online eten en drinken gids

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Verbeter je gezondheid
Gratis adviezen, informatie, nieuws en tips mbt voeding en gezondheid


Jan Robben Aardbeien
Temidden van een natuurlijke omgeving waar zelfs ook de patrijs zich helemaal happy voelt, worden onze aardbeien nog steeds traditioneel in de grond geteeld. Onze zandgrond in de buurtschap Boterwijk wordt gezien als de oudste landbouwgrond van de gemeente Oirschot.In het bestemmingsplan "buitengebied" wordt het gebied waar wij ons bedrijf gehuisvest hebben aangeduid als "cultuurhistorisch waardevol akkercomplex". Een reden temeer om zuinig te zijn op de omgeving en op het ecosysteem op en rond ons bedrijf.

Jan's Beer Pages
Mijn naam is Jan Meinders en dit is mijn plekje op het web en gaat over de beste drank (zo denk ik er tenminste over) ter wereld: bier.Wat is nou het nut van publiceren van dit werkje op het internet, zullen jullie je waarschijnlijk afvragen. Allereerst lag het niet in mijn bedoeling om het ooit te publiceren, maar het is een naslagwerkje voor liefhebbers, die iets meer willen weten over het gemeen verslavend virus dat mij aangetast heeft.

Jansen Bouman Keukens
Jansen Bouman Keukens uit Terborg en Silvolde maakt voor U het ontwerp en de offerte voor Uw keuken. Van eerste maatschets tot oplevering begeleiden wij uw aankoop van een keuken waarbij met alles rekening wordt gehouden van koelkast tot afzuigkap.

Japans koken met Peter en Tabitha
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is het helemaal niet zo ingewikkeld om Japanse gerechten klaar te maken. Natuurlijk sta je uren in de keuken als je voor een diner voor twee 12 verschillende schaaltjes wilt vullen, maar dat is echt geen noodzaak. Met een eenvoudig soepje, wat rauwkost, een groentegerecht, misschien wat vlees of vis en een bak rijst, heb je een feestmaaltijd die je in een uur op tafel kunt zetten.

Jaski Automaten
Al ruim 40 jaar heeft Jaski Automaten ervaring met de techniek van verkoopautomaten en kennis van productpresentatie. Jaski adviseert, levert, onderhoudt en verzorgt de plaatsing en instructie van een breed scala verkoopautomaten.Belangrijk voor u is onze onafhankelijkheid. Bij Jaski geniet u alle vrijheid, mede door de levering van koffie, ijs, zoetwaren, maaltijden, soep, snacks, frisdranken of welk product dan ook niet te binden aan de levering van automaten.

JB Food
JB Food kenmerkt zich door een ambachtelijke productiewijze. Wij bedienen ons niet van grote productielijnen maar van kleine productiecharges, hierdoor kunnen wij volle aandacht schenken aan uw maaltijden. De maaltijden worden op autentieke wijze bereid en iedere maaltijd word voor de definitieve verpakking grondig gecontroleerd. Hierdoor voorkomen we zogenaamde smaakvervlakking en u zal merken dat verschillende gerechten ook werkelijk verschillend smaken.

Jeneverstokerij van Wambrechies
De jeneverstokerij vindt zijn oorsprong in 1789, wanneer Guillaume CLAEYSSENS vanuit Menen in België naar Frankrijk vlucht om te ontsnappen aan de Brabantse Revolutie. Hij koopt de sluismolen in Wambrechies waar hij de eerste tijd linnen produceert. Al snel echter wordt de molen omgevormd tot olieslagerij en worden er nieuwe gebouwen opgericht. Tezelfdertijd wordt er in Rijssel een jeneverstokerij gesticht

jre nederland
In de maanden mei en juni staat de kreeft weer centraal in de gastronomie. En ook dit jaar kunt u bij alle Jeunes Restaurateurs in Nederland komen genieten van deze specialiteit. Tijdens het festival serveren onze leden een "Jeunes Restaurateurs d'Europe Kreeftenfestival specialiteit" inclusief een gratis glas Pommery champagne voor €35,- per persoon

Kaaskeuken B.V.
Kaaskeuken B.V. produceert innovatieve kwaliteitsproducten op het gebied van kaas en olijven, die de markt steeds weer versteld laat staan. Niet alleen de kaasspeciaal- en delicatessenzaken, maar ook horeca, groothandel en groot winkelbedrijven. Kaas in de breedste zin van het woord spreekt ons aan, dat blijkt ook uit onze missie .

