online eten en drinken gids

voeding Internet gids
 

vetten die doden

Pagina 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7


Verbeter je gezondheid
Gratis adviezen, informatie, nieuws en tips mbt voeding en gezondheid

Supervoeding
Een overzicht van de beste voedings, geneeskrachtige werking van kruiden, fruit en groente en meer.

Wijnoverzicht - natuurlijk compleet

Farawayproducts.nl
Wij zijn een groothandel in exotische dranken, groenten en fruit.

Oerdieet
Dit dieet is ontwikkeld als basis voor een nieuwe manier van leven en zit bomvol goede voedingstoffen, goede vetten en enzymen waarmee je je stofwisseling kan verbeteren en ook je bescherming tegen kanker en andere chronische ziektes zoals diabetis flink kunt versterken. Geen dure boeken, supplementen, dure dieetclubs of dure sportscholen maar gewoon back to basic met de aandacht van de beste voeding voor een gezond en langer leven

Antibakkerdieet
Voor de mensen die wel nadenken over hun voeding

De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Transvetzuren
De sloper van je hart en bloedvaten. Veel gevaarlijker dan verzadigde vetten en al bij 1-2 gram per dag verhoogd risico.

Culinaire cadeaupakketten
CultuurCadeau is een online winkel voor culinaire cadeaupakketten uit verschillende culturen.

Multirecepten.nl
Multiculturele recepten , Nederlandse recepten,Surinaamse recepten, Marokkaanse recepten, Italiaanse recepten, Griekse recepten,
Turkse recepten, Franse recepten Alle recepten bevatten een foto.

WijnExpress
Uw online specialist in franse wijn en champagne

Voeding voor een gezonde levensstijl
Aan de hand van een volledige lichaam en voedingsanalyse krijgt een duidelijk beeld van uw voedingspatroon en lichamelijke gesteldheid. Tevens wordt aan de hand van uw doel(en) een persoonlijk voedingsprogramma samengesteld. Dit programma wordt samengesteld uit één of meerdere voedingsshakes, aangevuld met supplementen. U krijgt ook advies over te gebruiken tussendoortjes, maaltijden en dranken. De analyse en het advies is GRATIS, u bent niet verplicht om een aankoop te doen.

Legranddejeuner.nl
verrassende, vernieuwende, verrukkelijke ontbijtservice!

Sinar Party catering limburg
Indonesische Party en Catering Service, Limburg. Wij verzorgen feesten, evenementen, buffetten, vergaderingen en andere bijeenkomsten met entertainment (zang en dans)

Rewined - remarkable wines
Rewined is een wijnhandel met een frisse kijk op wijn en heeft een portfolio kwaliteitswijnen van innovatieve wijnmakers uit diverse windstreken. Het assortiment varieert van eenvoudige en toegankelijke wijnen, tot sublieme en complexe bewaarwijnen uit onder andere Zuid-Afrika, Australië, Argentinië, Chili, Nieuw-Zeeland, Spanje, China, Frankrijk en Italië.

De Saladehapper
De Saladehapper is er van ontbijt tot een volledig verzorgd feest!!

Culinaire recepten
De culinaire receptendatabase van Nederland.


't Primeurtje
Groentewinkel te Aalst gespecialiseerd in verse groenten en fruit vd hoogste kwaliteit, fruitmanden enz. Grote verscheidenheid fruit, groenten, fruitkorven.

200.000 smulrecepten
200 duizend gerubriceerde recepten, snel zoeken en vinden

A-Keukens
Even voorstellen, wie zijn wij? A-Keukens is een kwaliteitsmerk in keukenland. A-Keukens adviseert u in uw eigen omgeving. Dit heeft voor u veel voordeel, onze keukenadviseur kan in overleg met u gelijk de goede maatvoeringen meten en eventuele obstakels bespreken. U least of koopt de keuken zoals u die heeft samengesteld. U bent de binnenhuisarchitect van uw nieuwe keuken samen met onze gecertificeerde keukenontwerpers. En heeft u een A-Keuken in huis, dan bent u tevens verzekerd van een jarenlange garantie en een vlotteloos verloop van A tot Z. Onze ontwerpers geven u een all-in-prijs inclusief demontage, montage, leidingwerk en eventuele tegelwerkzaamheden. Dus geen (financiële) verassingen achteraf, wel duidelijkheid.

