online eten en drinken gids

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Verbeter je gezondheid
Gratis adviezen, informatie, nieuws en tips mbt voeding en gezondheid


Ethisch Vegetarisch Alternatief
De idee om een organisatie voor vegetarisme op te richten dateert van een tijdje geleden. Misschien begon het allemaal toen sommigen van ons hun eerste vegetarische burger smaakten? Of misschien gaat alles terug tot een vorig leven, toen de oprichters van EVA koeien waren... We zullen 't wellicht nooit weten. In ieder geval, nadat een aantal mensen uit het huidige bestuur de studentenvereniging voor vegetarisme aan de Universiteit Gent een jaar geleid hadden, en met de subsidies daarvoor de eerste uitgave van onze Vegetarische Gids gedrukt hadden, rees de ambitie om iets mťťr te doen.

Eurowet
EUROWET is een advies- en informatiebureau gespecialiseerd in Europese zaken die van belang zijn voor de voedings- en genotmiddelenindustrie en aanverwante bedrijven.

Exaro Trading Bussum
Exaro Trading Bussum, import, verkoop en distributie van Franse wijnen.

Exotenrecepten
Exotenrecepten.nl is een website vol heerlijke recepten met exotische vruchten.

Faber Keukens
Dankzij onze unieke keukenformule niet meer nodig om eindeloos keukenshowrooms te bezoeken. Wij verzorgen graag een wervelende keukenpresentatie bij u thuis!

Farm Food
Farm Food is natuurzuivere hondenvoeding zonder kleur, geur of smaakstoffen, natuurlijk hondenvoer! voor Šlle honden!

Feijen Zn. Dalfsen
Feijen & Zn. B.V. produceert en verkoopt mengvoeders en kunstmest voor de agrarische sector, winkelbedrijven en particulieren.

Fernandes Soft Drinks
Welkom bij Fernandes Softdrinks, de exotische, van oorprong Surinaamse softdrink

Fijne Wijn
De eerste echte Nederlandse veilingsite voor kwaliteitswijnen. Ontmoetingsplaats voor de echte wijnliefhebbers om hun collecties te onderhouden. Registreer en wordt onderdeel van de grootste virtuele wijnkelder van Nederland.

Filliers
Graanstokerij Filliers (Deinze) is een van de marktleiders in BelgiŽ voor jonge, oude en vintage graanjenever, diverse fruitjenevers, creams (vanille, chocolade, banaan, coconut), likeuren en vodka based drinks.

Fleur du Cap
Vandaag de dag behoort Fleur du Cap met het statige herenhuis, omringd door de prachtige tuinen, toe aan de gerenommeerde Bergkelder. In de zeer bijzondere tuin tref je zoīn 70 verschillende boomsoorten aan, waaronder een meer dan 300 jaar oude kurkeik. Op dit landgoed worden edele wijnen geboren. De Bergkelder bezit hier zijn eigen moederplantage met meer dan 11.000 onderstokken, waarop edele druivensoorten worden geŽnt.

Fokker voor hond en kat
Onder invloed van de hoge eisen, die de huidige honden- en kattenbezitter aan de voeding stelt, maakt FoKKER gebruik van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Via testkennels vindt voortdurend onderzoek plaats naar de verteerbaarheid en acceptatie van de voeding, de vachtstructuur en bv. de gebitsreinigende werking van de brokjes. Met name op het gebied van allergiebestrijding en het voorkomen van groeipijnen bij pups van grote rassen, zijn de laatste jaren verassende resultaten geboekt (FoKKER Puppy/Junior L). Voor volwassen honden is het recent verbeterde product fokker Adult L, met name bij de gebruiksgroep Duitse herders, zeer goed aangeslagen.

FoodHolland
Dagelijks actuele informatie voor de voedingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, levensmiddelenindustrie en food services. Met actueel nieuws, vacatures, agenda, cijfers, marktprijzen, adressen van bedrijven (foodgids), dossiers.