Kaasmakerij Vander Gucht
Kaasmakerij Vander Gucht werd gesticht in 1925 door Camille Vander Gucht, vader van de huidige uitbaters Omer en Sebastien Vander Gucht. Tot 1945 werden jonge kazen, schepkaas en wrongel , opgekocht bij de boeren en in de kaasmakerij ( kaaskot ) verder bewerkt en gerijpt. Na Wereldoorlog II werd afgeroomde melk bij melkerijen aangekocht om zelf de productie van a to z te integreren.

Kalvermelk Mengvoeders
Als familiebedrijf produceren wij kalvermelk en mengvoeders in twee volledig gescheiden fabrieken in VoorthuizenOnze hoogwaardige kwaliteitsmelken worden al 40 jaar gemaakt onder de naam Vemello. Onder de naam Brons Mengvoeders wordt al ruim 70 jaar geproduceerd. Onze producten worden overwegend afgezet aan zelfstandige, "vrije" klanten.

Karsemeijer geraspte kaas B.V.
Karsemeijer Geraspte Kaas B.V. nodigt u uit kennis te maken met haar assortiment en mogelijkheden. Het bedrijf is opgericht in 1990 en inmiddels uitgebreid tot een oppervlakte van 3700 m2 Het biedt u ongetwijfeld de geraspte kaas of kaasplak die u als kritisch ondernemer zoekt. In en rond Woerden in het Groene Hart ligt de bakermat van de Hollandse kaasproductie. Het is niet verrassend dat mijn vader hier met succes een grossierderij in (boeren)kaas oprichtte en ik een enorme kennis van kaas heb opgebouwd.

Karsten Horeca Grootverbruik
Karsten Horeca Grootverbruik is een zelfstandig, landelijk opererende groothandel die dagelijks in vrijwel alle provincies distribueert. Onze afnemers vindt u in de diverse bedrijfstakken.

Kasper Faunafood
Kasper Faunafood is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders voor hobby-, gezelschaps- en exotische dieren op de markt brengt in binnen- en buitenland. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van Kasper Faunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren.

Keizer wijnen Hoogland
Keizer wijnen uit Hoogland verkoopt wijn, geeft proeverijen en verzorgt cursussen op het gebied van wijnen uit de gehele wereld. Nabij Amersfoort ligt het dorp Hoogland waar u Keizer wijnen kunt vinden. Bij Keizer wijnen kunt u wijn proeven op de open dag

Keuken Makers
Heeft u een bestaande keuken die u wat op wilt knappen, maar heeft u geen plannen om een nieuwe keuken aan te schaffen? Dan hebben wij een passende oplossing voor u.De Keuken Makers organisatie is gespecialiseerd in het renoveren van alle merken bestaande keukens zonder hak- en breekwerk. Nieuwe fronten, nieuwe inbouwapparaten, een nieuw of renovatiewerkblad, grepen, etc. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

keuken-atelier Bonestroo Nunspeet
Keuken atelier Bonestroo is begonnen als Allround bouwdiensten en interieurbouw, zoals winkel en kantoor inrichtingen ook werd de stap gezet richting keukens , omdat ik vele jaren in de keukenbranche werkzaam ben geweest , was dit voor mij een logische stap om me hierin te gaan specialiseren. Het is tenslotte een prachtig vak.

Keukencentrum Bours B.V.
Keukencentrum en Timmerfabriek Bours B.V. het adres voor uw keuken en houten kozijnen, ramen en deuren.

Keukencentrum Gaanderen
Keukencentrum Gaanderen. Hier kunt u een kijkje nemen in onze showroom gevestigd aan de slakweg 84 te Gaanderen.Met ruim 30 creatieve opstellingen van keukens op een oppervlakte van ruim 700 m² zijn we een toonaangevende keukenspecialist in de regio.Van m

KeukenKanjer
Keukenkanjer is een unieke keukenformule die u het meest complete assortiment aanbiedt tegen de laagste prijzen, van nostalgisch tot strak design. Voor de voordeligste keuken moet u bij Keukenkanjer zijn. Kortom: Meer keuken voor minder geld.

Keukenkikker
Verdient ook jouw baby het beste van het beste? Ga dan eens aan de slag voor je kleine prins of prinses. De recepten vind je bij de Keukenkikker. Makkelijk, snel klaar en natuurlijk lekker gezond!

Kipmaaltijden
Krijgsman Poeliers is een poeliersbedrijf dat uitgroeide tot een firma die een begrip geworden is op het gebied van gegrilde kip, spareribs en kant en klare maaltijden.Tijdens uw ontdekkingstocht op onze site, maakt u kennis met de kwaliteit en de vakbekwaamheid van ons bedrijf. Wij zijn dé partner bij uw zoektocht naar een bedrijf dat kwaliteit voorop stelt.

