online dieren gids

Dieren - Internet gids

 

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Oet Kepèl Ierse wolfshonden
Website van liefhebbers van de Ierse wolfshond

Smacklabs Labrador
Kleine fokker met af en toe een nestje chocolate labrador retrievers. Gezondheidseisen volgens de n.l.v. Opgegroeid en gesocialiseerd in huiselijke kring waarbij liefde voor de hond voorop staat.


Pet Nanny Hondenschool
Bij ons kunt u terecht met uw pup en volwassen hond.  Wij bieden u een persoonlijke training die bij zowel de hond als bij u  past. U bent bij ons met vrijwel elke hond, voor wat betreft ras, leeftijd en gedrag welkom. Pet nanny geeft praktische cursussen op praktijkgerichte locaties. Naast onze groepstrainingen is het ook mogelijk om privé trainingen te volgen. U bepaald dan samen met ons het doel, de tijd, frequentie, duur en locatie van de training. Wij zijn een kleinschalige hondenschool en geven op een professionele,  persoonlijke, ongedwongen en gezellige manier training. Bij ons kunt u ook terecht voor vakantieservice en dierverzorging aan huis. Tevens hebben wij een dierentaxi service.

Cattery Magic Coonie
Wij zijn een kleine Maine Coon Cattery in Vlaams Brabant, België. Af en toe hebben wij kittens. Onze poezen worden in huiselijke kring opgevoed. Indien u meer wenst te weten over dit ras of onze coontjes, kan u steeds mailen.

Landseerkennel Sharay Rishona Almere
De Landseer moet de indruk maken van een grote, harmonisch gebouwde hond. Vooral de reu staat in verhouding hoger op de benen dan zijn verre neef; de Newfoundlander. De beweging van zijn gespierde benen moet een licht en ruim gangwerk vertonen.

Bordeaudog Kennel le Dogue du Tour de Force
De Bordeauxdog, karakter, gezondheid en voeding.

Asatru - Sphynx Cattery (be)
Hallo, wij zijn een kleine cattery in het hartje van Vlaams-Brabant. Af en toe hebben we een nestje sphynx kittens voor de beste tehuizen. Neem gerust een kijkje op onze site.

Beautiful Day’s Border Collies
Wij zijn een kennel in Delft die zich serieus bezig houdt met het fokken van Border Collies.

Casa Boranthi
Site van onze teckelkennel, met o.a. informatie over onze Standaard Korthaar Teckels, nestinfo, verhalen, veel foto's en meer. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckelclub.

Barney Hondenuitlaatservice
De Hondenuitlaatservice voor IJsselstein,Nieuwegein en Vianen

Dierenbenodigdheden.nl - It's Your Pet's Place
Internetwinkel met een uniek en nergens anders binnen De Benelux verkrijgbaar assortiment met dierenbenodigdheden voor alle mogelijke (huis)dieren.

Catteryrosings.nl
Brits korthaar cattery, in de klassieke kleuren blauw, creme, blauw creme,
blauw wit

Dierenarts B. de Jonge, Reigersbos, Amsterdam Zuidoost
De praktijk van dierenarts B. de Jonge is gevestigd in winkelcentrum Reigersbos, Amsterdam Zuidoost. Onze praktijk onderscheidt zich door vakkundige behandelingen, liefde voor dieren en scherpe tarieven. Bij ons zijn uw hond, kat en andere huisdieren in goede handen.

Dogo Argentino Kennel
We streven naar gezonde, mooie en evenwichtige Dogo Argentino's !!! Onze doelstelling bij het fokken is verbetering van het ras !!! Wij fokken op kleine schaal en zorgen ervoor dat de pups voor dat ze weg gaan goed gesocialiseerd worden en zo een goede start krijgen. Voor meer informatie over de Dogo Argentino kunt U altijd contact met ons opnemen.

