online eten en drinken gids

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


De afslank en dieet gids
Handige site met gratis adviezen over sporten, glycemische waarde van voeding, tips om vetverbranding te stimuleren dmv voeding en kruiden en de beste combinaties van voeding. Het doel is een betere stofwisseling, gewichtsverlies en bereiken van een goede gezondheid. 

Verbeter je gezondheid
Gratis adviezen, informatie, nieuws en tips mbt voeding en gezondheid


Ovidium
Wijnhandel Ovidium levert exclusieve wijnen en relatiegeschenken. U kunt ons ook inschakelen voor het leveren van wijnpakketten, kerstpakketten, jubileumgeschenken .

P. Bos Veevoeders BV
Al meer dan 100 jaar is P. Bos veevoeders fabrikant en leverancier van mengvoeders. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het leveren van kwaliteitsvoeders aan haar afnemers. P. Bos veevoeders stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van haar produkten. Daarom worden grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit ingekocht. Dit is erg belangrijk, omdat de dieren waarvoor het voer bestemd is een topprestatie moeten leveren. Goed voer is daarom belangrijker dan ooit.

Pain Plus
Leverancier van ambachtelijk, artisanaal zuurdesembrood voor horeca en catering in Zeeland en Belgie .

Pali Group
De Pali Group vindt zijn oorsprong in de Brabantse veehandel Paridaans & Liebregts. Sinds de oprichting in 1959 door Tiny Paridaans en Bert Liebregts, is er binnen het familiebedrijf een omvangrijke integratie van bedrijven ontstaan. Tegenwoordig is de Pali Group naast een moderne internationaal opererende veehandelsorganisatie, ook een belangrijk producent van kalfsvlees en geiten(lams)vlees met afzetgebieden binnen en buiten Europa.

Palm
Palm, Dobbel Palm, Rodenbach en Rodenbach Grand Cru behoren tot de Brouwerij Palm nv. Het is de grootste onafhankelijke familiebrouwerij van BelgiŽ gelegen in Steenhuffel tussen Brussel en Antwerpen.

Pannenkoekenhuizen
Alle Pannenkoekenhuizen en pannenkoekenrestaurants van Nederland per provincie gerangschikt.Pannenkoekenweetjes en de geschiedenis van de pannenkoek.

Paprika
De mogelijkheden met Ramiro bij het bereiden van gerechten zijn eindeloos. Consumenten die zelf een voedzaam ťn lekker recept hebben met Ramiro paprika's roepen wij op om ons het recept toe te sturen. Elke maand kiezen wij een winnend recept waarvan de inzender een leuke attentie ontvangt.

Parrano
De kazen van Parrano zijn ...sort of Italian. Vol passie en temperament. Een wereldsmaak waar je niet Italiaans voor hoeft zijn. Op deze site vindt u alle informatie over het assortiment.

Pavo
PAVO heeft voor ieder niveau van de paardensport, van recreatie tot topsport een geheel eigen voer ontwikkeld. Dus ook voor u! PAVO Basic+ , de speciale basisbrok voor recreatie en sportpaarden/ pony's. PAVO eXplosive is hťt topsportvoer dat in combinatie

Pedigree
Onze zorg voor honden gaat verder dan het produceren van de meest optimale voeding voor uw hond. Zo heeft de ANWB speciaal voor PEDIGREE een groot aantal wandelroutes uitgezet waar u uw hond lekker kunt laten rennen, spelen of zwemmen. De lengte van de wandelingen varieert tussen 4 en 23 kilometer en u vindt er altijd een bij u in de buurt, want ze zijn verspreid door heel Nederland.

Persian Caviar
1ste klas kaviaar direct geimporteerd vanuit Iran. Tevens leveren wij een selectie wijnen, champagnes en sigaren.

Pizza Butler
De pizzabutler wil uw maaltijd niet alleen maar snel bezorgen-wij streven ernaar alles op de juiste temperatuur aan te leveren. Dus uwmaaltijd heet, uw salade en drankjes gekoeld en uw ijsjes bevroren...het moet perfect zijn.Om die perfectie te kunnen handhaven werken wij volgens HACCP-regels.Versheid en hygiŽne kunnen wij garanderen door onze opgeleide koks ťndoor de kwaliteitsverpakking waarin wij alles leveren. Bovendien wordt erwekelijks een HACCP-hygiŽnecontrole in het bedrijf gehouden omcontinuÔteit te garanderen. Onze keukens en gerechten voldoen aan dehoogste normen van EG-richtlijnen.Verder doen wij er alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken.U begrijpt dat wij ons vak serieus nemen.