A. van Wees/distilleerderij de Ooievaar
Van Wees - De Ooievaar - Amsterdam. Ambachtelijk gestookte likeuren op basis van authentieke receptuur.

Aardappelpagina.nl
NIVAP is een technische, niet-commerciële en adviserende organisatie voor de collectieve export promotie/bevordering van in Nederland geteelde pootaardappelen.Het NIVAP wordt bestuurd en gefinancierd door exporteurs van pootaardappelen en pootaardappeltelers. De activiteiten zijn gericht op de buitenlandse markt met het doel de productie van aardappelen in het algemeen te verbeteren en de introductie van de Nederlandse aardappelrassen in de wereld te stimuleren.

Aardbei - Zoete passie
De vruchten zoals wij ze kennen, hebben Amerikaanse voorouders. Ze zijn voornamelijk afkomstig uit de staat Virginia, maar ook uit Chili. Ze werden meegebracht door de Franse ontdekkingsreiziger met de veelzeggende naam Antoine Amadée Frézier. In de 19de eeuw werd het telen van aardbeien algemeen verspreid en we kennen momenteel maar liefst zo'n 600 verschillende rassen, die alle hun eigen kwaliteiten en specifieke smaakaroma's hebben.

ABCTA
ABCTA heeft haar organisatie ingericht om de agrarische ondernemers, die in de toekomst hun bestaansrecht willen continueren, van dienst te zijn met een uitgebreid assortiment producten en diensten. Met het concept Dier&PlantTotaal vervult ABCTA bij de professionele agrarische ondernemers een rol 'op en rond het boerenerf'. Gebaseerd op de kernwaarden 'Betrouwbaarheid', 'Rendement' en 'Continuïteit'.Met de meeste zorg wordt voortdurend gewerkt aan een afgestemd pakket producten en diensten voor agrarische ondernemers in Nederland, Duitsland, Denemarken en België.

Absint.nl
Absint is een drank met een hoog alcohol percentage (45%-80%) en wordt verkregen uit de distillatie van verschillende planten en kruiden uit het Middellandse-Zeegebied, voornamelijk Alsem (Absint), Anijs en Venkel. Het is een erg aromatische, droge drank, die je puur kunt drinken. Absint kan je ook drinken met water als aperitief en het is ook zeer populair om te mixen in cocktails. Absint werkt verdovend, wakkert ideeën aan en je gaat er makkelijker van praten. Licht en kleur worden anders ervaren. Je kunt er zelfs van gaan hallucineren. Bijna in de vergetelheid verdwenen, is het vandaag de trenddrank in de underground scenes van steden zoals Barcelona, Londen, Berlijn en New York.

Acana
Champion Petfoods is een Canadese fabrikant van hoogwaardige honden- en kattenvoeding. Ruim 25 jaar produceert deze fabrikant uitsluitend honden en kattenvoeding van uitzonderlijke hoge kwaliteit.

ActiBio
ActiBio(c) geeft weer vaart aan je leven en jij geniet!Voorkom of herstel verborgen orgaanslijtage & blijf gezond!Los diepere ziekteoorzaken op, lang voor ze je ziek maken.

Adviesbureau Voeding en Sport
Op de nieuwspagina proberen we u steeds op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Onder het kopje AVS leest u meer informatie over de sportdiëtisten, de vergoedingsmogelijkheden en de praktijken van AVS. Verder vindt u informatie over voeding en sport. Bij samenwerking kunt u lezen met wie we momenteel samenwerken.

Adviezen bij overgewicht
Dit is de patiëntenbrief van het NHG over Adviezen bij overgewicht.