Fortune Hot Drinks
Een complete drankenservice voor elk bedrijf en kantoor ( koffieautomaat / koffieautomaten ). Koffie, thee, chocolade, soep en frisdranken van Fortune Hot Drinks

Fountain
Koffieautomaten en dranken voor bedrijven

Friso Kindervoeding
Friso Kindervoeding brengt flesvoeding voor kinderen tot 1,5 jaar op de markt. Voeding is een belangrijke basis voor de goede start die je je kindje wilt geven. Je baby voeden gaat om meer dan voedingsstoffen alleen; het is een moment waarop je samen geniet.Friso bestudeert al jaren de natuurlijke groei en ontwikkeling van baby's en jonge kinderen. GeÔnspireerd door de positieve effecten van borstvoeding, is de flesvoeding van Friso een compleet uitgebalanceerd en logisch vervolg op borstvoeding. Zo geef je je kind alles dat het nodig heeft.Friso Kindervoeding wil iedere moeder het vertrouwen geven, dat zij de juiste voeding heeft gekozen. Zodat zij volop kan genieten van haar kindje en het moederschap.

Froconsur
FROCONSUR is een professioneel handelshuis dat gespecialiseerd is in de in- en export van diepgevroren visproducten.

Fyto Dog Hondenvoer
Fyto Dog is een hoogwaardig premium hondenvoer voor alle honden waarin de nieuwste inzichten op voedingsgebied zijn verwerkt. Met Fyto Dog bereikt u een optimale gezondheid zodat u vele jaren kunt genieten van de vitaliteit van uw huisdier.

Fyto Horse paardenvoeders
Fyto Horse heeft zichzelf als doel gesteld om uw paarden en pony's zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Daarom helpen wij u graag door het verstrekken van actuele informatie op deze site over paarden en pony's en hun voeding

Gallizia Wijnimport (Italiaanse Wijnen Delicatessen)
Italiaanse wijnen en delicatessen winkel met nadruk op producten uit italiŽ. We hebben een groot assortiment aan kwaliteits producten

Garvo diervoeders
Garvo is fabrikant van professionele voeding voor dieren. Garvo biedt een ruim kwaliteitsassortiment voeders .

Gast en gastheer
Gast en gastheer is een restaurantgids opgesteld voor u! Van elk restaurant zijn de goede eigenschappen in kaart gebracht. Op deze manier wordt het voor u gemakkelijk gemaakt om de keuze tussen alle restaurants te maken!

GDH
De Vereniging van de Nederlandse Groothandel en Horecabenodigdheden (GDH) is de werkgeversorganisatie van de groothandel in dranken en horecabenodigdheden. De GDH is actief op het terrein van zowel collectieve belangenbehartiging als individuele ledenservice. Bij de GDH zijn circa 150 drankengroothandels aangesloten die gezamenlijk circa 90% van de totale omzet in de bedrijfstak vertegenwoordigen. Dit maakt de GDH dť gesprekspartner namens de drankengroothandel voor de Nederlandse overheid, instanties van de Europese Unie in Brussel, producenten, afnemers, importeurs en verwante organisaties die zich bewegen op de drankenmarkt. Internationaal werkt de GDH samen met de drankengroothandelsorganisaties in de landen van de Europese Unie, verenigd in de Europese Federatie voor de Drankengroothandel, de CEGROBB.

Gebr. Hakvoort BV
Wekelijks vertrekken de Urker vissers naar de uitgestrekte visgebieden van de Noordzee. Dag en nacht zijn zij in touw om de verse vis zonder tijds- en dus kwaliteitsverlies aan te voeren aan de veiling.Tijdens het vissen wordt de vangst met behulp van de nieuwste en modernste technieken geprepareerd. Het leveren van kwaliteit is voor de Urker vissers een vanzelfsprekendheid.Voor Hakvoort is de inkoop van kwalitatief hoogwaardige vis van groot belang. De inkoop vormt immers de basis voor het eindproduct.Het grootste gedeelte van de aankoop van verse vis vindt plaats op de Urker veiling. Om echter aan de vraag en wensen van al onze klanten te kunnen voldoen, wordt ook internationaal de betere vis aangekocht.

Gebroeders Steneker BV
Lekkere jongens die Stenekers! Friese en Groninger droge worst van de Gebroeders Steneker BV te Drachten, Friesland.