Kennel of Reckhem's Castle
Liefhebber en fokker van Pyreneese Berghonden en Zwitserse Witte Herders. Af en toe pups uit verantwoorde en goedgekeurde combinaties. Gezondheid en karakter staan bij ons voorop. Onze honden maken deel uit van ons gezin en ook onze pups worden in huis geboren en optimaal gesocialiseerd. Veel info is te vinden op onze uitgebreide website. Veel plezier bij het bekijken.

De Beestenbende
Hondenuitlaatservice in de Hoekse Waard EO

Blauwe-rus.nl
Cattery Izmailov is een Blauwe russen Cattery in Noorden van het Land. Twee dekkaters kwamen in jan 2006 uit Moskou. Mooie vacht, stevige katten. Vanaf augustus worden kittens verwacht.

Kattekoop.nl
Kattekoop is een website waar u advertenties plaatst voor kittens en katten of het nu ras is of niet, een link naar uw cattery opgeeft. U kunt zoeken tussen de geplaatste advertenties van alle kattenrassen van catteries en particulieren bij u in de buurt(dmv zoeken op provincie.

Sok Tilburg
Stichting Onplaatsbare Katten en SOK zet zich in voor de zwerfkatten in Tilburg
.

Spaanse Waterhonden
Bezoek onze site over Spaanse Waterhonden, kennel voor Perro de Agua Español of Spaanse waterhond. Tevens hebben we af en toe pups van deze vriendelijke, leergierige, niet verharende, speelse honden.

Het online zebravinkenhandboek
een site voor beginnende kwekers en tentoonstellers waar je info vind over huisvesting,verzorging,voeding, kweken en tentoonstellen van zebravinken.

Ruitersport Joy & Harmony

Karin Wentink Hondenopvoeding & Jack Russells
U kunt bij ons terecht voor puppiecursussen maar ook cursussen voor gevorderde honden. Ook behandelen wij 'probleem-honden'. U vind ons in de buurt van Zelhem in de Achterhoek

Dierenstuff
De leukste winkel op internet

Dierenspullenshop "Malpertuus"
een online shop waar men terecht kan voor dierenbenodigdheden, diervoeders en dierenspullen

Witte (Zwitserse) Herder huis/liefhebber kennel
site over het prachtige Witte (Canadese) Herder ras!

Akhila, natuurlijke zorg voor uw dier
Akhila is een praktijk voor natuurgeneeswijzen voor dieren, met een holistische kijk op ziekten en kwalen van het dier. Dit houdt in dat er naar de klachten, de symptomen, de
voeding, de psyche en het leefmilieu van het dier wordt gekeken. Aangezien dieren zich beter op hun gemak voelen in hun eigen omgeving, kom ik bij u thuis.

A Dogs House
Van allerlei hondenrassen hebben we aparte betaalbare cadeau's. Van klein tot groot.

A VIVID DAYDREAM witte herder
Kleine Zwitserse Witte Herder liefhebbers kennel heeft hoogstens eens per jaar een nestje pups. In huis geboren en zorgvuldig gesocialiseerd!

NatteNeuzen Hondenuitlaatservice
Een begrip onder de honden

De blijde hond
hondenuitlaatservice de blijde hond leiden e.o.


't Hoefijzertje
Zorgcentrum 't Hoefijzertje

't Hondenhok
Hondenhok - Een hondsdolle weblog

't Paradepaardje
Dit is de website van gecertificeerd Paardentandarts Ed Kiela.

't Wilgenhof
Wij hebben een cattery van Abessijnse katten uit kampioenslijnen en soms hebben we kittens. Meestal zijn het wildkleur Abessijnen en soms een sorrel.

't Zandt en omstreken
lrenpc-zeo is een site waarop informatie is te vinden over de landelijke rij-en ponyclub van 't Zandt en omgeving. ZEO organiseert dressuur- en springwedstrijden voor ruiters van verschillende niveaus. Ook voor jongeren worden wedstrijden georganiseerd.