Klaas de Poel
Voedselveiligheid in de levensmiddelenbranche is natuurlijk erg belangrijk. Bij Klaas de Poel B.V. staat dit dan ook hoog in het vaandel. Daarom zijn wij nu al een aantal jaren HACCP, BRC en Skal-gecertificeerd. Om te controleren of de producten steeds van goede kwaliteit zijn, beginnen wij om met onze controle in het land van origine door middel van een audit. Daar wordt gekeken naar allerlei punten zoals de staat van het gebouw en machines, hygiëne, werkwijze, kwaliteitsbewustzijn, enzovoort.

Klaremelk BV
Begin jaren zestig richtte de heer H. Klarenbeek senior Klaremelk op. Hij was bakker en kenner van alles wat met meel te maken had. Voor een kalvermelkfabrikant testte hij voerproducten bij kalveren. Zijn kennis van hoogwaardige voedingsmiddelen en zijn interesse in kalveren deden hem besluiten zelf kalvermelk te produceren.

Klaver Kaas
Klaver Kaas BV in het Noord-Hollandse Winkel, de producent van kaasspecialiteiten, zoals o.a. haar Spijkerkaas, Napoli Contadino en Westfriezer. De kaasfabriek van klaverkaas levert direct aan groothandel en detailhandel Klaver Kaas BV Winkel kaasfabriek

Koekkelkoren
Wij leveren al geruime tijd alcoholische dranken en gedistilleerd, maar op een gegeven moment heeft er ook een duidelijke uitbreiding plaatsgevonden richting kantines. Naast (speciaal)bieren en wijnen voorzien wij inmiddels ook bedrijfs- en sportkantines van producten als ingrediënten voor automaten, chips, frisdrank, koffie en koffiemelk, mineraalwater, noten, soepen, sportdranken, suiker, thee, vruchtensappen, worst(jes), wijnen en zoetwaren (kortom, het leeuwendeel aan producten die u typisch in kantines tegenkomt).

Koelhuis Bergmans
Koelhuis Bergmans is gespecialiseerd in het koelen en opslaan van aardappelen, opzakken,sorteren , vullen van bigbags etc. Dit alles is tegen een laag tarief.

Koffie en Gezondheid.
Het drinken van koffie heeft effect op ons mentale gestel. Het geheugen wordt beter, de alertheid neemt toe. Bovendien zorgt koffie voor een lekker gevoel. Hoe komt dat? Hiernaar zijn honderden studies, testen en onderzoeken gedaan. De belangrijkste antwoorden en conclusies hebben we op een rij gezet.

Koffie en koffieautomaten.
Koffie.nl wordt dé website voor iedereen die meer wil weten over de lekkerste espresso, cappuccino, maar natuurlijk ook gewoon het lekkerste kopje zwarte koffie. Van de beste Italiaanse vers gebrande bonen tot en met de heerlijke & eerlijke koffie.

Koffie en Thee
De Nederlander drinkt jaarlijks gemiddeld 101 liter thee. Dat zijn twee kopjes thee per dag. Voor de Tweede Wereldoorlog was dat nog veel meer. Thee was toen de populairste drank in Nederland. Per hoofd van de bevolking dronken we jaarlijks bijna 200 liter thee. Sindsdien is het gebruik afgenomen; in plaats van thee is men meer koffie en andere dranken gaan gebruiken. Maar het thee-enthousiasme is aan het terugkomen. Want steeds meer mensen ontdekken weer dat thee een drank is die op allerlei momenten van de dag een prima keuze is.

Koffiebranderij Peeze
Peeze niet bekend van het schap bij uw kruidenier, wel van de heerlijke kop espresso of filterkoffie die u in uw favoriete café of restaurant drinkt.Een koffiebranderij met een bedrijfsfilosofie die even simpel als doeltreffend is perfecte koffie branden is een kwestie van geen concessies doen.Dat betekent uitsluitend de beste bonen gebruiken, tijd noch moeite sparen bij het branden, deskundig melangeren en zorgvuldig verpakken.Het resultaat is koffie die door kenners geroemd wordt zacht, nooit bitter en met een perfecte afdronk. Met andere woorden: Peeze koffie.Tegelijkertijd weet Peeze als geen ander dat u meer nodig heeft om een perfecte kop koffie te serveren. Daarom is koffie een belangrijk onderdeel van een totaalconcept waarin ook de beste koffiezetsystemen, de aankleding van een kop koffie, deskundig advies, alerte service en zelfs opleidingen van uw medewerkers een belangrijke plaats hebben.