Afrikaanse recepten
Ben je geinteresseerd in Afrika, in recepten, in koken of nog liever in alle drie, dan is dit de geschikte groep voor jou. Je kunt zowel favoriete recepten sturen, als recepten rond het thema van de maand. Ook als je zelf geen recepten mailt ben je welkom om mee te lezen met de recepten van anderen.

Agrifirm
Agrifirm levert hen producten en diensten die rechtstreeks te maken hebben met de teelt van gewassen en het houden van dieren; producten en diensten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarbij zit de toegevoegde waarde in de advisering en kennisontwikkeling. De coöperatie is ook een belangrijke collecteur en afzetorganisatie van granen.Agrifirm is een degelijke en betrouwbare organisatie. Zij hanteert voor iedereen dezelfde voorwaarden onder dezelfde omstandigheden. De medewerkers van Agrifirm zijn trots op hun bedrijf, ze delen uw passie voor het vak.

AgroFair
Importeur en distributeur van (biologisch) tropisch, Max Havelaar fruit. AgroFair vertegenwoordigt Fairtrade fruit producenten op de Europese markt.

Agruniek
Coöperatie Agruniek is in de eerste plaats een regionale coöperatie die werkzaam is in de regio Graafschap, Liemers, Achterhoek, Salland en Twente gevestigd is te Didam.Agruniek is leverancier van diervoeders voor met name varkens, rund- en pluimvee. Agruniek beschikt over een eigen op- en overslagbedrijf in Doetinchem, waar naast regionale granen ook diverse andere diervoedergrondstoffen worden overgeslagen.

Aket Mocca d'Or
De koffiebranders van Mocca d'Or© hebben koffie in hun bloed. Al drie generaties lang produceert de familie Van Asseldonk de beste koffie met pure passie.De diepgaande ervaring, de liefde voor het vak en de nog altijd voortlevende ambachtelijke traditie zorgen voor een smaakontwikkeling die uniek is in de koffiewereld.

Akom Oldenzaal
We willen en kunnen natuurlijk ook niet anders als importeur / exporteur van kwaliteits- merken als o.a. Dr.Siemer en Bertrams, met eigen- merken als A &K , het exclusieve ANKLA GOLD, Soneta, Spooky, Sun d'Or allemaal absolute topprodukten. Tevens zijn wij een zeer goede partner voor de vervaardiging van Privat labels.

Al Capone's
De lekkerste pizza's bestel je bij Al Capone's Pizza's. Naast de originele amerikaanse pizza verkoopt Al Capone's nu ook de traditionele italiaanse.

Albert van Zoonen B.V.
Albert van Zoonen, fabrikant van diepvriesspecialiteiten voor de nationale en internationale markt, produceert sinds lange tijd hoogwaardig kwalitatieve en innovatieve diepvriessnacks. De oprichter, Dhr. Albert van Zoonen is in 1967 in Schagen begonnen als toeleverancier van slagerijen. Door toenemende afzetmogelijkheden voor kwaliteitssnacks is het uitgegroeid tot een fabriek in vleessnacks. Inmiddels werd er naast de horeca en slagerijen ook geleverd aan grotere retailorganisaties in Nederland. Albert van Zoonen werd opgenomen in de consumentendivisie van Royal Smilde b.v. en ontplooide zich tot een volwaardig internationaal leverancier van diepvriesspecialiteiten, met als specialiteit/core business de flensproducten.

Alfa
Alfa Brouwerij is de enige Nederlandse brouwerij die haar brouwwater uit een door het Ministerie van VWS erkende bron wint (.. maart 1995).Dit houdt in dat het water voldoet aan de strenge bepalingen van het Natuurlijk Mineraal- en Bronwaterbesluit. Aan de erkenning gaan uitgebreide geologische, bacteriologische en fysisch/chemische onderzoeken vooraf.

Algra Koffie.
Algra Koffiebranderij en Theehandel. Voor de allerbeste espresso en automatenkoffie. Dagelijks vers gebrand. Leverancier van espresso-apparatuur en koffie-automaten. Hoofdsponsor van het Dutch Barista Championship.

