online dieren gids

Dieren - Internet gids

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Manege de Eendenkooi
Een unieke kleine manege gelegen in het Haagse zuiderpark opgezet en onderhouden door een groep enthousiaste vrijwilligers, waar je kunt leren paardrijden in kleine groepen voor een lage prijs .

Manege de Eenhoorn
Manege de Eenhoorn in Blokker. Voor rijlessen, verkoop en leasen van paarden en pony's .

Manege De Mossel
Manege de Mossel in Otterlo bied naast lessen en pension ook ritten per huifkar door Nationaal Parrk de Hoge Veluwe

Manege de Prinsemole'
manege de Prinsemolen met diverse foto's, eenquiz/proef-examen (voor het ruiterbewijs), een cursus paardrijden en veel linksnaar andere paardensites .

Manege de Veluw
Manege de Veluw voor ponykampen, paarijden en verzorgd pension!

Manege Gaasterland
De website van manege GAASTERLAND te Harich / Friesland. De manege accommodatie is geschikt voor indoor of outdoor paarden evenementen zoals, mennen, dressuur of springen wedstrijden. Maar ook voor grote buitenevenementen zoals marathon wedstrijd .

Manege Laarbrug
ponykamp, ponykampen, arrangementen, weekend, omgeving, groepsaccommdatie, overnachtingen op Manege Laarbrug .

Manege Ponykamp De Burght
Ponykamp De Burght organiseert, gezellige en leerzame ponykampen met een volledig dag- en avondprogramma voor jeugd van 8 t/m 18 jaar.

Manege Smit Pesse
Manege Smit is een onderneming op het gebied van paardrijden en recreatie in al zijn vormen .

Manege Spijkerboor
Manege Spijkerboor, de leukste manege van Nederland .

Manege zonder drempels
Een bijzondere manege, biedt huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten. Verhuur van speciaal aangepaste appartementen voor gezins- en groepsvakanties .

manhaeghe.com
Alles over het aanleggen van een vijver, heel veel foto's van onze vissen en kikker en ook alles informatie van de kikker . Category: Huisdieren

Marjorienkes
Homepage van de kennel voor Tervuerense Herders en Shiba Inu's

Martin Gaus hondenschool Sneek
Hondenschool Sneek geeft les in Gehoorzaamheid, Behendigheid, Flyball, Breitensport en Schapendrijven. De leuke weg naar gehoorzaamheid. Bij de erkende Martin Gaus Hondenscholen leert u echt communiceren met uw hond waardoor hij beter gehoorzaamd.

Maya de Hoog -
Dressuur- en trainingsstal. U kunt bij ons terecht voor o.a. het africhten en corrigeren van paarden, Freestyle, dubbele longe en het zadelmak maken.

Millennium Stables
Millennium Stables is een springstal uit Hooge Mierde met als eigenaar de familie Christ en als riders Paul van Ewijk en Freddy Christ jr. Wij zijn uitsluitend aan het fokken met bewezen bloedlijnen.

Minivarkens
Een KNOR gezellige website over minivarkens , het Vietnamees hangbuikzwijn , GŲttinger minivarken , bargen, beren , zeugen en andere varkensachtigen

MSN Groepen: Heilige Birmaan katten en kittens
Het Gezelligste plekje voor een ieder gek met en van katten! Er is over het ras de 'Heilige Birmaan' veel te zien en te lezen. Dit is een heel bijzonder ras, de katten hebben een heerlijk mooi karakter en superblauwe ogen!

MSN Group: Paarden en mensport
Fotosite over mijn paarden Kevin en Folkert, het Groninger paard, Carrouselclub Spaarnwoude CCS te Halfweg NH, mensport en paarden in het algemeen.

Mupke
Deze homepage gaat over onze honden en papegaaien. Wij hebben een engelse springer spaniel maar ook papegaaien, zoals een ara, een kaketoe, een amazone, een edelpapegaai, een bont boertje, een langvleugelpapegaai,een grijze roodstaart.

My American Bulldog
My American Bulldog - Cheyenne's Misty is onze eigen American Bulldog. Hier is een berg informatie, foto's, video's, links en fun te vinden over American Bulldogs en honden in het algemeen.

My Jade
Kattensite met foto's van katten en katachtige, katten gifplaatjes, E-Cards en een Bengalen Cattery Enter Myjade met informatie over de Bengaal.

