillende soorten brood.

Voorlichtingsbureau Vlees
www.vlees.nl bevat nieuws, informatie, voorlichting over varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, vleeswaren met veel recepten voor een lekker gerecht met vlees.

Vorkje.nl
Vorkje.nl is een restaurant gids voor Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Het aardige is dat iedereen bij vorkje editor kan worden en dan zelf restaurants en recensies toevoegen aan onze database. Smakelijk eten !

Vossen Chocoladewerken
Wat in het verleden begon als liefhebberij is sinds 1994 uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met passie voor chocolade. De basis voor ons bedrijf zijn natuurlijk de bonbons en seizoensartikelen,welke we in grote hoeveelheden maken voor bakkerijen en horeca.Steeds meer bedrijven en organisaties weten ons te vinden voor onze (befaamde) bonbons met logo, maar ook uw eigen fantasie proberen wij om te zetten in een smakelijk chocoladeprodukt.Ook de particulier weet intussen de weg naar het mooie Someren-Eind te vinden. De meeste van onze producten zijn volgens traditionele receptuur vervaardigd: met roomboter, slagroom, likeur e.d. Deze ambachtelijke manier van vervaardigen staat een modern uiterlijk van onze bonbons geenszins in de weg. Met trots informeren wij u dan ook over onze logo-bonbons.Dit zijn bonbons met daarop uw logo of een andere afbeelding naar uw wensDe belangrijkste uitgangspunten zijn: verse produkten, schoon werken, stipt leveren.Callebaut chocolade, echte roomboter,echte slagroom en fijne hazelnootpralinť en andere hoogwaardige grondstoffen.

Vriesfood Meppel b.v.
Petit Pierre Bake-Off producten van hoge kwaliteit voor optimale verkoopresultaten. Een breed en diep assortiment, variŽrend van een eenvoudig voorgebakken broodje tot heerlijk banket, pizza, korst zoet en hartige producten. Natuurlijk levert Petit Pierre u alles wat u nodig heeft. Snel, stipt en tegen scherpe prijzen. Maar Petit Pierre gaat een stap verder en maakt meer werk van uw verkoopresultaat. Dankzij inspirerende ideeŽn over promotionele activiteiten. Kortom: U staat sterker met Petit Pierre.

VrouwOnline - KokenOnline
Kokenonline is een heerlijke site over eten. In de receptenzoeker zitten veel moderne recepten. De gerechten zijn allemaal makkelijk te maken omdat de recepten heel overzichtelijk zijn. En niet tť culinair!

W. van der Meer en Zonen
In 1935 werd het pand waar de huidige pluimveeslachterij gevestigd is, aangekocht door Wytse van der Meer, de grondlegger van het bedrijf. In het begin was het vooral de handel in wolvee, pluimvee en konijnen waar hij zich op toelegde, maar al snel werden kippen panklaar gemaakt en ontstond de merknaam WMD: Wytse van der Meer Dronrijp.

Web Culinair
Welkom bij Web Culinair! Het digitale kookboek op internet. Hier vind je heel veel lekkere recepten, met mooie foto's en een uitgebreide beschrijving. Verder vind je er steeds weer andere menutips en alles wat te maken heeft met lekker eten en koken. Bezo

West-Holland Wijnimport
W.H.W is een drankengroothandel die naast bieren,fris en gedestileerd, gespecialiseerd is in wijnen. Verkoop is aan (horeca) bedrijven, instellingen ťn particulieren (via de bijgelegen wijnwinkel).

Weteringswijnen
Weterings Wijnen, Onze wijnen weer in de prijzen gevallen, Weterings Wijnen is een jonge en enthousiaste wijnonderneming met een breed dienstenpakket en een uitgekiend assortiment van kwaliteitswijnen uit Spanje, Frankrijk, ItaliŽ en Chili.

Wijn Zweiersdal
Wijn Zweiersdal staat voor "betaalbare kwaliteit aan huis" voor de particulier, en voor "advies op maat" voor de restaurateur. Hier vindt u het laatste nieuws, onze wijncollectie en de mogelijkheid te bestellen . Ook kunt u keuze maken uit de collectie relatiegeschenken en wijnpakketten. Een ideale manier om kennis te maken met Wijn Zweiersdal en haar producten.

Wijnagenturen JI Peters
Ons produktassortiment bestaat uit alleen maar topwijnen van grote klasse. Met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, betrouwbare service en ruim vijfentwintig jaar ervaring. Naast de Bourgogne-wijnen biedt ons assortiment ook wijnen uit de andere streken van Frankrijk (Bordeaux, Alsace, Beaujolais, etc.) en diverse Italiaanse en Afrikaanse wijnen.

Wijnbouw in Nederland
Wijnbouw in Nederland,de teelt van druiven, wijn maken, druiven, wijnbouw, nederlandse wijn

Wijnen Likeuren Dulst
Wijnen & Likeuren Dulst, de website van de wijnadviseur Marc Dulst. groot- en kleinhandelaar van wijnen & likeuren, vooral gespecialiseerd in franse wijnen.

Wijngaard Chateau du Tets
Ook in Nederland wordt er goede wijn gemaakt. Wijngaard Chateau du Tets is aangesloten bij het Nederlandse Wijngilde die elk jaar een wijnkeuring van wijnen uit Nederland. Naast wijn er ook veel soorten druivenplanten te koop.