PizzaWeb - De internet pizzeria
Bestel uw pizza nu ook online bij onze internet pizzeria! De pizza wordt op de vertrouwde manier thuis bezorgd. Snel en lekker. Stel je eigen pizza samen en bestel snel!

Plant-Aardige
Plantaardige recepten met foto's om te watertanden!!! Veel info over ingrediŽnten. Iedere week nieuwe recepten. Informatie over toepassingen van IngrediŽnten en hun verkrijgbaarheid. Ook info over Achtergronden... Maar vooral lekkere recepten, recepten en

Pleurico
Alles over de oesterzwam vindt u op deze site van Pleurico, een oesterzwamkwekerij uit Roeselare; historiek, talrijke recepten en kweektips

Pre-Mervo
Pre-Mervo u.a., gevestigd in Utrecht, is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in diervoeding.Pre-Mervo ontwikkelt en produceert voormengsel, concentraten, mineraalmengsels en half-fabrikaten voor diervoeders.Afnemers van deze hoogwaardige producten zijn coŲperatieve en particuliere diervoederproducenten, in Nederland en diverse andere Europese landen.Binnen de Nederlandse coŲperatieve diervoederindustrie is Pre-Mervo marktleider. Category: Dieren

Prisma Food Retail
Prisma Food Retail B.V. is de werkmaatschappij die goederen en diensten aan meer dan 350 zelfstandige afnemers in Nederland levert. Ze is verantwoordelijk voor de winkelformules Golff, MeerMarkt, Attent en Zomermarkt/Rekra. Ongeveer 400 medewerkers op de verschillende vestigingen van Prisma Food Retail zorgen er dagelijks voor dat de ruim 350 supermarkten in het hele land worden voorzien van goederen en diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Putten en alle diensten worden vanuit het hoofdkantoor aangestuurd.

Productschap diervoeder
Het Productschap Diervoeder is de publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie voor ondernemers en werknemers in de diervoederproductieketen.

Productschap Vis
Het Productschap Vis is de overkoepelende organisatie voor alle belangenorganisaties in de vissector. De website bevat uitgebreide informatie over de visserij, visverwerking en vis(detail)handel in Nederland.

Productschappencommissie Levensmiddelenwetgeving (PLW)
Door het College van Voorzitters van de productschappen ingestelde commissie met als taak de productschappen en het bedrijfsleven over horizontale, algemeen geldende levensmiddelenwetgeving te informeren en te adviseren bij standpuntbepaling.

Provimi
Vanaf het begin van de jaren '30 is Provimi ťťn van de leiders in de internationale diervoederindustrie. Na de jaren '50, waarin Provimi binnen Europa een dynamische groei doormaakte, ging de onderneming uitbreiden op andere continenten zoals het Midden Oosten, het Verre Oosten, Noord en Zuid Amerika en Afrika. Provimi ontwikkelde zich als een pioneer op het gebied van formuleringen gebaseerd op lokale omstandigheden, dit is nog steeds zichtbaar in de internationale agro-industrie.

PUL
Het rundvlees van PUL komt uit Uruguay, een klein land in Zuid-Amerika waar de manier van veeteelt generatie na generatie onveranderd is gebleven. Die 'achterstand in ontwikkeling' is de afgelopen jaren omgeslagen in een groot voordeel, want de veeteelt in Uruguay heeft niet de nadelen die de moderne veeteelt in West-Europa kent.

Puratos BelgiŽ
ijstaart: ijshoed chocolade-vanille,rustic a+ broodbereidingsmiddel in poedervorm van topniveau voor volkorenproducten en andere bruine broodsoorten,biscuit-mousse: winterbloem,sunset glaze gebruiksklaar glansmiddel.

Puratos Nederland
In Nederland hebben wij een volledig uitgebouwde proefbakkerij met o.a. een kleinbroodstraat. Hier geven onze vakmensen aan zowel ambachtelijke als semi-industriŽle bakkerijen (collectieve) demonstraties. Deze proefbakkerij is ook het ideale kader om samen met u succesvolle concepten zoals Tegral Satin Cream Cake, Easy Ciabatta en Paloma Bavarois Cranberry uit te werken. Wij komen ook graag op locatie om ter plaatse medewerkers te trainen en vertrouwd te maken met onze Puratos en Belcolade producten.

