online eten en drinken gids

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Verbeter je gezondheid
Gratis adviezen, informatie, nieuws en tips mbt voeding en gezondheid


Berbo Vleeswaren
Het produceren en leveren van vleeswaren van hoge kwaliteit. Berbo werkt volgens het HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point System) -productieplan. Tevens zijn de medewerkers van Berbo opgeleid in kwaliteit en hygiëne (S.V.O. opleiding). Geselecteerd vlees wordt volgens eigen normen bij E.E.G. goedgekeurde bedrijven ingekocht. De grondstoffen zijn van geselecteerde kwaliteit en waar mogelijk wordt met natuurlijke ingrediënten gewerkt. Tevens wordt er bij het rookproces gebruik gemaakt van zaagsel zonder schadelijke stoffen zoals lijmen.

Bernhagen Natuurkeukens
Hét adres voor een ecologisch verantwoorde keuken, een fraai interieur of een nieuwe badkamer naar eigen ontwerp. Wij werken met duurzame materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Ook de apparatuur die we inbouwen wordt geselecteerd op duurzaamheid en enegiebesparing.

Bibere Inter Mares
Zelf wijn maken, met recepten, beschrijvingen en een wel erg goedkope fruitpers

Bienfait
Verhoog uw omzet met werkelijk vers gemalen koffie voor uw klanten.K60ES dubbele espressomolen voor het malen van espresso koffie direct in de piston.Verser kan het kopje espresso niet worden, met behoud van al het aroma.40% minder schapruimte in vergelijk met twee conventionele molens. Geschikt voor twee soorten espresso koffie.

Bier Co
Bier & Co, een drankengroothandel gespecialiseerd in de import van bieren uit de hele wereld.

Bier- en verzamelaarsvereniging BAV
We zijn een groep bier-enthousiastelingen, die een vereniging op touw hebben gezet. In eerste instantie voor verzamelaars van brouwerij-artikelen, maar in de loop der jaren is gebleken dat BAV een gat in de markt is voor iedereen die het product bier een warm hart toedraagt. Niet alleen verzamelaars dus, maar ook bierconsumenten, slijters, caféhouders, brouwerijen enzovoort, hebben in BAV de vereniging gevonden, die hun dat biedt wat zij van een biervereniging mogen verwachten: alle mogelijke onafhankelijke informatie op het gebied van bier.

Bierlabel Encyclopedie
Welkom bij de Bierlabel Encyclopedie. De Bierlabel encyclopedie geeft u een uitstekende indruk over de bieren die er in de gehele wereld zijn door het te laten zien van de bieretiketten van het desbetreffende bier. De bieretiketten worden overzichtelijk b

Biernet
Heineken en Bavaria zouden dat wel willen. Beide grote brouwerijen lanceerden onlangs nieuwe witbieren. Heineken bracht Wieckse Lichte en Wieckse Brut uit, Bavaria's verkoopt nu het nieuwe Trappistenwitbier van Koningshoeven uit Berkel-Enschot.Wieckse Lichte is een 'lightbier' dat 3,2% alcohol bevat en 33% minder calorië dan groter broertje Wieckse Witte.Ook nieuw is de Wieckse Brut, een helder bovengistend bier met 5% alcohol. In tegenstelling tot de twee andere Wieckse bieren is dit bier helder. Het bijzondere is dat voor de vergisting een champagnegist wordt gebruikt.

Bio-Center ZANN
ZANN staat voor een lange traditie van handel. Sinds 1977 im- en exporteert ZANN biologische groente, fruit, zuivel en bloemen over heel Europa en de Verenigde Staten. ZANN was een van de eerste Nederlandse handelsbedrijven gespecialiseerd in biologisch product. Toen al geloofde ZANN in de kwaliteit, toegevoegde waarde en toekomst van deze producten. Hierdoor heeft ZANN zich ontwikkeld als een bekende, gewaardeerde, stabiele, flexibele en betrouwbare speler op de markt van biologische groente, fruit, bloemen en zuivel.

Biofood Diervoeding
Een licht verteerbare, zeer smakelijke krokante brok voor honden in de eerste levensfase. U kunt vanaf 3 weken tot maximaal 6 maanden de puppybrok voeren. Deze voeding heeft alles wat een jonge, opgroeiende hond van nature nodig heeft. Een hoger eiwitgehalte, meer energie en meer mineralen voor een probleemloze groei van de botten. Vleesaandeel 85%, voornamelijk kip- en lamsvlees.