Allée Bleue estate wijnen
Voordat U Allée Bleue wijnen wilt aanschaffen kunt U de wijnen proeven. Dit kan altijd geregeld worden door te bellen met Fertilis Wijnimport B.V. op 0251 259300. Maar zou het niet mooi zijn om de Allée Bleue wijnen te proeven op een traditioneel luxe zeilschip!Schipperseigenaar Wietse van Lingen en gast & stuurvrouw Eveline Madera schenken de Allée Bleue wijnen op hun schip welke plaats biedt aan 24 personen, die zelfs op het schip kunnen overnachten!

Allergenen Consultancy
Alles over voedselallergie en etikettering van allergenen. Gericht op de voedingsindustrie, horeca en retail.

AllerHande
Rijst is er in veel soorten en maten, met elk z'n eigen bereidingswijze. AllerHande zette voor u de lekkerste wereldse rijstgerechten bij elkaar. Plus: hoe kook je rijst in de magnetron en hoe moet je rijst bewaren?

Alles over Tapas
Al sinds lange tijd wordt in Spanje bij een drankje tapas geserveerd, in eerste instantie vooral omdat de mensen van de tapas dorst kregen en dus meer gingen drinken. Maar vooral ook omdat het gewoon een lekkere smaakmaker is bij een glas wijn, bier of sherry.Tapas zijn kleine pittig gekruide hapjes van vis, vlees, groenten of mini-salades. Het schoteltje met lekkers - de tapa - werd als een dekseltje op het glas gezet, zodat vliegen en stof geen kans kregen om in het drankje terecht te komen. 'Tapar' betekent namelijk afdekken.

Alliance Gastronomique Néerlandaise
Samenwerkingsverband van gerenommeerde restaurants in Nederland en België. In elk restaurant staat de culinaire cultuur hoog in het vaandel.

Almat Keukens
Almat Keukens; al 45 jaar solide Nederlands fabrikaat met 10 jaar volledige garantie. Kies voor zekerheid!

Almhof
Almhof BiogardePlus is bijzonder lekkeren op ambachtelijke wijze bereid uit de beste ingrediënten. Lees alles overBiogardePlus Room-Yoghurt, Kwark, Room-Yoghurt IJs, Lekker Mager enDelicatesse.

Alpujarra.be
Groothandel in dranken, import uit Spanje, alcoholvrije dranken, HORECA, drankcentrales, delicatessen. Al onze dranken worden met de grootste zorg ontwikkeld, gefabriceerd en gebotteld in de fabriek in Granada. Er wordt de grootste aandacht besteed aan de keuze van de tropische vruchten.

Alva verse vruchten N.V.
Alva verse vruchten is enerzijds producent en anderzijds distributeur van groenten en fruit.Wij verzorgen dus enerzijds vrac leveringen groenten en fruit aan winkelorganisaties, verzorgingsinstellingen, industrie. Anderzijds beschikken wij als distributeur over een eigen interne moderne groentesnijderij (2000m2), volledig volgens de HACCP- en BRCnormen, die ons in staat stelt om dagelijks voorgesneden groenten te produceren en af te leveren.

Amateur bierbrouwers vereniging Triple-W
informatie voor de amateur bierbrouwer en over het amateur bierbrouwersgilde Triple-W

Andomex Food Supplies
Andomex is een full-service groothandel in levensmiddelen. Wij leveren een compleet assortiment levensmiddelen en aanverwante artikelen bij onze klanten aan huis. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en lage prijzen. Tot onze klantenkring behoren grootkeukens, kantines, industriële verwerkers en retailers in binnen- en buitenland.Doordat wij zowel de duurdere A-merken als ook de goedkopere alternatieven in ons assortiment voeren hebben wij producten die passen bij uw budget.

Animo
Animo levert een zeer uitgebreid assortiment professionele koffie- en theezetapparatuur en aanverwante producten.Animo-producten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker.Animo exporteert haar producten naar alle continenten en heeft verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Antos BV
Antos BV - groothandel in gedroogde slachtproducten voor honden, gespecialiseerd in dog chews en snacks.