Ralston Purina
Huisdieren zijn onze passie. Met hen delen we onze levens, bereiken we onze doelen en vervullen we onze dromen. Dat is de reden dat wij al meer dan 75 jaar de bezitters van huisdieren ondersteunen in de optimale verzorging van hun huisdier. Door de jaren heen hebben we constant onze kennis over voeding en verzorging van huisdieren uitgebreid en hebben we meer innovatieve producten en smaken geÔntroduceerd in diervoeding dan elk ander bedrijf in deze wereld.

Rancilio BelgiŽ
Welkom bij Rancilio BelgiŽ, exclusief importeur van het Italiaanse merk Rancilio in BelgiŽ. Met de Rancilio Silvia, de Rancilio Lucy en de Rancilio Rocky leveren wij topkwaliteit semi-professionele espressomachines voor kleingebruik.

Ranfru bv
Op zoek naar bundeling van specialisme en vakmanschap?Ranfru houdt zich dagelijks bezig met het bereiden van haar producten op een ambachtelijk professionele wijze. De 20 jaar ervaring in de fruitteelt is ook ongetwijfeld de kracht waarmee Ranfru zich weet te onderscheiden in kwaliteit, smaak en service.

Rasal
Rasal is reeds meer dan 30 jaar actief als fabrikant van salades, sauzen, maaltijdcomponenten en pastasalades voor slagerijen, kruideniers, voedingsdistrubutie en -groothandel.

Recepten
De Natuurwinkel is een speciaalzaak op gebied van natuurvoeding. Dat betekent dat u bij ons meer producten dan waar ook vindt. Of u nu op zoek bent naar verse groenten, fruit, brood, zuivel of kruidenierswaren zoals pindakaas, deegwaren of schoonmaakmiddelen van biologische kwaliteit.

Recepten
Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen, cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. Er kunnen verschillende redenen zijn voor deze keuze:Exploitatie van dieren maakt inbreuk op hun geestelijke en lichamelijke integriteit en gaat meestal gepaard met vrijheidsberoving, mishandeling en het doden van dieren. Er worden in Nederland jaarlijks meer dan 450 miljoen landbouwdieren gedood.

Recepten met blauwe bosbessen
Keukenrecepten. Verwerking van blauwe bosbessen tot confituur, ijs, sap, jam of taart.(Vaccinium corymbosum)

Recepten met paddestoelen
Nederland is in Europa veruit het belangrijkste productieland van champignons. In het jaar 2000 zijn in Nederland 263 miljoen kilo champignons geproduceerd. Op wereldniveau staat Nederland op de derde plaats. Alleen China en Amerika produceren meer champignons. Nederland is wel het grootste exporterende land ter wereld.

Recepten op Hongarije Vakantieland
Recepten van vakantiegangers die in Hongarije op vakantie geweest zijn.

receptenzoeker.nl
receptenzoeker.nl doorzoekt meer dan 100000 recepten en gerechten. recepten zoeken was nog nooit zo eenvoudig.

Rens Joosen Suikerwerken
Rens Joosen Suikerwerken is producent van een uniek assortiment zoetwaren. Het succes hiervan is het resultaat van ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met een geavanceerd productieproces.

Reudink Biologische Voeders
De groeiende belangstelling voor gezond, lekker en verantwoord geproduceerd voedsel maakt dat biologische boeren de toekomst heeft. Biologisch boeren kan worden omschreven als een duurzaam bedrijfssysteem, dat ecologie met economie combineert. Natuur en milieu gaan hand in hand met marktgericht produceren. Reudink voeders is de leverancier van Biologische mengvoeders voor de veeteelt.

Rijnvallei
Rijnvallei Postbus 610 Wageningen. Onze kernactiviteiten zijn het produceren van veevoeders en het leveren van zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Onze toegevoegde waarde ligt in het uitgebreide servicepakket.

Robs Keukenshop
Robs online Keukenshop: inbouwapparatuur voor de keuken. Scherpe prijzen en korte levertijden maken kopen op internet voor u aantrekkelijk.