Koffiebureaucafe
België is een uniek land voor koffieliefhebbers. Nergens vind je nog zoveel koffiebranderijen die elk hun eigen mélanges creëren, aangepast aan de smaak van de streek en van hun klanten. Die verscheidenheid danken we aan Antwerpen, sinds mensenheugenis een van de belangrijkste koffie-invoerhavens ter wereld. Ook aan de liefde van de Belgische koffiebranders voor degelijke koffiekwaliteit. En natuurlijk aan de goede smaak van de Belg, die met niets minder tevreden is dan met een echt lekkere kop koffie. koffie te promoten.

Koffiecafe
Cafeïnevrije koffie is als de tuin van Eden zonder de slang. Het bevat hoogstens nog een veertigste van de hoeveelheid cafeïne in onbehandelde bonen. Wettelijk mag cafeïnevrije koffie niet meer dan 0,1% cafeïne bevatten. Controletesten wijzen uit dat vaak amper 0,03 tot 0,06% nog aanwezig is. Category: Voeding

Koken Jouwpagina
Een uitgebreide pagina met vlees recepten en links naar kooksites

Koken met Aschwin
De recepten op deze site zijn allemaal originele recepten, ze zijn nog niet elders gepubliceerd. Dat komt ook omdat ik ze maak en bedenk on the spot, dus een dag vantevoren bedenk ik wat het moet gaan worden, en oriënteer ik me op internet om wat hits en tips op te doen. De daadwerkelijke bereiding staat dan vast en de juiste ingrediënten ga ik verzamelen.

Koken met bier
Dag smulwebbers,Door omstandigheden kan Dirk niet meer instaan voor de regelmatige moderatievan "De Bierkeuken" en heeft die daarom aan mij overgedragen.Ik ben er zeker van dat jullie nog altijd evenveel lekkere bierreceptjes zullenaanbrengen en hoop zelfs dat het er nog meer zullen worden.Veel biersmulplezier en..... Santé !!!

Koken op de camping
Receptensite met een verzameling recepten voor en door kampeerders. NIEUW!! nu ook receptenboekjes om te downloaden.

Kokswinkel.nl
Welkom bij de Kokswinkel.nl een online shop voor alle professionele koksartikelen.

Kolk Impex
Kameleon Keukens (Vanderkolk Keukens) is een handelsonderneming gespecialiseerd in hoge kwaliteits keukens van diverse nationale en internationale fabrikanten.

Koninklijke Peijnenburg's Koekfabrieken
Peijnenburg bakt al sinds 1883 de lekkerste ontbijtkoek. De traditionele ontbijtkoek in de rode verpakking is alom bekend. Vanzelfsprkend gaat Peijnenburg ook met de tijd mee. Zo vind u in ons assortiment bijvoorbeeld kleine ontbijtkoeken.

KookCafe.nl
KookCafe heeft voor u honderden recepten, producttema's, Zelf recepten toevoegen, zoeken. Kookdiscussies en veel meer.

Kookgek
Joop Braakhekke begon zijn culinaire carrière in Parijs en Barcelona, waarna hij terugkeerde naar Nederland om in 1968 zijn bistro "Le Philosophe" in Apeldoorn te openen. Vervolgens zwaaide hij van 1979 tot 1990 de scepter als directeur-restaurateur van het Garden Hotel / Restaurant de Kersentuin in Amsterdam welke onder zijn leiding één Michelin ster wist te veroveren.

Kookstudio Amsterdam
Kookstudio Amsterdam is een culinair-educatief centrum en lusthof, gelegen in hartje Pijp waar we samen koken, eten en genieten(Amsterdam).

kookstudio KooKooK


Kookstudio Udo
Mijn naam is Wouter Udo en ik studeerde aan de Cordon Bleu school in Parijs in 1981. Sindsdien geef ik kooklessen en eenmalige kookworkshops in mijn kookstudio in Den Haag, Scheveningen. Daarnaast organiseer ik kookworkshops in Frankrijk, eventueel gecombineerd met kunst en wandelen.

Kookvereniging Les Copains Culinaires Oosterhout
Les Copains Culinaires is in 1993 opgericht door een aantal ondernemende heren met een bijzondere passie voor het koken. De gedegen opstart heeft zich inmiddels vertaald in een professionele keuken, een sfeervol restaurant, een volledig geoutilleerde bar .

KPH kipspecialiteiten
KPH levert een groot scala aan kip- en wildproducten aan horeca ondernemingen en groothandelaren. Al onze kipproducten zijn afkomstig van scharrelkippen.Voor particulieren hebben wij onze winkel in Ommen, met elke week een menutip en een speciale winkelaanbieding.

Kroese Multidrinks
Wij zetten ons er optimaal voor in dat onze klanten zorgeloos van een lekker kopje koffie, chocola, thee of soep kunnen genieten.