Nederlandse Border Terrier Club
Website van de Nederlandse Border Terrier Club.

Nederlandse Bouvierclub
Nederlandse Bouvierclub voor eigenaren en liefhebbers van bouviers.

Nederlandse Fokkersvereniging "Het Drentse Heideschaap"
Nederlandse Fokkersvereniging het Drentse Heideschaap

Nederlandse Perzen Vereniging
Op deze homepage vindt u allerhande nieuws en informatie over de Nederlande Perzen Vereniging (NPV), een vereniging voor liefhebbers van lang- halflang- en kortharige kattenrassen.

Nederlandse Quarter Horse Association
De Nederlandse Qaurter Horse Association - Alles over paarden wedstrijden, western riding en dergelijke

Nederlandse Schildpadden Vereniging
Homepage van de Nederlandse schildpadden vereniging. Hier vindt u informatie over het verzorgen van schildpadden etc.

Nederlandse Sheltie Vereniging
Informatie over de Sheltie door de Nederlandse Sheltie Vereniging. U kunt hier terecht voor pupbemiddeling, informatie over gezondheid, rasstandaard, lidmaatschap enz.

Nederlandse Shire Horse Society
Website van de Nederlandse Shire Horse Society, met veel informatie over de Shire, de vereniging en de evenementen die de N.S.H.S. organiseert.

Nederlandse Stichting voor Hulp aan Dieren
De Nederlandse Stichting voor Hulp aan Dieren is een jonge stichting die zich inzet om het lot van dieren te verbeteren.

Nederlandse Vereniging Jack Russell Terrier
De homepage van de officiele Nederlandse rasVereniging Jack Russell Terrier

Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers
Op de site van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers treft u informatie aan over de heidewachtel , evenementen, fokkerijzaken, wedstrijden e.d.

Nederlandse Vereniging van Kattenvrienden
Welkom bij de Nederlandse Vereniging van Kattevrienden

NVLPH
Nederlandse Vereniging van Liefhebbers van de Pyreneese Berghond

Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden
Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden

Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden (NVBH)
Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden

Netplekje
Er is een huisdierenvraagbaak. Er wordt binnen 2 dagen geantwoord. Daarnaast is er een fotoalbum waar je een foto van je huisdier kan plaatsen, artikelen, vraag en aanbod, huisdierenuitdrukkingen-en gezegdes,citaten,grappen

Nevedi
Nevedi - Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie

Niesziekte
Altenatieve diergeneeskunde effectief inzetten bij niesziekte voor uw kat.

NOK
Voordat het NOK werd opgericht waren er al eerder pogingen gedaan om een vereniging van keurmeesters op te richten. In 1979 trachtten vier initiatiefnemers om een overkoepelende organisatie op te richten van alle onafhankelijke keurmeesters.

Noorse Boskat Kittenbemiddeling
Noorse Boskat Kittenbemiddeling Dini Weber de Vreng het adres in Nederland voor informatie van uw Noorse Boskatkitten .

O
Ben je hondeninstructeur of wil je dat worden, dan kan je bij O&O terecht voor opleiding en nascholing. O&.Via Los Vast blijf je op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het vakgebied.

Of Cathy's Cottage
Jack Russell terrier kennel in Vortum-Mullem (gemeente Boxmeer, Brabant).

Of Reckhem's Castle
Of Reckhem's Castle Pyreneese berghonden. Hondentrimsalon, fokker van Pyreneese berghonden, af en toe puppen.

Of Silent Force
Wij fokken Duitse Doggen in de kleur harlekijn en zwart, onze site bevat fotos van onze honden en puppies.

Of The Bumble Barns
Homepagina van Bullmastiffs Of The Bumble Barns met veel foto's, huis van Bubbles of the Bumble Barns, hondententoonstellings uitslagen o.a. Crufts .

Of The Presidents Valley
Deze site gaat over onze collie kennel en geeft diverse informatie

Okeechobee's
Dit is de pagina van de okeechobee's kennel, ze fokken Bull teriers miniature.

Onze Labrador page
De Labrador Retriever, vriendelijk goedmoedig, intelligent, werkwillig, een uitstekende jachthond, een werkhond op vele terreinen, tevens een prima huisgenoot.

Onze Raskonijnen
Wij fokken al vele jaren konijnen voor tentoonstelling.In de rassen Klein Zilver, Witte van Hotot, Duitse Hangoor, Kleurdwerg met witte van hotot tekening.