Bioteam
Welkom bij Biopunt, de site voor lekker en gezond leven, wij maken het leven voor u makkelijk, u besteld van thuis uit en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling in zo een kort mogelijk termijn en in de beste condities thuis geleverd krijgt. Op dit ogenblik leveren wij enkel in de provincie Antwerpen gratis aan huis, in de andere provincies leveren wij tegen een kleine vergoeding, in de nabije toekomst willen wij dit echter ook gratis maken. Wij leveren uw bestelling binnen de 4 werkdagen, uitgezonderd bestellingen met verse groenten en verswaren. Om u een zo goed mogelijke kwaliteit te garanderen bestellen wij steeds kleine hoeveelheden verswaren, zo staan de groenten die u besteld, 2 dagen voor de levering nog steevast op het veld.

Black Benelux
Black is de leverancier voor de ambachtelijke ijsbereider. We bieden u meer kwaliteit, meer keus en meer service. We zijn niet voor niets marktleider in grondstoffen voor ambachtelijke ijsbereiding en al 25 jaar exclusief importeur van Fabbri in de Benelu

Blana's Import
Voorlopig kunnen wij jullie een fantastische Pisco aanbieden voor een prijs die haast ongelooflijk is. Op dit moment is in Nederland mogelijk om Pisco van een vrij lagekwaliteit te kopen, wij kunnen jullie een andere uitstekende kwaliteit leveren, "Pisco Mistral van 40°"; voor onder de prijs van de Pisco die je tot nu vindt.

Bloksma keukens
Bloksma Keukens Leimuiden een heldere kijk op keukens

Blusbus
Blusbus is een mobiele cocktailbar die alle bedrijfsfeestjes, openingen, productplacements, vrijdagborrels, houseparty's en trouwerijen precies de extra drive geeft die nodig is. Blusbus is een omgebouwde brandweerwagen uit 1983, die op elke gewenste plek van het feest kan worden neergezet. In de bus bevinden zich twee uitstekende barkeepers die op verzoek caipirinha's, margarita’s of andere cocktails mixen.

Bockor
Het begon in mei 1892; Remi Vander Ghinste kocht een woonhuis en bijhorende gebouwen van een brouwer voor zijn zoon Omer. En ze vlogen er meteen in: datzelfde jaar nog denderen de eerste vaten "ouden tripel" over de Bellegemse kasseien en vinden ze hun afzet tot in Frans-Vlaanderen.In 1918 kwam de eerste mouterij zijn opwachting maken.

Boerenbond Deurne
Het begon in mei 1892 Remi Vander Ghinste kocht een woonhuis en bijhorende gebouwen van een brouwer voor zijn zoon Omer. En ze vlogen er meteen in: datzelfde jaar nog denderen de eerste vaten "ouden tripel" over de Bellegemse kasseien en vinden ze hun afzet tot in Frans-Vlaanderen.In 1918 kwam de eerste mouterij zijn opwachting maken.

Boerenbond Ysselsteyn
Conform de economische wetmatigheden geldt zeker ook in onze bedrijfstak dat een bedrijf met te weinig omzet ten opzichte van zijn maximale capaciteit het op termijn moeilijk zal krijgen.We zijn er dan ook trots op om te kunnen stellen dat de omzetontwikkeling bij Boerenbond Ysselsteyn wel goed zit. Tevens verkeren we in de gelukkige situatie dat we in diverse sectoren een zeer serieuze partij in de markt vormen. Dat dit geen loze kreten zijn kunnen we aantonen met harde cijfers.

Boermarke
De gedrevenheid om alles uit jezelf te halen met het zelfde doel: genietende mensen. Dag in dag uit de uitdaging van lekker verrassen en heerlijk verwennen. Met culinaire hoogstandjes of eerlijke kost, uitbundig of juist basic. Maar altijd smaakvol en wens overtreffend. Want de kunst van Boermarke is de kracht van elke keuken.