Kühne Benelux
Kühne Benelux produceert en vermarkt tafelzuren, mosterd, dressings, sauzen, azijnen en tapenades. Producten van Kühne zijn verkrijgbaar in het supermarktkanaal of bij groothandels gespecialiseerd in horeca. Smaak en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Kwaliteit Bewakings Bureau voor Levensmiddelen
KBBL staat voor Kwaliteit Bewakingsbureau voor Levensmiddelen en is sinds 1986 actief. Vanaf het eerste uur zijn we actief bij supermarkten en speciaalzaken, later is dit uitgebreid naar de andere schakels in het levensmiddelenkanaal. Inmiddels kunnen we stellen dat onze dienstverlening zich uitstrekt over alle schakels in de voedingskolom; omdat milieu steeds meer van belang wordt voor ons welbevinden is onlangs besloten KBBL milieu op te richten waarmee we een compleet pakket bieden. Door deze ervaring kunnen we ons uitstekend inleven in de behoeften en problemen van onze afnemers.

La Cucina del Sole
La Cucina del Sole, ‘de Zonnekeuken’, organiseert kookcursussen (meerdere bijeenkomsten), eenmalige kooklessen en workshops voor iedereen die van de Italiaanse keuken houdt en die in een ontspannen en gezellige sfeer met stijl en passie wil leren koken volgens de Italiaanse traditie.

La Cuisine Française
Voor wie La Cuisine nog niet kent of ons een tijdje niet gevolgd heeft, geef ik even een overzicht van onze activiteiten. Geopend sinds 1980; De Heerlijkheden op Herengracht 314, La Cuisine Française. een thuishaven voor alle koks: zowel voor de beginner die iets lekkers op tafel wil zetten als voor de hobbykok of semi-professional die graag een echte chef op de vingers kijkt een unieke plek voor speciale ontvangsten met een achterkamer "Salle Privée" die uitziet op de fraaie tuinen die verborgen zijn tussen de Amsterdamse grachten

Lako
LAKO espressokoffie en -machines. Wat uw koffiewens ook mag zijn, of het nu gaat om veel of juist weinig kopjes koffie per dag, wij hebben de oplossing voor u.

Lavazza Espresso Point
Met het unieke Lavazza Espresso Point concept maakt u in een handomdraai de lekkerste espresso-koffie.U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment dranken (koffie, thee, chocolade, bouillon).Lavazza werkt met een uniek filtersysteem. Een Lavazza Espresso Point is zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. In een paar seconden hebt u een voortreffelijk kopje espresso.

Le Coq d'Or
Bij Le Coq d'Or Maastricht kunt u wijnen uit verschillende wijngebieden van de Bourgogne bestellen, waarbij u kunt rekenen op een persoonlijke aanpak.

Lekker Plant-Aardig
Plantaardige recepten met foto's om te watertanden!!! Informatie over ingrediënten, hun toepassingen en hun verkrijgbaarheid. Veel gegevens over achtergronden van vegetarisch en veganistisch eten. O.a. milieu, wereldvoedselsituatie, gezondheid en dierenwe

Lenny Versteegden
Gezond afslanken? Lenny Versteegden, diëtiste bekend van Bodyon, Big Diet, SBS en RTL, helpt u in haar praktijk voor voeding en (sport)diëtetiek

Lenny's Indonesisch kookhoekje
Indonesisch koken - Een ovezicht van heerlijke originele Indonesische recepten

Lindeboom
Lindeboom is een echte familiebrouwerij. De familietraditie begon in 1870, toen Willem Geenen in Neer een kleine brouwerij opende. Zijn eerste brouwsel was een pittig streekbier dat hij Geenen's bier noemde, een naam die al snel veranderde in Lindeboom. Omdat er ook buiten de dorpsgrenzen veel vraag was naar het bier, kocht Geenen als één van de eerste brouwers een flessenvulmachine. De basis voor het huidige bedrijf was daarmee gelegd.

Linders Bonbons Someren
Alle bonbons worden door ons zelf vervaardigd en zijn van zeer grote kwaliteit. Daardoor zijn onze bonbons uitermate geschikt voor de horeca, banketbakkerij en catering, ook omdat onze bonbons, onder de juiste omstandigheden, lang houdbaar zijn.Onze 'Logo Bonbons' zijn het ideale relatiegeschenk voor uw bedrijf. Door middel van uw bedrijfslogo, die wij geheel in kleur op een bonbon zetten. Maar natuurlijk is onze 'Reliëf Chocolade', 'Chocolade Munten' en de 'Champagnefles', met logo, ook een leuk geschenk. Dit alles verpakt in leuke doosjes, of onze 'Logo' pakketten.