24start.com
www.24start.com is het beginpunt voor internet linken. Met actuele links. Internet tips. Makkelijke sites. Paardrijden. Online Sites.

2Beagles.nl
Het enige echte Nederlandstalige Beagleforum, herplaatsing, dierenasiel.

2Link.be - Aquarium
Alle links voor aquaria terraria vijver en vivariumliefhebbers

2Link.be - Fretten
startpagina met frettenlinks

2Link.be: Paarden
Paarden in België - Le cheval en Belgique - Horses in Belgium-Uitgebreide verwijzingen naar: stallen, stoeterijen, maneges, organisaties en andere paarden pagina's.

a.v. Gaydun
Algemene informatie over bengaalse katten voor en door liefhebbers van dit ras iedereen kan hier zijn informatie of vragen kwijt met betrekking tot dit prachtige ras .

Aad van Bergen uit Henegouwen
Site van Aad van Bergen-Henegouwen uit Poeldijk

Aan de Voet
Hondenschool aan de Voet

Abbotsross Labrador Retriever Jachthonden
Welkom op de website van Abbotsross labradors. Op deze site vindt u informatie en foto's over onze honden. De honden worden gefokt en getraind om te werken en te jagen. Dat maakt ze tot enthousiaste, energieke en vrolijke honden die graag voor de baas wil .

Acana
Champion Petfoods is een Canadese fabrikant van hoogwaardige honden- en kattenvoeding. Ruim 25 jaar produceert deze fabrikant uitsluitend honden en kattenvoeding van uitzonderlijke hoge kwaliteit.

Afdeling Brabant 2000
Brabant 2000; afdeling 2 van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie .

AHOV
Website van de AHOV-Hondenschool in Borgsweer (Groningen). Informatie over cursusmogelijkheden, trainers, activiteiten enz.. Meer plezier voor u en uw hond!

Ahovoy
Zwarte Russische Terrier kennel Ahovoy .

Akhila
Akhila, natuurlijke zorg voor uw dier. Hier vind je informatie over homeopathie voor dieren, reiki voor dieren, bachbloesem remedies voor dieren, alternatieve geneeswijzen voor dieren, cavia informatie, cavia ziekten, kruiden voor cavia's.

Alaska Malamute Club Nederland
Welkom bij de Alaska Malamute Club Nederland AMCN alaskan .

Alaskan Malamute Club België
Alaskan Malamute Club of Belgium

Alcmaria Hippix
Alcmaria Hippix organiseert elke maand dressuur en spring wedstrijden voor paarden en pony's in Schoorl (NH).

Aldo
website over onze Boerboelen

Alexandra
Galerie Alexandra - Kattenkunst

Alle hondenrassen op een rij
Encyclopedie van alle hondenrassen met foto en beschrijving. Pup bemiddeling, hond van de maand verkiezing, fotoablum .

Alpha
Alpha is de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden .

Alphense hondenclub
Alphense Honden Club

Horses of the Dutch
Alternatieve voedingswijze voor paarden

Alway's Friends
sint bernard

Alyeshka Anoke
Alyeshka Anoke Malamutes

Amazing White Power
Arne Mika Amazing White Power

American Appaloosa Horse Club Holland
American Appaloosa Horse Club Holland

American Staffordshire Terriër Club Holland
"ASTCH" - American Staffordshire Terrier Club Holland

Amira Gizaro
Ragdoll cattery Amira Gizaro

An Madra Mór
The Scottish Deerhound - Homepage kennel An Madra Mór

Ani Yun'wiya
Informatie over de Alaskan Malamute kennelAni Yun'wiya uit Woerden, Holland .

Animals Online
akita, Animals Online biedt een overzicht van honden volgens de indeling van de FCI aangevuld met nationaal erkende hondenrassen. Met van alle honden de rasbeschrijving , foto's , links , fokkers / kwekers en boeken.