Boltjes
Boltjes, uw ambachtelijke keuken, bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en heeft zich al die tijd gericht op de productie en verkoop van ambachtelijke gehaktproducten. Begonnen als regionale leverancier in Twente wordt er inmiddels al tientallen jaren landelijk geleverd.

Bomi-1
Aan de basis van de ontwikkeling van het Bomi-1 concept staan Frans Bogaerts en Peter Marchand, het duo dat eind de jaren '80 het trendzettende, ecologische wasmiddelmerk Ecover tot een succes maakte. Frans Bogaerts is afgevaardigd bestuurder van Eco-Biscuits. Peter Marchand bestudeert al jaren de relatie tussen lichaam en geest en ontwikkelde de formulatie van de Bomi-1 koeken in samenwerking met Frans Van Roekel, de hoofdbakker van Eco-Biscuits.

Booijink Veevoeders
Booijink veevoeders produceert in drie verschillende fabrieken diervoeders voor al uw landbouwhuisdieren.Daarnaast levert zij kunstmeststoffen en voorlichting in de breedste zin van het woord.Doelstelling van Booijink veevoeders is om samen met u te streven naar maximaal resultaat.Dit kan door een samenspel van uw ondernemerschap, onze kwaliteitsvoeders en gerichte voorlichting.

Bosgoed - Wilp
Bosgoed Diervoeders is gevestigd in Wilp-Achterhoek en heeft zich in haar meer dan honderd jaar bestaan bewezen als specialist van krachtvoeders, enkelvoudige grondstoffen en kunstmeststoffen bij agrarische ondernemingen in de ruime omgeving van Apeldoorn/ Deventer.

Bourgondier Grootverbruik
De Bourgondiër Grootverbruik, onze groothandel brengt een compleet assortiment aan koelvers en diepvriesprodukten, alle op nog ambachtelijke wijze bereid.

Brameco Zon
In de onlangs volledig gemoderniseerde fabriek in Eindhoven wordt alle pluimveevoer geproduceerd volgens de strengste GMP+-eisen.Het productie-procédé van lokatie Eindhoven heeft een aantal specifieke kenmerken welke zorgdragen voor het produceren van homogeen en structuurrijk meelvoer, voor leghennen en vermeerderingsdieren. Korrel en kruimelkwaliteit voldoen door het gebruik van vet/oliecoaters aan de hoge eisen zoals Brameco·Zon deze stelt. Dit alles in combinatie met recepturen volgens CLO-keurmerk, resulteren in een kwalitatief hoogwaardig pluimveevoer bij de boer. De op pluimvee gespecialiseerde nutricionist draagt zorg voor up-to-date samenstellingen tegen een scherpe prijs. Gezien de bedrijfsstructuur van Brameco·Zon is het mogelijk snel in te springen op specifieke bedrijfssituaties en indien nodig per bedrijf een specifieke voersamenstelling te hanteren.

Brand Bier
Neerlandsch oudste brouwerij werd uiteindelijk ook een van de modernste brouwerijen van Europa. Niet alleen innovaties in smaak, ingrediënten en introducties van nieuwe soorten. Ook in techniek was onze pilsener z'n tijd ver vooruit. Steeds betere ketels. Steeds snellere productielijnen. Met als hoogtepunt de totale vernieuwing in 1934. Toch kunt u het gevoel van vroeger nog proeven. Tegenover de dorpskerk in Wijlre staat de trots van Brand met een combinatie van traditionele en hedendaagse architectuur.

Brand Uptimist
Brand UPtimist, het is een helder sprankelend pils dat door het fijn- bloemig aroma uitstekend geschikt is als aperitief. Op deze site ook lid worden van de Club der UPtimisten.

Brantjes Wijn
Brantjes Wijn importeert verschillende soorten wijn uit diverse wijnstreken. Wij leveren zowel zakelijk als particulier tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Regelmatig organiseren wij ook een wijnproeverij. Paul Brantjes is tevens werkzaam als sommelier

Brasserie de Brunehaut
De vernieuwing zorgt niet alleen voor de uitstekende kwaliteit van de fabricatie van het bier, maar ze eist daarenboven een minutieuse eerbied voor netheid en hygiène, die de basisregels zijn in de voedingsindustrie. Die vernieuwing biedt daarbij nog de mogelykheid om het fabricatieproces constant op een kwalitatief hoogstaand niveau te houden

Brasserie Dubuisson
Brouwerij Dubuisson, een B.V.B.A., wordt momenteel geleid door Vincent en Hugues Dubuisson. Ze zijn de achtste generatie die aan het roer staat van deze familiebrouwerij.Brouwerij Dubuisson boekte in 1996 een jaaromzet van 280 miljoen BEF. De investeringen (gemiddeld zo'n vijftien miljoen per jaar) worden bijna uitsluitend gefinancierd met eigen middelen. Zo kan het productieapparaat geleidelijk gemoderniseerd worden, zonder daarom toegevingen te doen aan het traditionele brouwproces.