Lirico
Lirico is het Italiaanse woord voor "lyrisch". Onze doelstelling is exclusieve en kwalitatieve wijnen naar Nederland halen. Tot voor kort wist bijna niemand dat er in Thailand een uitstekende wijn wordt geproduceerd van unieke Thaise druiven. Het oogsten van de druiven vindt twee maal ! per jaar plaats. Wijnen uit Thailand kunnen de concurrentie aan met andere wijnlanden.

Loomans Kaas Delft BV
Loomans Kaas is een oud bedrijf in een nieuw jasje waar de derde generatie op dit moment de leiding heeft. Aad Loomans heeft de verantwoording voor de verkoop naar de detaillisten. Koos Loomans neemt de inkoop en de boekhouding voor zijn rekening.

Lumineus
Via de shop van Lumineus kun je een wijnpakket of wijncadeau bestellen en laten bezorgen en accessoires, menu en recepten voor borrel, brunch, picknick en verjaardag. Ook een cadeaubon, cadeau abonnement of wijnabonnement is mogelijk.

Maas International B.V. Innovative Vending At Your Service
Leveranciers van een complete lijn van innovatieve snack, voedsel, dranken en combinatie verkoopautomaten, Maas International in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië

Maas Services
Maas Services exploiteert in eigen beheer(ontwikkelde) verkoopautomaten voor tabaksartikelen en telt in de Benelux ruim 17.500 klanten. Als marktleider blijft Maas Services continu innovatief en expansief. In de Benelux telt Maas Services negen vestigingen. Kwaliteit en service krijgen hoge prioriteit. Maas Services is een werkmaatschappij van het Lekkerland concern waar wereldwijd meer dan 8000 medewerkers werkzaam zijn.

Machinehandel Lekkerkerker
Machinehandel Lekkerkerker is gespecialiseerd in zuivelmachines die zij in het eigen melkverwerkende bedrijf ruimschoots kan testen en heeft daarbij ook veel ervaring met een breed scala aan machines uit de overige voedingsmiddelen industrie.

Maesstede
Catering en Ontbijtservice Rotterdam voor catering en ontbijt nieuwestijl

Maestro International
Maestro’s waterkoelers worden gefabriceerd volgens strenge technische richtlijnen in Sidcup (GB) waar het hoofdkantoor en de productie is gevestigd. Het bedrijf is ISO9002 gecertificeerd en de koelers voldoen aan gestelde richtlijnen van WRc (GB) en Belgaqua.

Magnusson hondenvoer
Het nieuwe hondenvoer. Bij de ontwikkeling van MAGNUSSON was ons doel, een product te maken dat ... alle honden goed eten, de maag- en darmflora goed activeert en zorgt voor een goede gezondheid en een glanzende volle vacht.

Makro-Online
Het zal u maar overkomen. Na aankoop gaat uw nieuwe aanschaf stuk. En dan blijkt dat een reparatie niet onder de fabrieksgarantie valt... Maar gelukkig is er Makro Garant, een uniek garantieprogramma van Makro waarbij de garantie tot 5 jaar na aankoop wordt verlengd. Bovendien gaat Makro Garant veel verder dan de fabrieksgarantie

Mandemakers Keukens
Ooit begonnen in een klein schuurtje achter het ouderlijk huis, is Mandemakers Keukens inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende keukenzaak van de Benelux.Indertijd had Ben maar één doel voor ogen: hij moest en zou bewijzen dat het anders kon in de keukenbranche. Hij ging voor kwaliteit, kost wat kost. En al vroeg dat nog al eens om improvisatietalent, van hem én zijn gezin, Ben Mandemakers regelde dat de klant tevreden was. Tegen een scherpe prijs en met een dijk van een service.

Martien van Hout keukens en interieurs
Wij leveren ook apparatuur en de verlichting die wij beide rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Zelfs alle aansluitingen, zoals elektra en loodgieterwerk, verzorgen wij zelf. Wij staan open voor uw ideeën. De keuken wordt gemaakt zoals u het wil en zolang het haalbaar is voor ons. De keuken wordt vakkundig gemaakt, bij u afgeleverd en geplaatst.