Rodi Petfood
Verse voeding is het beste voor de hond. Maar maaltijden voor honden zelf klaarmaken kost veel tijd en is ook kostbaar. Bovendien moeten ingrediŽnten in de juiste verhoudingen gegeven worden. Dat betekent dat het noodzakelijk is om veel kennis te hebben van de behoeftes van honden. Rodi heeft daarom een manier om honden altijd "vers" te kunnen voeren, door verse voeding van de juiste kwaliteit in te vriezen.

Rog Visspecialiteiten
Nationaal en internationaal heeft ROG al tientallen jaren een gerenommeerde naam als het gaat om kwalitatief hoogwaardige visproducten.ROG is gespecialiseerd in het produceren van vries verse visproducten, die met zorg zijn afgestemd op de behoeften van de klant en consument. Het uitgebreide assortiment bestaat uit vissnacks, naturel vis en visspecialiteiten.

Rolu bvba
Rolu bvba is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in import en distributie van Zuid-Afrikaanse (Kaapse) wijnen.

Royal Canin
Royal Canin, opgericht door een dierenarts, wordt al meer dan 30 jaar gedreven door dezelfde passie; kennis van en respect voor dieren. Royal Canin is nauw betrokken bij de verbetering van de gzondheid en het welzijn van honden en katten.

Rutte Zn.
Distillateurs in Nederland produceren geen alcohol, maar verwerken het. Alcohol wordt vervaardigd door "branders" in branderijen, en het is voor de distillateur net als fruit en kruiderijen een halfproduct om heerlijkheden voor consumptie mee te stoken.

Rutting Zn
Rutting Versspecialiteiten is een groothandel in wild en gevogelte, vlees en vleeswaren en binnenlandse en buitenlandse kazen.

Saigon Coffee
Welkom bij Saigon Coffee, de wereld's eerste importeur van Vietnamese koffie met vestigingen in Vietnam en in Nederland! Doordat wij beschikken over tientallen jaren ervaring op de Vietnamese koffiemarkt kunnen wij u de originele en bijzonder smaakvolle Vietnamese koffie aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Secure Food Services
Voor advies en training als het gaat om de opzet en implementatie van kwaliteits- hygiene- en voedselveiligheidssystemen. Ook voor de regie en productie van digitale instructiefilms over hygiene, kwaliteit, arbo en voedselveiligheid in uw bedrijf.

Seizoensgerechten
Duizenden makkelijk toegankelijke recepten van heerlijke gerechten uit vele landen. Recepten geordend op soort gerecht, land, indeling, ingredient en ingredientklasse, met veel uitleg en achtergrondinformatie bij ingredienten.

Senseo koffiezetapparaat
Met Senseoģ geniet je ieder moment van de dag van de perfecte kop koffie met crema-laag. (Elke kop wordt vers gezet en kenmerkt zich door z'n ronde en volle smaak.

Showroomkeukens
Hier vindt u kwaliteitskeukens voor de laagste prijzen. Op deze site wordt een landelijk aanbod van showroomkeukens samengebracht. Ondanks hun fraaie vormgeving moeten deze keukens alweer plaatsmaken voor de nieuwste modellen. Reden waarom ze sterk zijn afgeprijsd. Het totale voordeel kan wel oplopen tot zo'n 70% van de normale verkoopprijs die de keukenspecialist u zou berekenen.

Sikma Veevoeders
Sikma Veevoeders is een dynamische onderneming die sinds 1938gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige rundvee-, paarden-, enschapenvoeders, bestemd voor hun afnemers in de noordelijke provincies. Category: Dieren

SILI's Receptenpagina
SILI's Receptenpagina bevat een overzicht van onze favoriete recepten met veel foto's, streekgerechten uit Friesland, een handige zoekmogelijkheid en een overzichtelijke linkpagina.

Silliker B.V.
Welkom bij Silliker B.V. Waar uw bedrijf zich ook bevindt in de voedingsmiddelenketen, u wilt uw bedrijf en uw klanten 24 uur per dag beschermen, waar ook ter wereld. Want de gezondheid van mens en dier zijn ook voor u van levensbelang. Daarom laat u het liefste niets aan het toeval over.Silliker B.V. helpt u daarbij. Want onze organisatie behoort tot een wereldwijd netwerk van laboratoria die onderzoek en advies bieden aan de voedingsmiddelen- en diervoedersector. Onze Nederlandse laboratoria bevinden zich in Ede. Vanuit deze centraal gelegen locatie, tussen de onderzoeksinstituten en innovatielaboratoria in de Food Valley, kunnen we opdrachtgevers in de primaire productie, industrie, handel en foodservice optimaal van dienst zijn. Vanzelfsprekend werkt Silliker B.V. volgens een kwaliteitssysteem op basis van ISO 17025, wat door de Raad voor Accreditatie is geaccrediteerd.