Geurtsen BV
Geurtsen B.V. behoort tot de belangrijkste drankengroothandels van Midden-Nederland. Een sterke positie die het resultaat is van vernieuwend denken en vooral het meedenken met de klant. geurtsen, drankenhandel, groothandel, interbrew, brouwerij, wijnhandel.

Gezonde Basis
Ten opzichte van 20 jaar geleden is het aantal kinderen met overgewicht verdubbeld; maar liefst ťťn op de acht Nederlandse school-kinderen is te zwaar en nog meer kinderen dreigen dat te worden. De verwachting is dat de groep te dikke kinderen de komende jaren nog meer zal toenemen. Overgewicht wordt niet alleen veroorzaakt doordat kinderen teveel eten, maar vooral door te weinig beweging. Op deze site leest u alles over gezonde voeding en waarom bewegen zo belangrijk is.

Gezonde voeding voor volwassenen
Dit is de patiŽntenbrief van het NHG over Gezonde voeding voor volwassenen .

Goeduiteten.nl
Restaurant / De goede restaurantgids www.goeduiteten.nl geeft een goed overzicht van betere restaurants in Nederland. Zoek een toprestaurant en reserveer een tafel in een exclusief restaurant voor een heerlijke luxe lunch of diner.

Grand'Italia
Grand'Italia is hťt A-merk voor authentiek Italiaanse producten in Nederland. Op deze site vindt u productinformatie, wetenswaardigheden over de Italiaanse eetgewoonten en bovendien meer dan 100 recepten voor heerlijke Italiaanse gerechten .

Great Grapes Wine
gespecialiseerd importeur van kwaliteitswijnen uit de Nieuwe Wereld. - Great Grapes Wine heeft sinds 1993 een stevige reputatie opgebouwd in Nederland en BelgiŽ als gespecialiseerd importeur van kwaliteitswijnen uit de Nieuwe Wereld.

Grolsch
Koninklijke Grolsch N.V. is een beursgenoteerde onderneming met een rijke traditie. Grolsch heeft een historie die teruggaat tot 1615 en behoort daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland. Op 7 april 2004 heeft Grolsch haar nieuwe brouwerij geopend ten zuidwesten van Enschede. De nieuwe brouwerij is de meest efficiŽnte en meest milieuvriendelijke brouwerij ter wereld.

Grootmoeders koffie
Grootmoeders Koffie is nog een…cht Ambachtelijke Koffie.De fijne samenstelling van de koffievariŽteiten en de zachte, langdurige branding maakt Grootmoeders Koffie bijzonder aangenaam en licht verteerbaar.

Gulpener
Wij geloven dat je alleen echt kunt genieten van iets dat met liefde is gemaakt. Daarom gebruiken we alleen milieuvriendelijk geteelde hop en gerst van de boeren uit ons eigen Limburg. Samen maken we het lekkerste bier volgens nieuwe traditie. Drink op de

Hacep
HACEP bvba is een onafhankelijke firma die gespecialiseerd is in het regelmatig uitvoeren en beoordelen van interne of externe hygiŽnecontroles. Die controles zijn nodig om na te gaan uw bedrijf aan de wettelijke vereisten inzake de algemene voedingsmiddelen-hygiŽne en –veiligheid beantwoorden.

Hak
De website van Hak biedt u lekkere en makkelijke gerechten die u met de groenten van HAK kunt maken.Ontdek verder alles over de geschiedenis, maak kennis met het service centrum en bekijk de velden door de veldcam

Hakado Automatencatering
Hakado verzorgt alles voor u; van de investering en plaatsing van de automaten tot het bijvullen en verrichten van technisch onderhoud! Daarbij kan alles bij ťťn leverancier worden ondergebracht, aangezien Hakado frisdranken-, zoetwaren- en warme drankenautomaten verzorgt .

Hapgids
HapGids,online je eten bestellen en laten bezorgen met o.a. pizza, pasta, spareribs, chinees en nog veel meer.