Aqua Bowl
Dat water drinken gezond is, weet iedereen. Het is echter wel belangrijk dat je weet wat je drinkt, want er is water en water. Het Bronwater van Aqua Bowl is afkomstig uit een ver verleden, onder een kleilaag op 200 meter diepte. Daardoor is het water geconserveerd gebleven, aangezien die kleilagen ondoordringbaar zijn, hebben noch fosfaten, nitraten of andere verontreinigingen hun sporen kunnen achterlaten. Alle essentiële mineralen die belangrijk zijn, zoals calcium en magnesium, zijn nog aanwezig.

Aqua Chain
De presentatie van water in een waterkoeler nodigt gewoonweg uit om water te pakken. zodat meer personeel water drinkt en minder koffie en fris, Een gezonde ontwikkeling voor uw medewerkers.Naast onze bekende flessenkoelers leveren wij ook koelers aangesloten op de waterleiding. Deze koeler is modulair opgebouwd zodat u zelf bepaalt in wat voor configuratie u de koeler in uw bedrijf geplaatst wil hebben. Aqua Chain biedt zo voor iedere klant een stukje maatwerk.

Aqua System
Het is een feit dat mensen niet genoeg water drinken. Maar u hoeft òns niet te geloven. U kunt het aan iedere diëtist vragen. Een tekort aan water kan leiden tot hoofdpijn, irritatie, vermoeidheid en een gebrek aan concentratie. Dus hoeveel water zou u dan moeten drinken om dit te voorkomen? Volgens gezondheidsdeskundigen anderhalve liter per dag. Zo blijft de vochtbalans op peil.

Aquablu
Bij Leidingwaterkoelers.nl vindt u waterkoelers met een vaste aansluiting op de waterleiding. U kunt bij ons een waterkoeler huren, kopen of een waterkoeler op proef ontvangen.

Arcus Coffee Tea
De tradities van koffie- en theeproductie gaan eeuwen terug. Tegen die achtergrond is de koffie- en theeonderneming Arcus B.V. nog een jong bedrijf. Ze werd in 1988 opgericht in 's-Hertogenbosch door Kees van Diessen, die al sinds 1980 werkzaam is in de koffie- en theebranche. Eind 2001 besloot Marcel Vogel mee te doen en kwam als commercieel directeur bij Arcus. Hij is al sinds 1991 werkzaam in de koffie- en theebranche. Een zeer ruime expertise, een groot enthousiasme en een eindeloze passie voor koffie en thee zijn termen die hen en Arcus B.V. op het lijf geschreven zijn.

Arijs
Ons bedrijf voldoet aan de strengste eisen en heeft alle faciliteiten om visproducten in de best mogelijke omstandigheden te bewerken en af te leveren. Dit is ook Prins & Dingemanse niet ontgaan want zij hebben aan Arijs N.V. het alleenrecht toegekend om in de Kempen mosselen van Prins & Dingemanse te verdelen.

Arron Automatics
Wij bieden u een breed assortiment automaten, namelijk; koffie, snoep, snack-, broodjes-, en frisdrankautomaten. Onze automaten worden geheel in overeenstemming met u en naar uw wensen geplaatst.

Art of Nature
Is het niet heerlijk om in wijn 100% smaak te proeven, van de druiven, de mineralen uit de bodem, de temperaturen van het land? En om in een appel de zon te proeven, omdat hij genoeg tijd gekregen heeft om te rijpen? Daarom Art of Nature. Art of Nature wil je laten genieten van echte smaken. Smaken zoals die in de natuur te vinden zijn. 't Lekkerste van de natuur. Eerlijk en puur.

Artego Design Keukens
Een nieuwe keuken kopen doe je niet zomaar. Dat doe je bij de top keuken zaken van Keuken Vision, voor koken en bakken.