Animals Online
deerhound, Animals Online biedt een overzicht van honden volgens de indeling van de FCI aangevuld met nationaal erkende hondenrassen. Met van alle honden de rasbeschrijving , foto's , links , fokkers / kwekers en boeken.

Animals Online
fila brasileiro, Animals Online biedt een overzicht van honden volgens de indeling van de FCI aangevuld met nationaal erkende hondenrassen. Met van alle honden de rasbeschrijving , foto's , links , fokkers / kwekers en boeken.

Animaux
Animaux Dierencasting, Casting en Modellenbureau voor Dieren

Annakat Cattery
Een site over het algemeen over de Noorse Boskat met hun stambomen, kittens die er zijn,de toekomstplannen van de cattery en ook heel veel mooie en leuke foto's

Antos BV
Antos BV - groothandel in gedroogde slachtproducten voor honden, gespecialiseerd in dog chews en snacks.

Aqua archief
Aquarium artikelen en tips over vissen,planten, problemen, techniek, visziekten, voer en waterchemie.Maak berekeningen, plaats advertenties, artikelen en tips.

Aquafish
Aquafish NL - Van A-Z over het aquarium en de vijver.

Aquariaan
Aquariaan (NL) Holland Professionals in aquatic life. Alles voor Uw aquarium. Tevens onderhoud, bedrijfs- en horeca- projecten.

Aquarium pagina's van Charles Buddendorf
De site Charles Buddendorf geeft wetenswaardigheden over aquarium houden. Veel informatie over de bijengarnaal Caridina serrata. Verder zijn er diverse andere interessante links.

Aquariumclub De Siervis Brugge
,,,,Aquariumclub De Siervis Brugge VZW

AquariumInfo
AquariumInfo, Dé aquariumpagina van Nederland!

Aquariumpagina.nl
Het startpunt voor iedere aquariaan!

Aquariumvereniging "Aquaria H-S"
Aquariumvereniging Hoogezand-Sappemeer.

Aquariumvereniging Siervis Geraardsbergen
Aquariumclub Siervis Geraardsbergen

Aquastyle water brengt alles tot leven
Aquastyle - Water brengt alles tot leven

AquaVISie
Homepage van de Geldropse Aquariumvereniging AquaVISie

Arabische Volbloedpaarden Stamboek Nederland (AVS)
Vereniging Arabische Volbloedpaarden Stamboek Nederland

Arctic Blizzard
page of ARCTIC BLIZZARD 'S Alaskan Malamute kennel and Photo's of our dogs and their pedigree.

Arie en Truus
fransebulldog site over franse bullen en hun bulldog vrienden met fotos en filmpjes van hun hondenshows en hun vrienden franse bulldoggen

Athena en Jesse
De homepage van Rottweilers Athena en Jesse

Avicultura
Avicultura, het maandblad voor de kleinveeteelt in Nederland en België

Azrael's eigen homepage
Ik ben de kat Azrael met katten homepage, die als leuk, lief en ondeugend poesje veel avonturen beleeft en ook Desnor zit in de verhalen.

baardagaam beardedragon
alles over baardagamen

Ballincura
Ballincurra Irish Wolfhounds

Beagle Club Nederland
Beagle Club Nederland

Beaucerons
dog, show, stamboom, foto, berger-de-beauce, beauceron ,bas rouge

Beekse Hoeve
Wij organiseren diverse soorten huifkartochten. Deze ritten kunt u op afspraak met ons maken. Losse huifkarritten zijn te boeken vanaf minimaal 60 minuten tot maximaal een hele verzorgde dag. Alle ritten zijn in principe door het schitterende natuurgebied

Beestachtig Goed Dierenbenodigdheden
Webwinkel in dierenbenodigdheden

Belgische Hovawart Club
Hier proberen we U alles te vertellen over de Hovawart en zijn Belgische Club

Belgische Vereninging van de Drentsche Patrijshond
drentsche patrijshond belgische vereninging .