Simon Levelt
Al 5 generaties lang wordt het ambacht van koffiebrander en theehandelaar van vader op zoon overgedragen. Simon Lťvelt streeft ernaar het gehele proces van inkopen, melangeren, keuren, produceren en verpakken zo veel mogelijk in eigen beheer te houden.

Slachterij Van Kooten
Bij Slachterij van Kooten bv zijn 20 mensen werkzaam. Ondanks onze leeftijd zijn wij een dynamisch bedrijf dat er alles aan doet om onze klanten een kwalitatief goed product te leveren.

Sleeubus
Sleeubus produceert in Antwerpen amandel- en suikerproducten voor groothandel in bakkerijgrondstoffen, groothandel in confiserie en chocolatiers. De producten worden gewaardeerd in binnen- en buitenland.Smaakvolle marsepein van een hoge kwaliteit wordt vervaardigd volgens een oude receptuur met amandelen uit streken rond de Middellandse Zee.

Smaken van Europa
Europa is een fascinerende mozaÔek van landschappen en klimaten, volkeren en culturen, hartstochten en levensstijlen. Maar of het nu in Noorwegen of in Griekenland is, in Ierland of Hongarije of in al die andere landen op ons zeer verdeelde continent, het gaat elke dag weer om een onuitputtelijk en altijd boeiend thema: eten en drinken! De bijzonderheden van elk land en volk worden weerspiegeld in hun culinaire specialiteiten, gerechten en dranken en deze maken een wezenlijk deel van de cultuur uit.

Smeraglia
Smeraglia: Import van Italiaanse wijnen en levensmiddelen. Gevestigd in Heemskerk (Noord-Holland).

Smetsers
Wij zijn een dynamisch team. Altijd op zoek voor het beste product voor de gunstigste prijs. Daarom is onze staf ingedeeld in verschillende afdelingen, elk met zijn specifieke capaciteiten. Dat leidt tot de volgende structuur.

Smikkelsite
Laat ik me even voorstellen. Ik ben een 25 jarige amateurkok (wie niet) die het leuk vind om te koken en nieuwe recepten te proberen. Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat je geen echt vernieuwende recepten uit een kookboek kunt halen (dat kan wel maar dan heb je veel kookboeken nodig) maar dat je de beste recepten krijgt door ze met elkaar uit te wisselen.

Smiths
Op de PowerPlaneet kun je zoveel chips eten als je wil. Je kan er zelfs chips winnen! Je eigen homepage, chat, games, alles over chips. Plak je eigen huis in het Plakpark. Allemaal speciaal voor jou! Want op de PowerPlaneet zijn alleen kids de baas.

Smoothies
Ya-Makin wordt verkocht in meer dan 30 landen en is vervaardigd als een echte natuurlijke Smoothie , wij gebruiken geen namaak suikers.En ons product is niet genetisch gemanipuleerd.

Smulweb
Culinaire community met ruim 250.000 recepten, tienduizend culinaire artikelen en leden die hun oordeel gevenover restaurants, winkels en producten.

SmÝlke
Wilt u voor uw hond een voedingsadvies dat precies is afgestemd op zijn of haar dagelijkse behoefte? Vult u dan onderstaand formulier in. Op basis van onder andere de leeftijd, het gewicht, geslacht en het ras van uw hond krijgt u direct het juiste voedingsadvies.

Snelklaar
De lekkerste snelklaar recepten kun je vinden op SNELKLAAR.NL (de culinaire site voor mensen met weinig tijd) Met allerlei lekkere recepten zoals; pasta, vlees, vis, vegetarisch maar ook toetjes, cocktails en sauzen.

Snijders Vleeswaren
Snijders Vleeswaren is een moderne vleeswaren producent in Limburg en richt zich voornamelijk op de productie van streekproducten van hoge kwaliteit.

Snoepshop.nl
Online bestellen van de lekkerste attenties voor diverse gelegenheden. stuur een zoete verassing naar een ander en maak ook een attent gebaar!

Societe des Vins
De Sociťtť des Vins heeft zich tot doel gesteld om tegen betaalbare prijzen aantrekkelijke wijnen uit relatief onbekende streken in Spanje te importeren.