Bravo Foods
Gespecialiseerd in reguliere en biologische rijst, Italiaanse deegwaren en maïsproducten.

BRC norm
BRC staat voor Britisch Retail Consortium. Dit is een organisatie vergelijkbaar met het Centraal Bureau Levensmiddelen in Nederland.Deze Britse organisatie heeft richtlijnen opgesteld waaraan een levensmiddelenproducent moet voldoen om aan de grote Engelse supermarkten te mogen leveren.Deze regels gaan verder dan alleen een HACCP plan. Er zijn uitgebreide GMP-regels. Bijvoorbeeld voor omgeving van de fabriek, eisen omtrent organisatie en communicatie. Het verschil tussen BRC en HACCP-certificering is overigens kleiner geworden sinds de nieuwe eisen voor HACCP bekend zijn.

Brio International
"Brio international" is een internatonaal opererende organisatie, die zich heeft toegelegd op hoogwaardige veevoeders, ingrediënten daarvoor, dragers, zuren en aanverwante producten.Ooit begonnen in kalvermelkproducten en de daaraan verwante grondstoffen, hebben de brancheproducten zich in de loop der jaren flink uitgebreid.In deze ontwikkeling heeft Brio international zich, in samenwerking met haar partners, ontwikkeld tot specialist op veevoedergebied.

Brouwerij Achouffe
Sinds eeuwen genieten de kabouters van een drank gebrouwen uit zuiver water en geplette gerstemout. Het vocht, bereid uit deze basiselementen noemt men "wort", welke men in kookketels, tesamen met hop, aan de kook brengt.Na koeling zal de wort overgepompt worden naar de gistingstanks.Alzo ontstaat het Chouffe Bier. Het jonge Chouffe Bier ondergaat een korte rijping en wordt nadien door een centrifugefilter gepompt.Hierna wordt verse Chouffegist en suiker toegevoegd en kan het Chouffe Bier in flessen of vaten afgevuld worden.Na twee weken hergisten is het Chouffe Bier goed om de brouwerij te verlaten.

Brouwerij De Koninck
Alle bieren van De Koninck zijn bieren van hoge gisting met een aangename volle smaak. Zij worden uitsluitend gebrouwen met natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. De beste mout, de fijnste hop, een uitzonderlijke gist en kristalhelder water gekoppeld aan jarenlange brouwervaring die zorgen voor een alom gekend en gewaardeerd product.

Brouwers Petfood
Brouwers Quality Petfood verkoopt de beste kwaliteit hondenvoer voor iedere hond. Bezorging door heel nederland, ook voor kennels en hondenfokkers. hond,hondenvoer, honden voer, hondenbrokken, honden brokken, onze kennel,hondenkennel, wereld pension, hondenpension, rashonden.

Brouwershuis
Dit is het kleinste van de stedelijke musea. Al te weinigen kennen het, al hebben in de moderne tijden vreemdelingen er in hun reisjournaal over geschreven als over een wonder, al heeft Henri de Braekeleer er herhaaldelijk inspiratie gevonden voor zijn subtiel talent.Het werd in de vijftiger jaren aan een restauratie onderworpen. Men heeft er gebruik van gemaakt om de gevels te ontdoen van minder gelukkige veranderingen, aangebracht in de loop der tijden.

Budelse Bierbrouwerij
Budelse Brouwerij, Een onafhankelijke en zelfstandige familiebrouwerij met een rijke historie, gelegen in het centrum van het Brabantse Budel. Het bier wordt ambachtelijk gebrouwen, het bewaken en aandacht schenken aan het brouwproces garanderen een bier

Buitenhuis Snacks
Buitenhuis Snacks BV is een modern productiebedrijf voor een zeer breed assortiment diepvriessnacks. Buitenhuis maakt tosti's, bladerdeegproducten, snacks en vooral minisnacks. Hierin zijn we markleider op de foodservice markt.