Oud-Beijerlandse Dressuurdagen
De vereniging heeft Hippisch Centrum Hoeksche Waard als thuisbasis. Het ligt aan het de rivier het Spui en aan het Spuipark. De manege beschikt over ervaren instructeurs en ruime rijbanen.

Paardenlease.nl
Een eigen paard kopen zonder risico? Club Cercle Hippique, onderdeel van het Nationaal Presentatiecentrum Nederhorst, doet de potentiŽle koper van een paard een uniek aanbod; lease een paard en bepaal daarna pas of u tot koop overgaat!

Paardenliefhebber.nl
www.paardenliefhebber.nl voor het kopen en verkopen van paarden, aanbiedingen, interesante paarden links, agenda, mailinglist, namenlijst, lijst met gestolen paarden of een eigen homepage .

Paardensport.nu
Op deze website is het zeer eenvoudig om te zoeken naar alles op paardengebied bij jou in de buurt. Op alle pagina's staan de adressen overzichtelijk gesorteerd per provincie en op plaatsnaam.

PHDV IJmond
De homepage van de Politie Honden Dresseer Vereniging 'IJmond'.

Phelsuma guimbeaui
Info over de kweek & het houden van Phelsuma g.guimbeaui en gifkikkers.

Politiehonden vereniging Oldenzaal
Politiehonden vereniging "Oldenzaal"

Prestatiefamilies
Doelgerichte beschijving van de website, wat kan je hier vinden?

Prins Pet Foods
Wat voor hond of kat u ook heeft, uw huisgenoot is voor zijn gezondheid volledig afhankelijk van u. Het is daarom belangrijk dat u ze een goede uitgebanlanceerde voeding geeft.

Productschap diervoeder
Het Productschap Diervoeder is de publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie voor ondernemers en werknemers in de diervoederproductieketen.

Puppy Star
Wij coachen u bij het opvoeden van uw puppy tot een vrolijke, gehoorzame en sociale kameraad. Uw hond leert spelenderwijs doordat u zijn nieuwsgierigheid optimaal benut.

R.S.C De Treekhoeve
Official Website van R.S.C. De Treekhoeve en RV Treekerij & Ponyclub De Treekerruiters voor alle rijopleidingen,pensionstalling,ponykampen,buitenritten,ruiterbewijs etc .

Ragazine
DE eerste Nederlandse Ragdoll Vereniging. Op deze site is veel informatie te vinden over Ragdolls.

Rasclub Heilige Birmanen
Rasclub Heilige Birmanen - Dutch Sacred Birman Cat Club. Informatie over de Heilige Birmaan en kittens.

Rasclub Maine Coon
De Rasclub Maine Coon stelt zich als doel het promoten, in de meest ruime zin van het woord, van de Maine Coon kat. Zij doet dit als een geleding van Felikat. Felikat is weer aangesloten bij de F.I.F.….

Ratarchie
Ratarchie geeft informatie en tips over de tamme rat als huisdier (verzorging, ziektes, kooi, voeding,...). Verder schenken we aandacht aan fokkers en opvangcentra en vind je bij ons ook fun-dingetjes.

Ratjes Online
Alles dat je moet weten over tamme ratten. Informatie over het houden van ratjes als huisdier, foto's, plaatjes, opvangratten en veel meer.

Ratten.pagina.nl
Ratten.pagina.nl. De portal voor nederlandse rattenliefhebbers.

Ratten.startkabel
Alle rattenlinks die je nodig hebt bij elkaar.

Rattenpage.tk
Alle informatie over tamme ratten, zoals verzorging en gezondheid. Ook is er een knutselhoek, vele ratteries en rattennamen te vinden!

Ravini
Welkom op de site van Maine Coon Cattery Ravini Cat's. Sinds wij onze eerste Maine Coon kregen, zijn wij besmet geraakt met het Maine Coonvirus.We hopen dat je het naar je zin .

Reddingshonden Hulpdienst Holland
De Reddingshonden Hulpdienst Holland (RHH) is een stichting die zich ten doel stelt in het opleiden en inzetten van Reddingshonden Teams.

Reddingshonden Werkgroep Westervoort
De Stichting Reddings Honden Werkgroep Westervoort heet u welkom op hun website. De Reddingshonden Werkgroep Westervoort is een nonprofit vrijwilligers organisatie.Zij helpt bij vermissingen en calamiteiten in binnen- en buitenland.