Harry Pinkster Bierverzameling
Harry Pinkster Bierverzameling

Hartog Lucerne
Rond 1950, toen Jan Hartog met zijn drogerij in het dorp Abbekerk begon, was het kunstmatig drogen van gras in Nederland in opkomst. Echter nog voordat het kunstmatig drogen van groenvoeders goed op gang kwam, brak de Tweede Wereldoorlog uit. Er ontstond een tekort aan krachtvoer omdat de import stagneerde. Onder oorlogsomstandigheden bleek toen dat gedroogd gras, klaver of luzerne prima krachtvoer was en de drogerijen rezen als paddestoelen uit de grond.

Havens Paardenvoer
Alles over paardenvoeding; van brokken en biks tot muesli en granenmix. Paardenvoer van basisniveau tot olympisch goud in Sydney 2000

Heerlijk en Heerlijk
Binnen het assortiment van de bij Heerlijk & Heerlijk aangesloten banketbakkers vindt u vele verrassingen. Het meest bekend zijn we om ons assortiment gebakjes en taartjes. Maar wist u ook dat ons asssortiment daarin regelmatig wisselt? Wij laten ons graag inspireren door het seizoen en passen onze producten daaraan aan. Tevens zullen door onze onderlinge uitwisselingen er regelmatig innovatieve heerlijkheden terug te vinden zijn in onze winkels. En dat niet alleen in gebak maar zeker ook in koek en stukwerk, een vers gebakken product zo uit de hand te consumeren.

Heidepoort Holland
Samen met onze 12 medewerkers zijn wij dagelijks op zoek naar ambachtelijke, dagverse & vernieuwende Zuivelspecialiteiten, om deze vervolgens aan onze (>390) afnemers aan te bieden. Met onze 6 gekoelde voertuigen bevoorraden wij onze afnemers 2x per week vanuit onze 1000m2 geconditioneerde opslag in Biddinghuizen. Wij vullen met onze produkten het gat op van het bulkaanbod aan de ene kant en de kwaliteitsbewuste, kritische consument aan de andere kant. Hiermee bieden wij onze afnemers de mogelijkheid om zich op assortiment te onderscheiden.

Heineken
Inmiddels is Heineken Brouwerijen N.V. de meest internationale brouwerijgroep ter wereld en actief in meer dan 170 landen. Heineken behoort wereldwijd tot de top vijf van de grootste brouwerijen. In Nederland horen o.a. ook de merken Amstel, Brand en Murphy's bij het Heineken concern. In totaal werken bij Heineken wereldwijd meer dan 40.000 mensen.

Hellema Chocolade
Na jarenlang een goedlopende banketbakkerij in Den Haag gerund te hebben, werd hij bedrijfsleider bij een wafelfabriek in het noorden van het land. Maar toch wilde hij wat anders, hij wilde weer eigen baas zijn. Daarom werd in 1970 de knoop doorgehakt en startte hij in Almelo met de produktie van chocolade-cups en later met handwerkchocolaatjes, beide nog steeds belangrijke pijlers onder het bedrijf.

Helvoirts Bierglazen Huis
Deze site bevat een beschrijving en foto's van alle glazen van mijn verzameling, links naar sites van brouwerijen, nieuws, etiketten, kroonkurken, caps en t-shirts. This site contains a description and pictures of my entire collection of beerglasses, link

Helwa
In Juli start de afdeling verkoop met de introductie van het nieuwe Helwa etiket bij de diverse klanten. De huidige verpakkingslijn van de Penny wafels en French Wafers wordt uitgebreid met de producten: Javawafels, Koffiewafels, Regina wafels, Frou Frou, Chocolade Hazelnoot Wafels, Chocolade Wafelmelange. Deze producten worden voorzien van een identiek Helwa etiket (zie foto) en een nieuwe kruimelrand folie. Op deze manier willen we voor de afnemers die het Helwa wafelmerk voeren een compleet pakket aan wafelproducten presenteren en kunnen wij makkelijker inspelen op consumenten acties.

Hendrix Meat Group
Hendrix Meat Group wil een veilig en waardevol voedingsmiddel leveren.De producten zijn daarom op een voor mens, dier en milieu verantwoorde manier geproduceerd. Ze zijn afgestemd op de wensen van haar afnemers op de Europese markt.