Artic
Artic® verlegt continu de grenzen van het ijsuniversum. Door het op de voet volgen van de nieuwste trends in de voedingsindustrie en de open dialoog met leveranciers, slaagt de R&D-afdeling er steeds opnieuw in verrassende producten te ontwikkelen die inspelen op de behoeftes van de hedendaagse consument.

Artisani
Kruidenkunde, het gebruik van planten en kruiden, wordt al sinds de Oudheid gebruikt om het lichaam, de geest en de ziel te genezen. Artisani staat dan ook garant voor artisanaal en gezond leven. Door terug te keren naar natuurlijke behandelingen, kiezen we ervoor bewuster te leven en om respect te hebben voor de natuurlijke omgeving waarin wij leven. Zo proberen we onszelf en de wereld beter te begrijpen. Ecologisch bewustzijn kan men vandaag de dag niet meer verwaarlozen.

Astrid Veltman
Welkom bij Veltman! De zeer uitgebreide verzameling recepten, samengesteld en verzameld door Astrid Veltman, is weer on-line! Veel plezier en eet smakelijk!

atkinsdieet
De eerste groep in NL voor Atkins-dieet, Protein Power dieet, Carbohydrate Addicts dieet, kortom koolhydraatarme dieten. Voor samen gewicht verliezen, vragen, recepten en een hoop gezelligheid!

Augur's kookplek
Kook de gamba's zo'n 5 minuten in licht gezouten water, giet af en pel ze op het staartje na.Snipper de pepertjes, knoflook en de lenteuitjes. Schil en rasp de gemberwortel en roerbak alles in hete olie gedurende 1 minuut. Strooi er het kerriepoeder over en meng goed onder elkaar.Schenk er nu de visfond en kokosmelk aan toe en laat enkele minuten pruttelen.Voeg de gekookte krieltjes en de sojascheueten toe.

Autobar Belgium
Autobar begië biedt u, als één van de marktleiders en specialist op het gebied van automaten en producten, de ruimst mogelijke keuze warme- en koude drankautomaten, voedselautomaten, Snackautomaten .

Autobar Holland
Autobar Holland is een van Nederlands grootste ondernemingen op het gebied van dranken- en voedselautomaten, en de daarvoor benodigde producten. Op dit gebied heeft Autobar Holland ruim 40 jaar ervaring. Dagelijks bedienen meer dan 40.000 Autobar automaten ruim een half miljoen werkende consumenten.

Automaten Centrale
Deze automaten, zowel die voor warme dranken-vers, warme dranken-instant en de gekoelde dranken vallen op door hun bijzonder attractieve vormgeving én hun gebruiksvriendelijke bediening.Zowel in gebruik voor personeel (cantine e.d.) als op een verkoopplek is het van groot belang dat de kasten eenvoudig te onderhouden zijn. De automaten voor warme dranken beschikken dan ook over een zelfreinigend programma!

AVENT baby fles
AVENT werd in 1984 voor het eerst op de markt gebracht. AVENT heeft de babyfles compleet opnieuw ontworpen om het natuurlijke voedingsproces na te bootsen en om moeders de vrijheid te geven om borst- en flesvoeding moeiteloos te combineren, of de flessen nu gebruikt worden voor afgekolfde melk of poedermelk.

AVEVE Veevoeding
Paardenvoeders zijn voor Aveve Veevoeding een echt stokpaardje. Niet alleen de recreatieruiter komt aan zijn trekken, ook voor de professionele beroepsfokker, manègehouder of sportruiter zijn er prestatiegerichte en economische voeders ontwikkeld.Steeds opnieuw proberen we om het juiste voederadvies te verstrekken en om in onze productontwikkeling een stap voor te zijn. Of het nu een sportpaard, springpaard of recreatiepaard is, het volstaat niet om zomaar de ruif vol te gooien en wat mengvoeder en water te verstrekken. Om paarden efficiënt te voederen is een nauwkeurige kennis van het spijsverteringsstelsel, van het metabolisme, van de behoeften en van de voedermiddelen nodig. Wij geven uw graag advies.