Rentenaar online dierenparadijs
Rentenaar online dierenparadijs alles voor hond en kat, konijn en rat, papegaai in ons dierenwarenhuis vind u alle dierenbenodigdheden en natuurlijk hengelsport !

Rijvereniging en ponyclub de Hopruiters
De website van landelijke rijvereniging en ponyclub . De Hopruiters uit Peize, gemeente Noordenveld. Nieuws en info over wedstrijden.

Rottweiler.pagina.nl
Rottweiler Starpagina - Voor alles over rottweilers.

Rufus, Fonzie en Samson
Wandelen in Nederland

RVSalland
Rijvereniging voor Manegepaarden en Pensionpaarden. Gevestigd aan de Haesterveerweg in Manege Wilen in Zwolle

S.O.S. voor Huisdieren
Informatie over houden van en/of de aanschaf van huisdieren.

Sagrados de Birmania
Een kleine heilige birmaan op het internet. Foto's en show-uitslagen.

Samaika
Alle info van de Samaika kennel over de Grote Zwitser en de Berner sennenhond in het Nederlands en Engels

Schildpadden database
Informatie over de familie van de schildpadden.

Shaggy Holmes
Welkom bij de 2 knapste labradors op het Belgische grondgebied!

Shar-Pei Club Nederland
Shar-Pei Club Nederland

Shiatsu voor paarden
Ontspan je paard met shiatsu, massage en stretching. Wij geven behandelingen en opleiding in shiatsu voor paarden.

Snowie
Een pagina voor alle katten en poezen liefhebbers. Deze pagina is van Snowie onze witte pers. We hebben haar in Uden uit het asiel gehaald. Categorie Katten en poezen.

SOPTOM Nederland
Schildpaddenverzorging SOPTOM Nederland

Speciaalclub Afrikaanse Prachtvinken
Afrikaanse Prachtvinken

Speciaalclub voor Japanse Meeuwen en overige Lonchura's
Speciaal Club voor liefhebbers van Japanse Meeuwen en Lonchura's in Nederland. Met als doel het bevorderen van het houden en kweken van voornoemde soorten.

Stal 't Reelaer
Stal 't Reelaer, voor avontuurlijk paardrijden.

Stal Bernoski
Hans en Natascha Bernoski heten u van harte welkom op de website van Stal Bernoski. Hans en Natascha zijn zelf actief in de wedstrijdsport en hebben reeds tot Grand Prix niveau paarden succesvol in de wedstrijdsport uitgebracht.

Stal frŠ SjŠvarfalli
Stal frŠ SjŠvarfalli is gespecialiseerd in alles wat met IJslandse paarden te maken heeft. Stal frŠ SjŠvarfalli is gevestigd in Culemborg, Gelderland.

Stal Klein Roderijs Welsh pony's
Onze site geeft een overzicht van de welsh pony's die wij houden .

Stal M.F. Pietersma
Welkom op de website van Stal M.F. Pietersma te Nijemirdum ( z/w Friesland) . Op deze site staan Friese hengsten & ruinen te koop voor dressuur paarden .

Stars from Norway
Wij zijn een cattery van noorse boskatten,met 1a 2 nestjes kitten's per jaar. Die in huiselijke kring worden opgevoed.

Startkabel.nl westernriding
westernriding, de beste linkverzameling over westernriding. http://westernriding.startkabel.nl heeft reeds gevonden wat jij zoekt! Je favoriete startpagina omtrent westernriding.

Startpagina Teckels, Dachshund
Alles over honden-teckels-dachshund-Cairn Terrier en willekeurige homepage`s en informatie algemeen.

Stegen.net: Hippisch nieuws
Paardennieuws en stellingen op de site van het Noordelijk Hippisch Persburo .

Stichting 't ‚lde kattehŻs
Dit poezenbejaardenhuis in het uiterste noorden van Frieslandvangt hoofdzakelijk bejaarde en/of moeilijk plaatsbare katten op maar heeft vaak ook een aantalplaatsbare katten .

Stichting AAI
De honden van La Palma geeft de realiteit aan hoe de honden daar leven.Hoe ze kunnen overleven door Stichting AAI, en de dierenbeschermers aldaar.En uiteraard vertellen we ook over onze twee doggy's die we geadopteerd hebben via stichting AAI.

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Google
Web zoekgids.com