Mazairac Hagens
Kijk rond in onze smaakvolle en professioneel ingerichte kookschool, gelegen in het hart van adembenemend Utrecht. Ontdek op welke wijze Mazairac Hagens ook voor u een onvergetelijke, smaakvolle middag of avond kan verzorgen. Met vrienden, familie of relaties. Van kleinschalige en op topkwaliteit gerichte kooklessen, tot volledig verzorgde exclusieve diners op locatie. Het menu van Mazairac Hagens biedt een breed scala aan culinaire diensten, die geheel naar wens worden ingevuld

Meerburg Dranken
Meerburg Dranken is een groothandel in bier, frisdranken, gedistilleerd, wijnen en horeca benodigdheden. Sinds 1964 zijn wij een vertrouwd gezicht in de horeca in Zuid - Limburg. Als lid van de D.O.N. (Dranken Organisatie Nederland) hebben wij een exclusieve overeenkomst met de Grolsche Bierbrouwerij waarin is vastgelegd dat wij exclusief het Grolsch fustbier leveren aan de horeca in midden en zuid Limburg.Net als onze DON-collega's zijn wij een zelfstandige onderneming. De kracht van het ondernemen bestaat uit deze zelfstandigheid en een nauwe samenwerking met D.O.N. en Grolsch. Het resultaat van deze krachtenbundeling is een uitstekende service en een tevreden klant.

Merito - roestvrijsstaal voor de keukensector
Werken met Merito betekent maatwerk flexibiliteit korte levertijden optimale kwaliteit. Wij maken zowel complete keukens als delen daarvan voor keukenstudio's, interieurinrichters en grootkeukenleveranciers in geheel Nederland.

Mijn achtertuin
Een verzameling Engelse en Amerikaanse vegetarische en seizoensgebonden recepten

Mijnkookboek
Mijn kookboek is een site die met recepten van aperitief, voorgerechten hoofdgerechten tot nagerechten en desserts.

Miko Koffie Service
U wilt lekkere koffie, de juiste apparatuur, goede service en een redelijke prijs; Bij Miko Koffie Service bent u op het juiste adres. U doet uw klanten, uw medewerkers alsook uzelf het grootste genoegen door te kiezen voor een koffiespecialist als partner. Iemand met hart voor koffie en uiteraard voor u, de klant.

MixFix
Koffiemachines die zonder meer tot de top behoren. En dat betekent altijd heerlijke, verse koffie op het werk. Tevens kunt u koffie en andere ingredienten online bestellen.

Mulder Diervoeding Tiernahrung
SMULDIER Diervoeding is er als complete maaltijd voor uw hond, maar ook als bijvoeding voor uw hond of kat in de onderstaande soorten. Het wordt geleverd in bakjes van 400 gram in de diepvries van de diervoeding-afdeling in uw supermarkt. Voor kennels, fokkers en groothandel zijn er ook speciale zakverpakkingen van 500 en 1000 gram.

Multiblad
Moderne CNC-machines maken elk model leverbaar. Als één van de weinige keukenbladen fabrikanten produceren wij de kunststofbladen geheel in eigen beheer en worden de keukenbladen door onze eigen vrachtwagens geleverd. Hierdoor zijn wij in staat met zeer korte levertijden te werken. Naast de productie van de kunststofbladen, levert Multiblad ook natuursteenbladen en composietbladen van kwaliteitsmerken.

Multivlaai
In een wereld die steeds onpersoonlijker en zakelijker wordt is vlaai een product waar je samen van kunt genieten en waar je blij van wordt.De vlaai is een klein feestje die je ochtend, middag of avond vrolijk maakt!Multi-Vlaai wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van eerlijke, met de hand gemaakte, verse, feestelijke producten.

Natuur Producten
Natuur shop is een online winkel met aanbiedingen voor kruiden (herbs), homeopatische middelen, voedings producten en vitaminen. De producten geven u energie, gezondheid en vitaliteit. Natuur-shop biedt u de volgende producten aloe vera, cranberry.

Nederlands Wijnmuseum Arnhem
Na een bezoek aan het Nederlands Wijnmuseum Arnhem weet u al meer van de wijncultuur, de wijnbouw, de wijnbereiding en de rol van de wijn in de samenleving, dan u ooit voor mogelijk hield.

Nederlandse wijnboeren in Zuid-Franrijk
Wij zijn Daan en Elvira van Dijkman, Nederlandse wijnboeren in de Vaucluse in Zuid-Frankrijk. Met onze vier jonge kinderen zijn we daar inmiddels helemaal geworteld. De kinderen zitten op scholen in het dorp en hebben net als wij zelf Franse vienden. Elvira zit in de ouderraad van de crèche en Daan is vice-voorzitter van een studieclub die de mogelijkheden voor een nieuwe AOC Côtes du Ventoux Villages onderzoekt. Hoe we hier terechtgekomen zijn? Domaine de Marotte - de naam betekent zoveel als 'favoriete hobby' en 'zotsmuts' of 'narrenkap' (!) - was al vanaf 1987 eigendom van de familie Van Dijkman. Toen wij eind 1997 de kans kregen om het bedrijf over te nemen hebben we geen seconde geaarzeld. We hebben deze unieke kans met beide handen aangegrepen.