Aviko
De breedte van het Aviko-assortiment is een bewijs van wat wij zien als waardecreatie uit de aardappel.Aviko investeert fors in productinnovatie. Vanuit onze passie voor de aardappel creëert een team van marketeers, productontwikkelaars en procestechnologen steeds nieuwe, verrassende en smaakvolle producten.

AZ-Horeca
Welkom op de homepage van AZ Horeca

B' nice
Iedereen lust wel eens een lekker ijsje. Vooral bij mooi lente- en zomerweer duiken wij regelmatig in de diepvrieskast of lopen naar de straat wanneer de ijswagen met toeters en bellen in de buurt komt…..Volgens Marco Polo, een beroemd ontdekkingsreiziger, zouden de Chinezen zo’n 4000 jaar geleden reeds ijsbereidingen gemaakt hebben op basis van sneeuw, water, melk, honing en kruiden.

B.E.N.
Veel recepten, gesorteerd op categorie

b00b's vegetarische website
Het wordt de laatste tijd steeds duidelijker dat het eten van vlees niet echt gezond is voor lichaam, geest, ethiek en milieu. Niet voor niets zie je de reclame campagnes voorbij komen, vooral rond kerst, om de mensen stil te laten doen staan bij de gevolgen van het massaal eten van vlees die o.a. de bio – industrie en bepaalde volksziekten in stand houdt.

babyrecepten
Yahoo! Groups : babyrecepten

Bagels Imp.
Bagels Imp. is leverancier van Bagels, Mini Bagels, Muffins, Mini Muffins, Brownies & Cookies. Bagels Imp. staat rechtstreeks in verbinding met de producent & de klant. De kracht van Bagels Imp. is adviseren, assisteren, de wensen van de klant vertalen na

Bakkerswereld.org
Dit is een site voor (brood)bakkers en iedereen die aandacht heeft voor zijn/haar gezondheid.

Barbecue recepten
Barbecue recepten

barbecue.pagina.nl
barbecue.pagina.nl

Basic Broccoli
Welkom bij Basic Broccoli...alles over broccoli broccolirecepten, het broccolispel en broccolimuziek!

Bavik
In augustus 1894 richtte mijn grootvader een vraag tot het gemeentebestuur van Bavikhove, een kleine gemeente in Zuid-Westvlaanderen - België, om "ene brouwerij te bouwen".Vandaag, vier generaties verder is Brouwerij Bavik nog steeds in familiale handen. Ondanks de vele overnames en fusies in de biersector willen wij onze onafhankelijkheid bewaren en zo de kwaliteit en de regionale eigenheid veilig stellen.Category: Voeding

BCS BV
Het Bacteriologisch Controle Station BV (BCS) is een onafhankelijk laboratorium en adviesbureau, dat in 1978 werd opgericht. Het BCS beperkt zicht niet alleen tot snelle en betaalbare analyses, maar verricht ook research en geeft adviezen aan de opdrachtgevers. Het is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven die moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Het BCS werkt zowel voor opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf als voor multinationals.

Bean Co
Bean & Co. Professional is uw professionele kwaliteitsleverancier van automaten en bijbehorende ingrediënten, door heel Nederland.

Beckers
Bij Beckers vindt u alle informatie over ons bedrijf en onze diepvriesproducten. Van frikandel, kroket en loempia tot kip- en vegetarische producten.

Beemsterwijngaard
Beemsterwijngaard: 4,5 hectare wijngaard tussen Purmerend en Alkmaar. Beemsterwijn in wit, rood en rosé.

Beer Weekend
Belgian Beer

BéGéDé
De BéGéDé is een organisatie van zelfstandige drankengroothandels, verspreid over heel Nederland en bestaat sinds februari 1968 (zie pagina Leden ).De aangesloten drankengroothandels zijn servicegerichte bedrijven met een regionaal aflevergebied. Dankzij deze regionale functie kunnen de leden een persoonlijk contact met de klanten onderhouden. Hierdoor is de drankengroothandel in staat beter samen te werken met hun klanten. Dat is de kracht van de BéGéDé en haar leden!