Bulthaup presentatie
Zijn bijzondere karakter dankt bulthaup aan de volgende principes: het gebruik van eerlijk materiaal, perfectie tot in het detail en het werken met systemen. Van materiaalkeuze en zorgvuldige verwerking van de elementen tot en met kleuren en oppervlaktemateriaal - alles staat in het teken van architectonische en blijvende kwaliteit. De leefruimtes van bulthaup zijn het product van een ongekende innovatieve kracht enerzijds en bezinning op historische ervaringen anderzijds. Zo kan het ideaal van de stookplaats als hart van het huis worden gecombineerd met geavanceerde techniek en optimale functionaliteit. Systeem 25 maakt van elke keuken meteen ook een plek om te zijn, te wonen. het is een flexibel systeem met veel verschillende modules en inbouwelementen die de gebruiker optimale ontwerp- en keuzevrijheid biedt.

Caldo e Freddo
Caldo e Freddo. Een ijs en koffie zaakje in het hartje van historisch doesburg.

Campina
Campina natuurlijk. Melk, drinks, Gastronomie, yoghurt, kaas, boter. Bereid uit de beste puur natuurlijke melk

Capriole Coffee Service
Capriole Coffee-Service levert koffie en kofieautomaten voor op het werk. Elk kopje koffie heerlijk vers gezet. De ideale koffieautomaat voor elke werkplek.

Carbonell
Carbonell: lekker, veelzijdig en gezond! Carbonell biedt u Olijfolie, Olijven, Wijnazijn en bijzondere Olieën. Surf nu naar de Carbonell-site voor productinformatie, recepten, weetjes en meer!

Carnibest
Honden en katten zijn ‘gebouwd’ om rauw, onverhit en vers voedsel te consumeren. Onder andere vers vlees, dit verse vlees bestaat uit de beste kwaliteit eiwitten voor hond en kat. Carnibest bevat grote hoeveelheden spiervlees en orgaanvlees. Ook bestaat vers vlees uit natuurlijke vitaminen en mineralen, enzymen en bacteriën. Over de laatste groep bestaan veel misverstanden, men denkt vaak dat bacteriën schadelijk zijn. Maar voor onze huisdieren is het tegendeel waar. Honden bezitten een veel sterker maagzuur dan mensen en zijn veel beter in staat om met bacteriën om te gaan. In de natuur eten wilde dieren namelijk ook geen gekookt voedsel.Door vers voedsel te verstrekken moet de maag van de hond weer aan het werk, met het gevolg dat het maagzuur sterker wordt, wat veel voordelen heeft.

Carpentier Keukens
Bij Carpentier vindt u de top in keukens en keukenapparatuur. Onze adviseurs helpen u graag een keuze te maken uit al onze topmerken, waaronder Carpselect, SieMatic en het Italiaanse Comprex.

Cavom
VDM Diervoederfabriek produceert Cavom,een volledige, natuurlijke en hoogwaardigemaaltijd voor uw hond.VDM Diervoederfabriek is een familiebedrijf,dat al sinds 1898 diervoeders produceert,waaronder de laatste 35 jaar hondenvoeding.VDM laat u de keus uit een serie natuurlijkehondenvoeders, zoals Cavom compleet,Cavom compleet pup/junior, Cavom compleetsenior en Cavom compleet diner.

CBM
CBM is the world-wide market leader in development, marketing and sales of goat milk products. We supply a broad range of goat milk products for both the food industry and the retail market, such as: fresh goat milk, goat milk powder, goat whey powder, go

Cehave Landbouwbelang
Cehave Landbouwbelang Voeders is één van de grootste diervoerproducenten in Europa. Kennis, rendement en vertrouwen staan voorop.Cehave Landbouwbelang Voeders: voor goed voer en veilig voedsel

Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL)
Welkom bij het CBL

Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel
COKZ

Champagne Brut Bubbels
Brut & Bubbels organiseert champagneproeverijen en -presentaties waarbij u uitgebreid wordt voorgelicht over alle facetten van champagne. Iedere champagneproeverij kan geheel naar eigen wens worden ingevuld.