Soda-Club
Soda-Club, zelf frisdrank maken in alle smaken! Met het unieke Soda-Club concept maak je met een druk op de knop de lekkerste koolzuurhoudende dranken zelf.

Soepen
Zet de kikkererwten in warm water tot ze onder staan en laat ze een nacht weken. Laat ze de volgende dag uitlekken. Wrijf de erwten goed met de handen zodat de schilletjes loslaten. Spoel ze goed af en doe ze in een pan. Voeg zoveel koud water toe dat de erwten er door bedekt zijn en breng ze aan de kook, waarna u het schuim weghaalt. Voeg de uien toe, doe er een deksel op en laat ze 2 uur sudderen (of totdat ze zacht zijn). Mocht het nodig zijn dan voegt u meer warm water toe. Voeg de olijfolie (Minerva of Horio) en zout naar smaak toe. Laat een paar minuten sudderen. dien de soep op met citroensap. Goed voor 4 tot 5 personen.

Soja
Soja informatie maak zelf sojamelk, maak zelf tempeh, invloed van soja op gezondheid.

Spreekuur Thuis - Cholesterol
Meer dan de helft van de Nederlandse volwassenen heeft een te hoog cholesterolgehalte van het bloed. Onze levenswijze en ons voedingspatroon zijn daarvan meestal de orozaak. Maar ook efelijke factoren en bepalade ziekten spelen vaak een rol.Cholesterol is

Spring Water Company
Een grote passie voor water. Daar draait het om bij Springwater Company. Pure harstocht voor het puurste water. Voor thuis, op het werk of in de horeca. Springwater Company heeft water voor elke plek op ieder moment. Want water is leven. En Springwater Company wil het leven verrijken met de beste watersoorten. Exclusief en bereikbaar. Modern met inhoud. Kwalitatief inclusief bijpassende service. Springwater is passie voor water.

Sranang Kukru
Sranang Kukru - De Surinaamse Keuken. De grootste verzameling surinaamse gerechten op het internet.

Steensma
Steensma produceert ingrediŽnten en grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. Huidige belangrijkste afzetmarkten zijn de bakkerij-, zuivel, en ijsbereidingsbranche. IndustriŽle verbruikers worden rechtstreeks beleverd, ambachtelijke klanten via grossierderijen. De afnemers bevinden zich in binnen- en buitenland.

Stegeman
De geschiedenis van het merk Slager Stegeman gaat veel verder terug dan de dag dat ikzelf geboren werd. ‘Slager Stegeman’ is honderdvijfenveertig jaar oud, om precies te zijn. Want in 1858 begon mijn over-over-overgrootvader, Johannes Stegeman een slagerij in Deventer. Het was een eenmanszaak waarin alle producten in de slagerij zelf werden bereid en verkocht. Binnen een paar jaar maakte hij, wegens ruimtegebrek, in de kelder van de slagerij worsten en verschillende vleeswaren voor andere slagerijen. Johannes werkte heel hard en al snel was in de wijde omtrek bekend dat het vlees van Stegeman van bijzondere kwaliteit was.

Stichting Promotie Kalfsvlees
Recepten met kalfsvlees voor lunch en diner van de Stichting Promotie Kalfsvlees

Stichting Wakker Dier: Diervriendelijk uit eten
Ga vaker diervriendelijk uit eten! Per provincie vindt u de beschrijvingen, sfeerfoto's en het achtergrondverhaal van alle Nederlandse diervriendelijke restaurants op een rij

Stop
We moeten teruggaan naar 23 april1901 om het begin van de firma Stop te situeren.Op die dag werd Viktor Van Nieuwenhove geboren te Brakel als zoon van een slagersfamilie. Hij volgde zelf ook een opleiding tot slager en werd na de tweede wereldoorlog al snel actief lid en voorzitter van de slagersbond afdeling Brakel, bestuurslid van de provincie Oost-Vlaanderen en lid van het nationale bestuur waar Paul Vanden Boeynants op dat moment de plak zwaaide. Als leraar aan enkele instellingen voor beroepsvolmaking en lid van de examencommissie kon hij zijn kennis al snel doorgeven aan zijn leerlingen, verspreid over gans Vlaanderen en WalloniŽ.