Hendrix UTD
Hendrix UTD is de grootste particuliere mengvoerfabrikant van Nederland. Het bedrijf is leverancier van hoogwaardige voeders, adviezen en speciale diensten voor de sectoren rundvee, varkens en pluimvee.Hendrix UTD maakt onderdeel uit van Nutreco. Dit concern heeft 90 vestigingen in 20 landen en is beursgenoteerd.

Henri Goossen Whisky Entertaining
Henri Goossen Whiskyproeverij en Entertaining voor de organisatie en presentatie van uw whiskyproeverij

Hertog Jan
Het tweede Dilemma van Arcen is doorbroken. Koos u voor de zomer al Karakter tot uw uitverkoren bier, deze keer deed u dat nog overtuigender. Daarom hebben wij dit onverslaanbare speciaalbier nu definitief opgenomen in ons assortiment. Vanaf nu is het sixpack Hertog Jan Karakter verkrijgbaar in de supermarkt.

Het Bonbonhuis
Het Bonbonhuis verzorgt geschenken gebaseerd op bonbons, logobonbons en andere vormen van chocola.

Het groeiend kookboek
Deel uw recepten met andere chef's de cuisine of doe goeie ideŽen op, het Groeiend Kookboek.

het Wijn instituut
Het Wijninstituut is een onafhankelijke organisatie, die zich in de bezighoudt met wijn. Wijn is een drank, die grote verscheidenheid van smaken, jaargangen en productiewijzen kent. Bovendien wordt wijn in meer dan veertig landen over de gehele wereld gemaakt in verschillende klimaten op verschillende bodems van druivenrassen. Ingewikkeld? Toch niet. Het gaat namelijk om genieten van wijn en daar is niet veel voor nodig. Wel u uw als u meer weet over het druivenras, het gebied en de producent.

Het zuivelmuseum
Het zuivelmuseum is een merkwaardige en unieke permanente tentoonstelling van zuivelmateriaal der lage landen. De bezoeker wandelt er door de geschiedenis van de zuivelindustrie in Vlaanderen tijdens de voorbije vijf eeuwen en brengt het verhaal van de melk tot leven, van het verleden tot heden. U beleeft de sfeer van weleer in een mooie collectie oude boterkarnen, melkflessen, kaaspersen, laboratorium- materiaal, enz ... U bewondert historische prenten, affiches en foto's. U maakt kennis met het winnen van de melk, de boter- en kaasproduktie en de verkoop op de markten en aan huis van de melkboer.

Hobbybrouwen.nl
Alles wat een hobbybrouwer moet weten over het brouwen en bierproeven voor een goed glas bier. Veel achtergrondinformatie mbt bierbrouwen.

Hofkip
Hofkip is een Belgisch fabrikant (Menen) van kiplekkere kipspecialiteiten. Wij bieden u een ruim assortiment aan heerlijk en kwaliteitsvol kippevlees. Vol-au-vent, braadkippen, Apirio's voor slagers en traiteurs.

Holland by Mail
Welkom bij Hollandbymail - de webwinkel met wereldwijde levering voor Nederlanders in het buitenland. Kies uit de vertrouwde Douwe Egberts koffie, Goudse stroopwafels, Hollandse kaas, drop en nog veel meer Nederlandse produkten. Shop online en HollandbyMa

Holland Diervoeders
Holland Diervoeders B.V. is opgericht in 1983 en ontstaan uit een fusie tussen Klomp (1937) en Van Wijngaarden (1926). Sinds 1989 zijn wij gevestigd in Utrecht.Holland Diervoeders B.V. is een vooraanstaande leverancier van voeding voor huisdieren, met name honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels. Wij brengen zowel eigen merken als merken van derden op de markt.

Holland Food Service
Het grote aantal leveranciers en producenten waar Holland Food Service mee samenwerkt bieden voor u een unieke kans om juist die producten te selecteren die het beste bij uw organisatie aansluiten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit meerdere vlees, vis, kip, wild, gevogelte en zuivelproducenten die elk hun eigen assortiment voeren. Hierdoor kunnen wij u een zeer breed en diep assortiment aanbieden.