Nederlandse Zuivel Organisatie
De Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) heeft als doel om op verantwoorde wijze de economische en maatschappelijke doelstellingen van de Nederlandse zuivelondernemingen in binnen- en buitenland te versterken. De NZO formuleert en communiceert het gemeenschappelijk gedragen beleid van de Nederlandse zuivelindustrie over relevante aspecten van de zuivelketen. Deze aspecten hebben betrekking op het nationale en internationale zuivelbeleid, het positieve imago van zuivel (gezond en veilig) en de maatschappelijk verantwoorde wijze van productie (duurzaamheid).

Nee-eten
Vereniging Nee-eten - Vereniging voor Ouders van Kinderen met Chronische Voedselweigering en Sondevoeding - VOKCVS

Neptunus
Neptunus levert uitsluitend producten die kwalitatief elke vergelijking kunnen doorstaan. Dagelijks is er verse aanvoer uit diverse europese havens en Ijsland. De vis wordt ingekocht volgens onze eigen, hoogkritische kwaliteitsspecificaties. Direct na de aanvoer van de geselecteerde verse vis, wordt in het moderne bedrijf te Oostende de vis veredeld tot o.a. filets of panklare producten.

Netspresso.
Informatie over espresso-koffie de bonen, het malen en alles dat espresso zo lekker maakt.

Neuteboom Koffie en Thee
Wij brengen niet alleen een breed assortiment koffie kwaliteiten op de markt, maar leveren daarbij ook apparatuur voor diverse zetmethoden en bieden bovendien een volledig onderhouds- en servicepakket; rechtstreeks dan wel via een dealernetwerk.

Nevedi
De vereniging heeft als missie dat zij het branchebeleid formuleert en de collectieve belangen behartigt van de Nederlandse Diervoederindustrie vanuit het besef dat de leden een economische en maatschappelijke functie vervullen in productie- en afzetkolommen van voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

Nevez
Een mini-onderneming van de TH-Rijswijk. De makers van de bar tool. Neem een kijkje en ontdek waar wij voor staan.

New York Pizza
Bestel je New York Pizza nu ook online! De pizza wordt op de vertrouwde manier thuis bezorgd. Snel en lekker. Stel je eigen pizza samen en bestel snel!

Noble Chocolates
Samen met de Maître Chocolatier lanceert Hanssens nv nu ook de heerlijkste chocoladelekkernijen

Nubel
Een handig hulpmiddel om variatie te brengen in het dagdagelijkse menu is de voedingsmiddelentabel van de vzw NUBEL.Het opbouwen van goede voedingsgewoonten is voor iedereen belangrijk of je nu te maken hebt met een gezond gewicht of niet.Wenst u evenwichtig en gevarieerd te eten, hulp bij het samenstellen en verwerken van een vermageringsdieet, zoutarm of vezelrijk te eten of wenst u uw voeding aan te passen bij sportieve inspanningen, dan reikt de Nubel-voedingsplanner de helpende hand

Odin-abonnement
U wilt gezond en met smaak eten? Dan is het Odin fruit- en groente-abonnement iets voor u. Elke week staat er een tas verse, biologisch geteelde groenten en of fruit bij een afhaalpunt in uw buurt. Met de tas ontvangt u ook heerlijke recepten en interessante informatie en weet u precies welke telers de groenten en of het fruit teelden.

Old Amsterdam
Originelen bestaan altijd uit passie voor het bijzondere. Dit hebben onze kaasmeesters met vakmanschap weten te vertalen in de unieke receptuur van Old Amsterdam en in het bijzonder het rijpingsproces. Tijdens dit proces, dat tot in perfectie doorgevoerd wordt, vormen zich fijne rijpingskristallen die de oorspronkelijke smaak van Old Amsterdam garanderen. En zo onstaan langzaam en gecontroleerd de rijke, pittige smaak en de constante kwaliteit van Old Amsterdam, die nog steeds niet geëvenaard zijn.

Ontbijtservice
Ontbijtje online bestellen is nu met een paar klikken mogelijk bij Ontbijtservice.

Ontbijtservice Beschuitje
Verwen uzelf of verras een ander! Ontbijtservice Beschuitje, heerlijke ontbijten bij uthuisbezorgd!

Optimax Voedingssupplementen
Nutrivital heeft voor de Optimax serie een aantal uitgangspunten geformuleerd waaraan de serie en de afzonderlijke producten moeten voldoen. Optimax is een complete serie , waarmee praktisch alle zelfzorgklachten te behandelen zijn. Ook zijn de Optimax producten natuurlijk of natuuridentiek en moeten ze van goede kwaliteit zijn, waardoor de consument met de aanschaf van onze producten 'waar voor zijn of haar geld krijgt'.


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

Google
Web zoekgids.com