online dieren gids

Dieren - Internet gids

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Stichting De Fret
Stichting De Fret (SDF) heeft tot doel het geven van informatie aan particulieren en instanties omtrent het houden van fretten als huisdier in het algemeen.

Stichting De Nederlandse Frettenclub
Welkom bij Stichting De Nederlandse Frettenclub

Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omgeving
Stichting voor dierenhulpverlening in de regio west-Utrecht met dierenambulances, dierenopvang en herplaatsing van dieren.

Stichting Herplaatsing Zwerfkatten Dordrecht
Wij hebben tot doel het vangen en castreren (neutraliseren) van verwilderde katten, het socialiseren van zwerfkittens en het herplaatsen van tamme zwerfkatten in en rond Dordrecht.

Stichting Hippisch Centrum Kampen
Stichting Hippisch Centrum Kampen,Ponyclub Toi Toi, Landelijke Rijvereniging Kampen, Stichting Aangepast Paardrijden, stalling en weidegang mogelijk (waarschijnlijk de goedkoopste van Nederland), verder mogelijkheid om lid te worden op een huurpony .

Stichting hulp en herplaatsing huisdieren
De Stichting hulp en herplaatsing huisdieren helpt bij de bemiddeling van uw huisdier indiet dit door omstandigheden een ander tehuis zoekt. Ook herplaatsen wij laboratoriumhonden.

Stichting Kat in Nood
Stichting Kat in Nood biedt opvang aan katten die om verschillende redenen nergens anders meer terecht kunnen. Neem een kijkje op onze site en Help ons Helpen!

Stichting Stamgasten
Stichting Stamgasten i.o.Opvang voor weeskittens

Stichting Vetair
De doelstelling van Stichting CHIP is opzetten en onderhouden van een goed functionerend systeem van internationale, professionele, veilige identificatie en registratie van gezelschapsdieren.

Stichting VrijKonijn
Op deze pagina is informatie te vinden over de stichting vrijkonin, over konijnen in het algemeen en over de mailinglist Vrij-Konijn

Stichting Widy
Stichting Widy is een initiatief bedoeld om katten een goede Start en een goed Thuis te geven.

Stoeterij de Roovere
Stoeterij de Roovere is gespecialiseerd in het fokken, africhten en verkoop van Lusitanos. Ons fokprogramma is opgezet vanuit geïmporteerde goedgekeurde Lusitano's, waarbij de barokke kenmerken bewaard blijven.

Stoeterij Sollenburg
Homepage van Stoeterij Sollenburg te Almere. Paardenstalling en fokkerij van KWPN paarden.

Tatraclub Owczarek Podhalanski
Informatie over de Tatrahond en zijn rasvereniging in Nederland

Teckel Online
TeckelOnline, de internetsite voor de teckel liefhebber.

Teckel.pagina.nl
Voor informatie over teckels..! Teckel.pagina.nl met de meeste links naar de beste teckel sites!

Teckels.nl
Een site die grappige verhalen van hondenbezitters verzamelt.

Ter Shop
De website van dierbenodigdheden en diervoeders. Gespecialiseerd in terraria, terrariumvoeders en terrariumbenodigdheden.

Terra Salva
Terra Salva begeleidt u bij de aankoop van een Lusitano paard. Eigen import van erkende stoeterij in Portugal, africhten en trainen.

The Red Dragon
Het houden van Tervuerense Herders voor de hobby en de schoonheid .

The Royal Shepherd
Witte Herder Kennel The Royal Shepherd is een kleine witte herder kennel die hoogstens eenmaal per jaar witte herder puppies heeft. Door de juiste selectie wordt verzocht tot een witte herder huis- en werkhond met een vriendelijk karakter te komen.

Tiger Lily
Tiger Lily is een kleine Cattery in Amersfoort met 6 Maine Coons. Af en toe hebben we lieve kittens in alle kleuren. In de toekomst hopen we ons echter te richten op high-white.

Tommy
Cavalier King Charles Spaniel, onze Tommy. Alle informatie over (het opgroeien van) een Cavalier pup en de verschillende Cavalier King Charles Spaniel fokkers!

TomPoes
Wij zijn een kleine Cattery met op dit moment 3 britse korthaar poezen.Het fokken met deze poezen is voor ons puur een hobby.

Tosa Inu Hiddink
Op deze site kunt u onze hond Hiddink zien opgroeien, maandelijks nieuwe foto's, downloads, E-cards en leuke links .

V.h. Cupressocyparis Hof Bouviers
Nederlands grootste bouvier site met honderden bouvier foto's en zeer veel informatie over de bouvier .

v.h.Cupressocyparis Hof Bouviers
Nederlands grootste bouvier site met honderden bouvier foto's en zeer veel informatie over de bouvier .

van de Hoevensehof
De door u opgevraagde pagina is niet - of niet meer - beschikbaar. Het is ook mogelijk dat de pagina niet wordt getoond omdat u een verkeerd of niet meer werkend internetadres heeft ingevoerd. Misschien dat de zoekfunctie van Planet, bovenaan de pagina, u .

Van de Oude Schacht
Welkom op onze homepage. Hier vindt u informatie over onze kennel en de Amerikan Staffordshire Terrier .

Van de Peelse Heide
Op onze nieuwe site is er van alles te vinden over Beagles en Jack Russell .