Homefarm
Zorgvuldig uitgekiend voeder wordt in de paardenhouderij steeds belangrijker. Zowel de gezondheid als de prestaties worden hierdoor grondig beinvloed. Met dit voor ogen stellen we het EQUIVIT gamma samen. Daar we alleen hoogwaardige grondstoffen gebruiken, hoeven we de samenstelling niet in een korrel te verbergen (Muesli). Met EQUIVIT steeds een stap vooruit !

Hongaarse wijnen
Hongarije vakantieland: Meer dan 300 paginas Hongarije informatie zoals vakantiehuisjes camping autohuur hotel hotels vliegreizen. Tevens uitgewerkte thema's zoals wijn, geschiedenis enz. Ook een beschrijving per plaats met bezienswaardigheden en activite

Honig
Zoals het spreekwoord al zegt; met zalm heb je iets goeds in huis. Zalm is de laatste jaren enorm populair geworden. Door het goede aanbod is zalm constant verkrijgbaar. Zalm heeft een luxe uitstraling maar is hierdoor toch betaalbaar. Verder is het natuurlijk een heerlijke vis die je goed kunt combineren en verwerken in allerlei gerechten.

Hoogenboom Benelux
Verkoop van basisproducten en halffabrikaten voor de bereiding van voor- en nagerechten, ambachtelijk bereide kant&klare desserts en gebak. Te decoreren met onze chocolade en marsepeinen garneringen.

Hoppe Food Group
Hoppe is een modern, internationaal familiebedrijf met een kloppend hart dat wordt gevormd door mensen die houden van hun werk. Alleen door inzet en betrokkenheid is het mogelijk te komen tot het huidige aanbod van prachtige producten. Iedereen geniet per slot van rekening van koek, koekjes, banket, cakes en zoutjes!

Horeca Groothandel Van Doorn
Wij bieden een totaalassortiment op het gebied van koel-, vries-, vers- en non-foodproducten voor hotels, restaurants, cafťs, bedrijfskantines en scholen.Wij zijn met name gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, waarvoor we diverse kwaliteitsproducten leveren.

Horecagids Nederland
De Nationale Horecagids is de meest complete en actuele gids met alle Nederlandse horecabedrijven. Ook online boeken van hotels. Snelle en simpele zoekmogelijkheden op eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen, recreŽren.

Horecagroothandel KSV.
Wij zijn lid van de Dranken Organisatie Nederland en als zodanig exclusief agent van de Grolsche Bierbrouwerij. Dit houd in dat wij de distributie, binnen ons verzorgingsgebied, van Grolsch bieren verzorgen.

Huuskes Versproducten
Huuskes Versproducten is een begrip op het gebied van vers- en diepvriesproducten voor grootverbruikers.Wij leveren een ongeŽvenaard totaalpakket vers- en diepvriesproducten. Doordat wij alles onder ťťn dak en in eigen beheer hebben, zijn wij als geen ander in staat de markt op maat te bedienen. Onze producten leveren wij aanafnemers in uiteenlopende sectoren, zoals(zorg) instellingen, horeca, bedrijfs- restaurants en landelijke cateraars.

ID Keukens
ID Keukens, landelijke leverancier van design keukens met mobiele keuken showroom.

Iens Independent Index
Iens Independent Index is een onafhankelijke, overzichtelijke restaurantgids die aan de hand van meer dan 30 verschillende indexen en onafhankelijke beschrijvingen, gelardeerd met rake typeringen van een grote groep (fijn)proevers een overzicht biedt .

Ifort Nederland
Ifort BV produceert kant en klare diepvriesproducten als: poffertjes , Brusselse wafels, pannenkoekjes. Alleen opwarmen in magnetron of koekenpan. Levering via de groothandel.

Iglo
Dit is ook de missie van Iglo. Om hieraan uiting te geven, kozen we voor een nieuw logo en een nieuwe look. Voortaan staat de natuur nog meer centraal.Wij bereiden onze producten namelijk met natuurlijke ingrediŽnten, diegene die je ook in de keuken of je kookboek vindt. We gebruiken dus nooit kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen!