Subli
Met Subli wordt verantwoord voeren een stuk eenvoudiger. Maar soms is het lastig de juiste balans te vinden. Dan is de Subli paardenvoederspecialist u graag van dienst met een advies op maat. Bel met de Subli klantenservice, telefoon 0900 - 202 5321, of vraag meer informatie aan via contact. Zo weet u altijd zeker dat uw paard of pony het juiste voer krijgt voor een lang en gezond leven.

Suiker Unie
Suiker is een van de meest vanzelfsprekende ingrediŽnten in ieders dagelijks dieet. Of het nu gaat om een zelfgebakken appeltaart of om het klontje in de koffie. Maar verreweg de meeste suiker wordt gebruikt in frisdranken, snoepgoed, toetjes, koekjes en groente- en fruitconserven; als nauwelijks vervangbare zoetstof met tal van functionele eigenschappen.

Super Keukens Utrecht
Super Keukens in Utrecht en Amersfoort zijn winkels waar kwaliteitskeukens tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Op deze site vindt u verschillende modellen keukens met de bijbehorende prijzen.

Surinaams Eten
Laigsingh International BV houdt zich bezig met de productie van authentieke en kwalitatief hoogwaardige Surinaamse levensmiddelen.

sushi Workshop
Tijdens de ongeveer drie uur durende Sushi Workshop leren wij u verschillende soorten sushi te maken, van eenvoudig tot moeilijk. Deze zelfgemaakte sushi wordt natuurlijk tijdens de sushiwokshop opgegeten onder het genot van groene thee en sakť. Het samen maken en eten van deze Japanse hapjes is een heel gezellige bezigheid, het geeft een goede sfeer en bovendien is het nog gezond ook. VegetariŽrs zijn bij ons ook aan het goede adres, de ingrediŽnten zijn erg gevariŽerd zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kunnen worden gemaakt.

Tasty Web
Diverse Recepten, Lekkere adresjes.... Veel Japanse recepten. Voor elk wat wils, veel recepten met foto's en een gemakkelijke zoekfunctie.

Terborgse Wijncentrale
De Terborgse Wijncentrale is een groothandel in wijnen en dranken. Daarnaast leveren wij kerstpakketten en relatie- geschenken.De Terborgse Wijncentrale heeft in De Achterhoek al enige jaren een bekend en vertrouwd gezicht als het gaat om het leveren van dranken, wijnen, kerstpakketten en relatiegeschenken. Deze bekendheid is mede te danken aan het feit dat wij al jaren bedrijven, 'Horeca' en bedrijfskantines in de Achterhoek voorzien van onze producten.

Teurlings hobbyvoeders
Teurlings kwaliteitsvoeders zijn al meer dan 75 jaar een begrip in binnen - en buitenland.Aanvankelijk gestart als fabrikant van mengvoeders en duivenvoeders is het assortiment voeders voor de hobbysector in de loop van de jaren sterk uitgebreid. Kwaliteit is daarbij steeds de basis van het succes geweest. Zo wonnen afnemers van Teurlings duivenvoer acht jaar achtereen de 1e nationaal van St.Vincent, voor postduivenliefhebbers een begrip.Aan alle voeders die geproduceerd worden, worden de hoogste eisen gesteld, waarbij samenstellingen zijn afgestemd op de behoeften die in de hobbysector leven.

Thai Restaurant Association
Het aantal Thaise restaurants in Nederland heeft een aantal jaren lang een sterke groei doorgemaakt. Nog steeds is er sprake van een toename. Daarnaast zijn er redelijk wat oosterse restaurants, die naast Chinees, Japans en/of Indonesisch eten ook Thais eten op de kaart hebben staan. In december 1998 hebben, mede op initiatief van de Thaise ambassade, 11 restaurants zich gebundeld in een vereniging, de Thai Restaurant.

The Coffee Factory
Jura espresso, koffie en cappuccino volautomaten richt The Coffee Factory zich op de zakelijke markt met een eigen technische dienst, koffie, onderhoudsmiddelen enz.

The Golden Coffee Box
The Golden Coffee Box in Baarn, specialist in zuivere plantagekoffie. Gekoesterd van bes tot boon. Met zorg geselecteerd en geroosterd. Bol van smaak en aroma. Kom proeven en maak de 'perfect match' tussen koffie, mens en machine. Klik op Bestel koffie om koffiesoorten te bekijken en te zien hoe je snel zo'n gouden pakje kunt laten bezorgen!


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7

Google
Web zoekgids.com