Beleef de Rhône
Op deze actiewebsite wordt een tipje van de sluier opgelicht van al het prachtigs dat de Rhône-streek te bieden heeft. De diversiteit aan wijnen spelen hierin natuurlijk de hoofdrol. Je vindt ook informatie over de streek zelf, waarin onder andere de invloed wordt toegelicht die de Romeinen en de diversiteit van het landschap op de ontwikkeling van de wijnen hebben gehad. Het zou geen actiewebsite zijn als er niet iets te winnen zou zijn; doe mee aan de slagzinactie en maak kans op mooie prijzen!

Belgian Beer Paradise
De Unie van de Belgische Brouwers is één van de oudste beroepsverenigingen in de wereld en groepeert alle brouwerijen van het land. Haar belangrijkste taak bestaat in de verdediging van de algemene belangen van de brouwerijsector en dit op economisch, sociaal en moreel vlak.De Unie treedt op als officieel woordvoerder van de brouwerijen bij de regionale, nationale, Europese en internationale overheden. Haar actie betreft alle materies die belangrijk zijn voor de brouwerijnijverheid. Zij is vooral toegespitst op de economische, sociale, nationale en internationale reglementeringen, fiscale en juridische vraagstukken en promotie-aktiviteiten voor het bier.

Belgianshop
Honderden Belgische bieren worden globaal verscheept!

Belgisch Federaal Voedselagentschap
Vroeger waren de inspectie-en controlediensten erg versnipperd ; bij het Ministerie van Landbouw, het IVK, de Eetwareninspectie…. Dit stond een vlotte en efficiënte werking in de weg. Daarom besliste de Belgische regering alle controlediensten in de voedselketen te groeperen in één Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen ;het Belgische Voedselagentschap. Het vindt zijn wettelijke basis in de Wet van 4 februari 2000 (verschenen in het Staatsblad van 18 februari 2000).

Belgische bieren
Dit is een grote forum over Belgische bieren ; lees commentaar over elk Belgisch bier, voeg je eigen mening toe!Voor sommige bieren zijn er ook een aantal links naar andere sites beschikbaar.

Bemefa
Voeding speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven. Dierlijke producten zoals vlees, vis, melk en eieren voorzien ons lichaam van de essentiële voedingstoffen. Maar we willen natuurlijk zeker zijn van de kwaliteit en de veiligheid van ons voedsel. Dierenvoeder staat aan het begin van een lange voedselketen en is daardoor een van de eerste factoren die de voedselkwaliteit beïnvloedt.

Bemmel en Kroon Keukens
Bemmel&kroon keukens voor topmerken keukens voor een betaalbare prijs

Ben Jerry's
In 2004 heeft Ben & Jerry’s de vriendschapsband met War Child bekroond met de smaak Peace of Cake. En daar komt nu een vervolg op, omdat Ben & Jerry's het belangrijk vindt dat War Child haar goede werk kan blijven doen. Zo zetten zich alleen al in Nederland ruim 200 hulpverleners dagelijks in voor oorlogskinderen met allerlei sportieve, creatieve en psychosociale programma's. Hiermee probeert War Child de oorlog uit kinderen te halen.

Benedik
In 1998 startte Benedik met de productie van voorverpakt vlees voor met name supermarktketens. Met deze nieuwe activiteit werd destijds vroegtijdig ingespeeld op de marktontwikkelingen. In 2002 besloot Benedik haar slachtcapaciteit te stoppen en zich nog meer te oriënteren op de retailmarkt. Benedik is een bekende en betrouwbare leverancier voor de retail (slagers en vleesverwerkingsbedrijven), als toeleverancier van hoogwaardige producten conform strenge klanteisen met de hoogste kwaliteitslabels. Benedik levert aan zowel slagers als supermarktketens voor bulkverpakkingen, alsmede voor voorverpakte en geëtiketteerde consumentenverpakkingen, alles geheel volgens klantwens en klantspecificatie.


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

Google
Web zoekgids.com