IJsboerke Online
IJsboerke brengt al dit lekkers vers aan huis. Geen files aan de kassa. Zo heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit aan de beste prijs. U bent niet gebonden aan minimumhoeveelheden en bepaalt zelf hoe dikwijls IJsboerke bij u langskomt. Bovendien verwennen wij onze klanten met maandelijkse promoties. Category: Voeding

IJspaleis
Evenals andere grote bedrijven is ook IJspaleis klein begonnen. Ruim veertig jaar geleden trok de oprichter er met een bakfiets op uit met schepijs. Deze werd al snel ingeruild voor een schepijsauto, waaruit zowel schepijs als verpakt ijs werd verkocht. Mede vanwege de opkomst van de diepvrieskist in de meeste huishoudens, steeg de populariteit van het verpakte ijs. Dit leidde ertoe dat IJspaleis vanaf 1970 zelf verpakt ijs ging produceren en dit persoonlijk huis aan huis ging verkopen. Category: Voeding

Importugal
wijn porto terra cotta rechtstreekse import uit Portugal

In Vitro Wine Import
In Vitro Wine Import is sinds 2001 een nieuw kleinschalig concept in de import van wijnen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Wij verbinden ons niet aan een wijnland of een druif, maar gaan voor kwaliteit. Deze kwaliteit leveren wij zowel aan particulieren, slijterijen en restaurateurs. Meer hierover uiteraard op deze site, die ook een educatieve functie vervult. Naast informatie over ons wijnaanbod en cursussen, vindt u ook kaarten van wijngebieden, gegevens over druiven en ontwikkelingen in wijnland.

Inbouw.nl
Inbouw.nl De goedkoopste online winkel voor keuken inbouwapparatuur van nederland

Innovatie Centrum voor Vlees en Vis
ICVV initieert en coŲrdineert onderzoek voor alle partijen in en om de vlees- en visketen die zich bezighouden met de productie en ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande producten, zoals de diverse ketenpartijen, productschappen, maatschappelijke organisaties en overheid.De primaire focus van onze activiteiten ligt op het deel van de keten vanaf de slacht tot aan het product op het bord van de consument. Invloeden op de kwaliteit van het vlees door activiteiten eerder in de keten kunnen eveneens worden meegenomen.

InterChicken
InterChicken biedt u een compleet assortiment kip- en poeliersproducten. Het basisassortiment is onder te verdelen in de productgroepen: verse kipdelen, kipspecialiteiten, kip-vlugklaarprodukten, kalkoen, biologisch, Roasty (gegrilde- en gebraden kip).

J. Ras Zn
Zeevisgroothandel J. Ras & Zn werd in 1934 opgericht door Jan Ras. Hij verkocht vanuit een viskraam verse vis. Door hard werken groeide dit langzaam uit tot een kleine vishandel. Toen men het druk kreeg met het leveren van vis aan de winkels en groothandels, stopte men met de particuliere verkoop vanuit de kraam en is men zich gaan toeleggen op het verhandelen van vis en visprodukten aan de groothandel en detailhandel. Na enkele keren verhuisd te zijn naar grotere panden, heeft men tenslotte het pand laten bouwen aan het Zuidoostrak, waarin men nu nog actief is…

J.A ter Maten B.V
J.A. ter Maten B.V. werd in 1978 in Bunschoten-Spakenburg opgericht door dhr. J.A ter Maten en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot producent van kwalitatief hoogwaardige pluimvee(vlees)producten voor verdere industriŽle verwerking gericht op fast food- en supermarktketens enerzijds en petfoodproducenten anderzijds.

Jadico Holding
Het Rotterdamse bedrijf JADICO ontwikkelt zich sinds de oprichting in 1986 op snelle en doeltreffende wijze tot een steeds belangrijker speler op de markt voor kruiden, specerijen en overige aanverwante producten. Telkens meer vinden producten van JADICO hun weg naar organisaties in een vijftal branchegerelateerde markten.


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

Google
Web zoekgids.com