Charllotte Desserts bvba
Charlotte desserts is een specialist op het vlak van ambachtelijke nagerechten. Wij spitsen onze aandacht zowel op kleine als grote evenementen, feesten, leveringen aan hotelketens en dit zowel met de klassieke nagerechten als à la carte desserten.Verken onze site om onze specialiteiten voor herfst en winter te ontdekken. Category: Voeding

château Maresque
Château Maresque heeft 12 hectare wijngaard en is meer dan drie eeuwen oud. Het ligt op de eerste heuvelrug benoorden de plaats Gaillac in het hart van de appellatie. Hier worden de beste rode wijnen gemaakt uit de streek doordat de bodem kalk– en kleihoudend is.

CheesePartners Holland V.O.F.
In 1999 is de joint venture CheesePartners Holland opgericht door twee Nederlandse kaasfabrieken, te weten DOC en C.Z. Rouveen en Westland Kaasspecialiteiten BV. Partnershipping met haar klanten vormt de basis van CheesePartners Holland. De korte lijnen tussen markt en productie en de slanke organisatie zorgen ervoor dat CheesePartners Holland snel en flexibel kan inspelen op de wensen van haar afnemers.

Chimay
Chimay is een authentiek Trappistenbier; het wordt gebrouwen in een Trappistenklooster onder toezicht en verantwoordelijkheid van de monnikenorde. In België hebben slechts 6 bieren recht op de titel "Trappist"; Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle, Westvleteren en Achel.Chimay is ook de naam van 4 kazen. Hun echt unieke karakter is ontstaan uit een eeuwenoude vakkennis zodat iedereen valt voor hun smaak.

Chinees Internet Service
Men kan de informatie van alle Chinese restaurants in Nederland vinden. Met catering- en thuisbezorgdiensten. Nederlandstalige en Chineestalige pagina's. Chinese kranten, website en recepten.

Choco-Paradijs
Voor een lekker en leuk relatiegeschenk van chocolade, u kunt bij ons terecht voor chocolade logo bonbons, logo chocolade, chocolade reepjes, chocolade tabletten, chocolade muntjes, relief chocolade, chocolade medallions enz.!

Chocolaterie Cerisette "Louis Koenen"
Onze pralines, tabletten en bijzondere chocoladeproducten naar uw wens vervaardigd, zijn de relatiegeschenken bij uitstek. Bij jubilea als bijzondere presentatie bij de koffie, als onderdeel van het kerstpakket voor uw personeel, als attentie voor uw bezoekers op beurzen. Of wellicht een sleutel van chocolade bij de opening van een nieuw pand?

Cholesterol
Dit is de patiëntenbrief van het NHG over Cholesterol Cholesterol algemeen

Cholesterol
Informatie over een te hoogcholesterolgehalte van het bloed en de gevolgen hiervan voor de gezondheid.Deze leuke en interessante site bevat naast informatie over cholesterol en gezondheid een interactieve quiz, een risicotest, lekkere en gezonde receptene

Cholesterol
Een verhoogd cholesterol gehalte van het bloed is een risicofactor voor het sneller optreden van hart- en vaatziekten. Cholesterol wordt in het bloed in bepaalde vetdeeltjes vervoerd. In deze vetbolletjes zijn naast cholesterol ook andere vetten, zoals triglyceriden, aanwezig. De diverse vetbolletjes verschillen enigszins in samenstelling en functie, en de plaats van het lichaam waar zij worden gemaakt.

Cholesterol
Cholesterol , is de naam voor een scheikundige verbinding die is afgeleid van chole(gal) en streos(vast). De sterolen zijn een groep van scheikundige verbindingen die in een of andere vorm in alle plantaardige en dierlijke cellen voorkomen. Cholesterol is voor de gewervelde dieren de belangrijkste vertegenwoordiger van de groep van de sterolen.

Clijsner Vleeswaren
Vleeswaren Clijsner Sint-Truiden - Als tafelen een festijn wordt.

Cocktails en hapjes
Heb je zin om een kleine "party" te houden? Wel, zoek niet verder want hier vind je alle ingrediënten om er een geslaagde avond van te maken. Wat smaakt beter dan een lekker verfrissende cocktail op een zwoele zomeravond? Niets natuurlijk, maar vaak zit het probleem in het maken van zo'n cocktail.