Belgische Zebravinkenclub
Welkom op de Officiële BZC-site

Bemefa
BEMEFA [Beroepsvereniging van de mengvoederfabrikanten]

Bengel
Welkom op de site van familie Berensen

Beugelink, Ben
Postduiven

Biofood Diervoeding
hoogwaardige honden en kattenvoeding. 100 % natuurlijk. biologisch.

Birminghamrollers
Birmingham rollers

Blaasgruis
Alternatieve behandeling van blaas, ontsteking, gruis en stenen.

Blauwe Kruis Brugge Dierenbescherming
Het Blauwe Kruis Brugge Dierenbescherming VZW

Bob en Jill, onze Jack Russels
Bob en Jill onze Jack Russels

Boerboel informatie
Deze site geeft informatie over de boerboel uit Zuid Afrika. Wij zijn geen fokkers. Echt een site voor de echte honden liefhebbers.africa, afrika, bij, boerboel .

Boerboelclub V.Z.W.
Boerboelclub

Boerboels van Kika
Boerboels van Kika

Boerenfox-honden
Deze community gaat over de boerenfox hond. Dit zijn hele leuke en lieve honden. Ze lijken vaak op jack-russels maar dat zijn ze niet. Zelf hebben wij thuis twee boerenfoxjes, Lucky van bijna 5 jaar en Sunny van twee jaar.

Bom en zijn vriendjes
welkom bij bom en zijn vriendjes

Bond van KWPN-Hengstenhouders
Bond van KWPN-Hengstenhouders dekhengsten en dekstations.

booZoo dierenartsenpraktijk Leuven
booZoo dierenartsenpraktijk

Bordeaux Dog Club
Bordeaux Dog Club Nederland

Boskatblad.nl
Alle informatie over de Noorse Boskat. In ons magazine Boskatblad vindt u allerhande artikelen: interviews, medisch, genetisch, showuitslagen, de showagenda, kampioenengalerij, dekkaters, fokpoezen, kittens, enz.

Boston Terrier
Foto's van onze Boston Terrier en ingezonden foto's van Bostons

Boxerclub Kringgroep Utrecht
Boxerclub Utrecht, hondensport, gehoorzaamheidscursus en puppycursus met Uw boxer!

Breed, Train en Show Club (BTSC)
BTSC, DE Belgische honden club voor Breed, Train, Show en Club

Brista's Hofke
Welkom op Brista's hofke, hier vind u meer informatie of het hondenras Coton du Tuléar.

British Jack Russell Terriër Club Nederland
De homepage van de Jack Russel Terrier Club Nederland

Britney
britskorthaar britskorthaar brits korthaar cattery "Britney" britskorthaar britskorthaar britskorthaar .

Brouwers Petfood
Brouwers Quality Petfood, hondenvoer van de beste kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

BullMastiff Club Nederland (BMCN)
Bullmastiff Club from the Netherlands, since 2001

Burmilla en Burmezen Cattery
Burmilla en Burmezen Cattery fokker

Cane Corso Club Nederland

Canyon Airedale Terriers
Airedale Terrier kennel Canyon stelt zich aan u voor .

Carnibest
Carnibest, de beste en gezondste vervleesvoeding voor hond en kat

Castle Dierenverblijven
Hondenhok, kippenhok, konijnenhok.

Cattery Antouch
kleine cattery met heilige birmanen in de kleuren seal,blue,chocolate-tabby, sealtabby en sealtortie.De cattery bevindt zich in het midden van Nederland.

Cattery Bagoes Amat
cattery bagoes amat heeft hele lieve britse kortharen in de kleuren crème, blauw, lilac, blauw-crème .

Cattery Blue Pearls
Op deze site alles over British shorthair

Cattery Born White
Cattery van Heilige Birmanen waar ook 'gewone' katten wonen, met af en toe een nestje die met liefde en geduldt 'grootgroeien'.

 

Pagina 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

 

Google
Web zoekgids.com