Van de Waterram
Ton en Bea van Straten en fokken sinds 1998 Dwergschnauzers. De doelstelling van de fokkerij is om een goed gesocialiseerde karaktervolle gezonde Dwergschnauzer te fokken. Zij gebruiken dan ook honden uit kwalitatief hoogwaardige fok-lijnen.

Van Eck Animal housing
Op deze site vind u het kleindierverblijf welke u altijd al wilde .

Van Gelder
Paardenpension van Gelder waar u en uw paard u thuis zullen voelen! Pensionstal van Gelder biedt weidegang - stalling - solarium - goede parkeergelegenheid - mooie omgeving - verlichtte binnenbak en buitenbak - gezellige kantine .

Van Oeba
Een Amsterdamse cattery waar het dierenwelzijn voorop staat.Britse korthaar fokster van de kleuren blauw en crème. De katten wonen gezellig bij ons in huis.

Van Olympiastaete
Een site over onze Dobermannkennel. Op de site treft u informatie aan over de Dobermann, onze dobers, foto's, viedeofilm etc.

Van Samarinda-Sinja`s
Welkom op de homepage van hondenkennel van Samarinda-Sinja`s.Wij beheren een kennel voor chihuahua's en een kennel voor podenco's.

Van Yamoya
Informatie over onze kennel Van Yamoya, met stambomen en foto's van onze honden en hun nakomelingen. Wij fokken selectief en volgens de voorschriften van de RRCN.Hier in huis zijn de Jeugdwinner 2003 en de Jeugdwinster 2003 geboren.

VDH Kringgroep Kennemerland
welkom bij de site van de kringgroep kennemerland .

Veilig mennen - mencursus.net
mensport site,alles wat u wenst te weten over mencursus,het menbrevet,mennen,mensport,aangespannen rijden in de natuur,het tuig met de onderdelen,het rijtuig en longeren.

Vente Veevoeder
Vente Veevoeder, voor paard, pony, merrie en veulen .

Vereniging De Drentsche Patrijshond
Welkom bij de vereniging De Drentsche Patrijshond .

Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje
Welkom op de website van de Vereniging 'Het Nederlandse Kooikerhondje'. Lid van de vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De vereniging is de enige erkende rasvereniging voor Kooikerhondjes.

Villa Volta
Britse Korthaar Cattery Villa Volta van Klaus en Ingrid Kisters fokkers van lilac, chocolate en rode britse kortharen .

Villae Alistes
Site van een teckelkennel, met o.a. informatie over de standaard en dwergkortharige teckel, een portrettengalerij, nesten met nieuwe puppies en vakantieadressen voor u en uw teckel .

Vobra
Vobra Special Petfoods B.V. maakt deel uit van de Vobra-groep en is een volledig zelfstandig familiebedrijf. Het ontstaan heeft het te danken aan Piet van Krieken die het bedrijf stichtte in 1932.

Voeders Callewaert
Ardooie heeft een specialist in dierenvoeders; Voeders Callewaert

Vom Larums Bernerhof
berner sennen kennel vom larums bernerhof, regelmatig puppys, mooie foto’s .

Von Schaffenreuter
Duitse herdershonden Kennel Von Schaffenreuter reeds 30 jaar een begrip bij kenners en liefhebbers van de Duitse Herder .

VZW Zwerfkat in nood II
Non-profit vereniging in Belgisch Limburg die jonge / aangereden zwerfkatten opvangt intijdelijke opvanggezinnen, om van daaruit goede tehuizen te vinden voor hen.

Wilma´s Kikkersite
Leuke site over kikkers met o.a. heel veel informatie, mooie kikkerfoto´s, wallpapers, plaatjes, animaties, versjes, kleurplaten, opkikkertjes, nieuws en wetenswaardigheden. Alles wat u ooit over kikkers wilde weten!

Witjes Verzendhuis
Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Witte Herder Internet Nieuws
Witte herder Internet Nieuws, Internationale online krant over de 'Witte Herder', Zoekt u een hondenaam, fokker of homepage, U vindt ze op deze pagina. Plaats hier uw verhalen, shows, advertenties of oproepen.

Witte Herder Startpagina
De meest uitgebreide site over het fantastische ras de Zwitserse Witte Herder, een ras dat gezien mag worden!! Hier vind u alles wat u weten wilt over de Zwitserse Witte Herder. Uw favoriete startpagina over uw favoriete ras.

Woefkes Ranch
rashondenkwekerij kwekerij rashond rashonden Kennel kennels verkoop kopen hond honden pup pups pupies puppies jongehonndjes jong hondje jongehond nest nestje klein kleine kleintje kleintjes Belgie

Woefkespage
Nederlandstalige hondensite, waar je terecht kan voor informatie, vragen en Belgische adopties.

www.frettiggestoord.nl
Nederlandse Fretten vereniging 'Frettig Gestoord' kijk hier voor o.a. puppie bemiddeling, opvanglijsten en fretten nieuws.

www.hondkopen.nl
Hondkopen.nl, voor elke hond wat wils!

Ynaya en Zatan
Op deze website kan je alle info terugvinden over Ynaya & Zatan de Sheduba

Yuppie Dogs
Yuppie Dogs Hondenvakantie Boerderij is hèt adres voor uw hond. We gebruiken geen hokken, alle honden lopen los rond in ons huis en op ons erf. Voor een ongestoorde vakantie van baas en hond kiest u voor Yuppie Dogs! 

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


Google
Web zoekgids.com