Wijngaard Hesselink
Wijngaard Hesselink -Wijn Winterswijk Nederland - Nederlandse wijn uit de Achterhoek Gelderland Nederland Wijn Wijnbouw in nederland wijngaard winterswijk Achterhoekse wijn wijnbouw .

Wijngaard Hof van Twente
Twentse wijn: wijngaard hof van twente is een nederlandse wijngaard die wijn produceert met hoge kwaliteit. de verzorgt rondleidingen en proeferijen, ideaal voor personeelsuitjes excursies.

Wijnhandel Van Wageningen en de Lange, Utrecht
Wijnhandel Van Wageningen en de Lange is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in kwaliteitswijnen en port. Gevestigd in twaalfde-eeuwse kelders in het hartje van Utrecht biedt de firma deskundig en persoonlijk advies. Wijnabonnementen en relatiegeschenken

Wijnhuis Imex
Wijnhuis Imex is een wijnhuis dat wijn levert door heel Nederland op deze website kunt u ons gehele assortiment vinden, ook is er informatie te vinden over een aantal wijnstreken. Neem ook een kijkje in ons gezellige restaurant.

Wijnkoperij Steinz de Koe
Wijnkoperij Steinz & de Koe levert bijzonder lekkere wijnen die voor een deel door onszelf worden geimporteerd. U kunt direct bestellen in onze online wijnshop.

Wijnkoperij-slijterij Le Petit Paradis
Onze winkel is gevestigd aan de Rijnstraat 83-85 te Woerden. Onze winkeloppervlakte beslaat 200 m2 en bestaat uit een wijnkelder met wijnkluis (uniek in Nederland), een begane grond met wijnen en Champagnes en een eerste verdieping voor het gedistilleerd en diverse port soorten. Wij hebben diverse gekoelde wijnen voor u klaar staan, evenals Champagne's. Wij voorzien u graag van deskundig advies en zijn gespecialiseerd in wijn-spijs combinaties.

Wijnkopers Heldens
Wijnkopers Heldens importeert uitsluitend karaktervolle en gastronomische wijnen. Onze wijnen komen rechtstreeks van de wijnboer en worden exclusief geleverd aan horecabedrijven en de zakelijke markt.

Wildpromotie
www.wildpromotie.nl de culinaire site die een schat aan wetenswaardigheden aanbiedt over wild en wildconsumptie. Zo bevat deze site een uniek kookboek met de heerlijkste wildrecepten, ontwikkeld door gerenommeerde chef-koks van toprestaurants in geheel

Wim Heerkens Keukens
Deze website geeft u een beeld van het kwaliteitsbedrijf wim heerkens keukens, met aldaar een online showroom waar u diverse modellen kunt bezichtigen. Alle keukens kunnen opmaat gemaakt worden en worden door vakkundige personeel geplaatst.

Wine Marketeers
Voor unieke Oostenrijkse kwaliteitswijnen, die ook de meest verwende wijnliefhebber zullen verrassen, bent U hier aan het juiste adres. Oostenrijk is terecht opnieuw ontdekt als wijnland. De typische Oostenrijkse druivensoorten, gecombineerd met het vakmanschap van de vaak kleinschalige wijnhuizen leveren unieke rode, witte en edelzoete wijnen van wereldklasse op.Wine Marketeers is een internationaal handelshuis en importeur, gespecialiseerd in Oostenrijkse wijnen. Wij leveren alleen aan bedrijven en professionele klanten in Nederland, USA en AziŽ. GeÔnteresseerde consumenten leveren wij graag via de vakhandel en restaurants.

Winkelspel.nl
De internet groothandel voor detaillisten, b2b, online bestelgemak. Partijhandel, palletaanbod, koek, snoep en overig aktie aanbod.

Yneke Vocking voedingsadvies en coaching
Yneke Vocking voedingsadvies en coaching begeleidt mensen naar een gezonder leefpatroon afvallen gezond gezonde voeding (key UWSITEvoedingsadvies)

Zellerer BioDelicatessen
Vincent Helberg over de Limoux blanc van Mayrac (1996, A.O.C. Limoux): "De "stille" Limoux krijgt veel minder aandacht dan de parelende Blanquette maar hoeft niet minder interessant te zijn. Dat blijkt ook wel weer uit dit schitterende voorbeeld. Een mooie heldergele kleur waarin een zweempje goud al doet vermoeden dat we met een mooi uitgerijpte wijn te maken hebben. Hij blijft zwaar hangen in het glas waar, eenmaal de neus in gestoken, een heel complexe geur uit te voorschijn komt. Een schitterende combinatie van veel soorten fruit en subtiel hout. Dat wordt mooi bevestigd in de subtiele maar ook weer complexe smaak. Het is een frisse wijn met een heel subtiel zoetje waarin weer veel rijp fruit en dat subtiele hout. Dat fruit gaat zich in de heerlijk vette afdronk enorm nuanceren, zowel appeltjes (cox orange) als rijpe geparfumeerde peren, later ook tropisch fruit als ananas en banaan. Dit gaat gepaard met een perfecte balans in de zuren en duurt maar voort. Schitterende wijn."

ZOZ
Dankzij Kaldi waren er zo'n 3000 jaar geleden al koffieliefhebbers. Zij woonden in het koninkrijk Kefa, een gebied in het huidige EthiopiŽ. De Oromo's kauwden op ballen van koffiebessen, vet en lekkernijen. Ook trokken ze een soort thee van koffiebladeren (Kati).Pas anderhalf millennium later begint de geschiedenis van de hedendaagse koffie


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

Google
Web zoekgids.com