Cocktailz
De lekkerste recepten voor cocktails en mixdranken vind je op www.cocktailz.nl! Inclusief duidelijke instructies en plaatjes van alle cocktails en wekelijks een nieuwe cocktail.

Coffee Express.
Verkoop, service & onderhoud van professionele koffiezetsystemen

Coffee Fresh
Met Coffee Fresh bent u verzekerd van een perfecte koffievoorziening, waarnaar u geen enkel omkijken hebt. Dit totaalconcept voorziet in apparatuur, producten en service op maat.

Cognac
Volgens de dikke van Dale "soort van brandewijn zoals die oorspronkelijk in en om Cognac uit wijn gestookt werd". Maar er is natuurlijk veel meer over Cognac te vertellen.

Come to Raapstelen
Dè voorjaarsgroente uit 'grootmoederstijd' heeft nu een eigen site www.raapstelen.nl. Decennia lang was 'raapstelen' een groente die veelvuldig op het menu stond. De laatste jaren is deze vitaminerijke en ijzerhoudende groente in de vergetelheid geraakt.

Confiserie Emira
Wij maken onze bonbons zoals een kunstenaar zijn kunstwerk maakt. Onze unieke bonbons zijn gemaakt op authentieke wijze en worden dagelijks met zorg en aandacht ambachtelijk bereid.

Confrérie de l'Asperge Limbourgondie
Het doel van de vereniging staat als volgt in de statuten omschreven:“De vereniging heeft ten doel het (doen) bevorderen van de Noord-Limburgse asperge-cultuur in de ruimste zin van het woord”.Het werkterrein van de Confrérie heeft zich inmiddels uitgebreid tot Noord- én Midden-Limburg. Ook Zuid-Limburg toont interesse getuige de aanwezigheid van Baron van Voorst tot Voorst, de Gouverneur van Limburg, bij de viering van het 20-jarige jubileum van de Confrérie in het jaar 2000.

Continental Horeca
Continental Horeca levert, plaatst en onderhoud koffiemachines sinds 1995 en heeft ruim 500 tevreden klanten. Uiteraard leveren wij ook de benodigde producten, om de 14 dagen bij u op lokatie. Wij bieden u de mogelijkheid bijna elk gewenst systeem 2 weken op proef te nemen. Wij installeren binnen 24 uur elk gewenst model.

CookinOut, koken op locatie
Culinaire teambuildingsactiviteiten voor vrienden, collega's en relaties op locatie door heel Nederland.

Cooksmate Patisserie
Cook 's mate is verkoopkantoor van een compleet assortiment grondstoffen, halffabrikaten en ambachtelijke kant&klare producten voor de professionele gebruiker: horeca, instellingen, partycentra en catering. Speciaal in grootverpakking.

Coza
Wij verkopen onze wijnen vooral aan particulieren. We leveren aan goede restaurants waar de gasten de tijd kunnen nemen om lekker van wijn te genieten. Tevens bieden wij bedrijven aantrekkelijke verpakte relatiegeschenken. Proeverijen kunnen georganiseerd worden bij u thuis, maar ook in restaurants of bij bedrijven .

Cranberry Recepten
In de navolgende recepten worden een enkele keer verse cranberries, meestal echter voorbewerkte bessen gebruikt. De verschillende voorbewerkingen zijn hieronder in basisrecepten weergegeven. Gebruik voor het koken geëmailleerd of roestvrijstalen keukengereedschap. Andere materialen zoals ijzer en aluminium worden door de zuren in de bes aangetast.

Crest Suikerwerken
Crest is net zo kleurrijk en veelzijdig als haar producten. Strenge hygiënische productiemethodes en kwaliteitscontroles zijn uw garantie voor topkwaliteit. Dankzij een flexibele marktbenadering en constante productontwikkeling vinden de producten hun weg naar meer dan 45 landen. Het resultaat is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf.

Culinair Kookboek
Culinair Kookboek met over de 2000 culinaire recepten

Culinair.net
Culinair.net - voor liefhebbers van lekker eten, drinken en reizen!


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

Google
Web zoekgids.com