online verzekeringen en assurantiŽn gids

verzekeringen - Internet gids
 

Evenementenverzekering
De Aon Evenementenverzekering verzekert ieder aspect van uw evenement. Van onkosten tot ongevallen en van aansprakelijkheid tot weerrisico.

Aacon AssurantiŽn BV
Steeds meer mensen besluiten hun verzekeringen te regelen via het internet. Juist voor mensen die hun zaakjes willen regelen op de momenten dat het hun uitkomt en weinig behoefte hebben aan een uitgebreid advies, is verzekeren via internet een uitkomst. Via deze site kun je je verzekeringen snel, veilig en eenvoudig berekenen en afsluiten. Op elk moment dat het je schikt en waar je ook bent.

Aardigzeker
Bij AardigZeker spaart u gratis geld bij elkaar met particuliere en zakelijke verzekeringen, makelaardij, hypotheken en financieringen.

ABZ Atrium
ABZ Atrium: De startpagina voor het intermediair. ABZ draagt als ICT-centrum zorg voor een adequate e-Logisitiek binnen de financiŽle dienstverlening. De missie van ABZ is het met behulp van "x-Net" vergroten van de efficiŽntie en effectiviteit van de zakelijke processen van onze relaties. Zo zijn wij in staat het resultaat op de investeringen van onze aandeelhouders te vergroten. De medewerkers van ABZ spelen daarin een cruciale rol. Zij creŽren een innovatieve professionele omgeving waarbinnen het plezierig werken is.

Acadium Bastion
Acadium Bastion, Financieel Adviseurs (onderdeel ING), is een intermediairbedrijf, werkzaam vanuit Rotterdam en Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering van en bemiddeling bij met name ontslaguitkeringen (gouden handdrukken), pensioenen, hypotheken en aanverwante levens- en schadeverzekeringen. Ook op het gebied van financiŽle planning en vermogensbeheer kunnen wij u van dienst zijn.

Achmea
Achmea wil een maatschappelijk betrokken, toonaangevende en innoverende dienstverlener zijn in FinanciŽle Diensten, Zekerheid en Zorg (All Finance, All Care). Het is ons doel om onze klanten de juiste product/dienstcombinaties te bieden, waardoor zorgen uit handen worden genomen. Daarbij staat een menselijke benadering van onze klanten centraal. Achmea biedt verzekeringen, bancaire en hypothecaire producten, pensioenadministraties, hulpverlening in binnen- en buitenland; preventie- en reÔntegratiediensten; services die een gezonde leefstijl bevorderen.

Achmea Schadeservice
Achmea Schadeservice heeft door haar jarenlange ervaring in de schadeherstelwereld veel kennis over schademanagement en schadeherstel. Het team van specialisten beoordeelt schades op gebruikte methodieken en resultaten waardoor na vergelijk effectief bijgestuurd kan worden. Onze relaties hebben hierdoor een schadelast die behoort tot de laagste in de markt.

Achtien AssurantiŽn
Achtien AssurantiŽn, het vooruitstrevend assurantiekantoor dat ook op het internet zijn dekking kent. Via onze website bent u als particulier of als ondernemer 24 uur per dag op de hoogte van ons aanbod, de mogelijkhedenen kunt u formulieren eenvoudig downloaden.

Adviesburo Henry van Schijndel BV
Wij zijn actief in de regio 's-Hertogenbosch en richten ons op mensen die een totaal advies wensen voor al hun financiŽle zaken. Op uw verzoek maken wij voor u een complete Risicoanalyse met daaraan gekoppeld een FinanciŽle Planning.Ons advies houdt niet op na de analyse, maar wij blijven u behulpzaam met adviezen, schade-assistentie e.d

Aegon
De AEGON Groep biedt financiŽle bescherming en vermogensopbouw met een ruim assortiment aan producten en diensten, zoals levensverzekeringen, pensioenen, spaar- en beleggingsproducten en schade - en inkomensverzekeringen. AEGON is ťťn van īs werelds vooraanstaande verzekeraars, die gebruik maakt van de mogelijkheden tot succesvol samenwerken, om daarmee bij te dragen aan een betere toekomst voor klanten, aandeelhouders en medewerkers over de gehele wereld.

Agis Zorgverzekeringen
Agis Zorgverzekeringen behoort met 1,7 miljoen klanten en 2.000 medewerkers tot de topvijf van gespecialiseerde zorgverzekeraars in Nederland. Wij zijn een landelijk opererende zorgverzekeraar, ontstaan uit een fusie tussen regionale zorgverzekeraars Anova, Anoz en ZAO. Van oudsher bevinden onze kernregio's zich in Amsterdam en omstreken, Utrecht/ Amersfoort en Apeldoorn en omstreken. Agis staat voor goede zorg die u waar biedt voor uw geld. Met uitstekende zorgverzekeringen tegen een voordelige prijs. U kunt bij ons terecht voor een ziekenfonds-, aanvullende, particuliere of collectieve ziektekostenverzekering. Door een goede kennis van ons verzorgingsgebied weet Agis als geen ander de weg in ziekenhuizen, zorgcentra en thuiszorgorganisaties.

AgriVer
Agriver is een onderlinge verzekeringsmaatschappij die is gericht op de agrarische sector. Zij is gespecialiseerd in het verzekeren op basis van kostprijs van land- en tuinbouw produkten en overige bedrijfsrisico's.

Akses
Akses verzekeringen, onafhankelijk bemiddelaar tussen de klant en de verzekeraar.

Alfa verzekerings- en kredietmakelaars
Alfa Verzekeringsmakelaars - Uw partner in verzekeringen voor Particulier en KMO

Algemeen belang U.A.
Algemeen Belang u.a. Groningen verzorgt en verzekert uitvaarten op een persoonlijke en betrokken wijze en heeft goed opgeleide adviseurs enmedewerkers die staan voor kwaliteit in de dienstverlening.

ALL Insurance
All-Insurance is een landelijk dekkende verzekeringsorganisatie. Kunnen wij geen goedkopere offerte aanbieden... ontvangt u een cadeaubon van 45 euro

Allianz Nederland
Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, ťťn van de grootste financiŽle instellingen ter wereld. Als geheel wil Allianz Nederland graag worden gekend en herkend als een flexibele en marktgerichte groep met grote kennis van zaken en goede dienstverlening. Allianz Nederland is een topverzekeraar met sterke posities in de drie kernmarkten levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer.

Amev
AMEV is toonaangevend als verzekeringsmaatschappij op de Nederlandse markt. We zijn onderdeel van de Fortis ASR Verzekeringsgroep. Daarmee mogen we ons de tweede intermediairverzekeraar van Nederland noemen. AMEV en Fortis ASR maken deel uit van Fortis. Een internationale financiŽle dienstverlener op het terrein van verzekeren, bankieren en beleggen. Zoals je van een all finance dienstverlener mag verwachten, is AMEV van alle markten thuis. We hebben het traditionele verzekeringspakket de afgelopen jaren in hoog tempo uitgebreid. Mede dankzij de samenwerking binnen Fortis en Fortis ASR. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor verzekeringen; ook gespecialiseerde en vernieuwende bancaire- en beleggingsproducten behoren tot ons assortiment.

Amicon
Amicon maakt deel uit van Menzis. Menzis staat voor de volgende zaken. Menzis behoort tot de top 4 van all care verzekeraars in Nederland. We bieden diensten en verzekeringen aan op het gebied van zorg, gezondheidsbevordering, Arbo, verzuimreductie en reÔntegratie. Onderdeel van Menzis zijn de zorgverzekeraars Amicon, AnderZorg, Geovť, Nederzorg, NVS, Rijnmond en het Arbo- en reÔntegratiebedrijf Ardyn en Provť. Menzis Zorg is verantwoordelijk voor de landelijke zorginkoop voor Menzis. Menzis zet zich in voor duurzame en toegankelijke zorg dichtbij de klant. Vanuit een sterke regionale verankering en door bundeling van krachten, kunnen wij schaalvoordelen boeken en (zorg)innovatie gericht aanpakken. Onder het Menzis concern vallen ook drie zorgkantoren: Arnhem, Groningen en Twente.

Anderzorg
Anderzorg: De Onafhankelijke, Slimste en Goedkoopste Ziekenfondsverzekering van Nederland. Direct online afsluiten.

Andriessen Geurst Expertise
Andriessen & Geurst behandelt alle complexe en specifieke vormen van personenschade die het gevolg zijn van bedrijfs- en verkeersongevallen, beroepsziekten, medische fouten en gebrekkige producten. Enkele opvallende specialisaties zijn de behandeling van de ernstige gevolgen van personenschade op het verdienvermogen van directeuren/eigenaren van bedrijven en zelfstandige beroepsbeoefenaren en de behandeling van schade door intensieve omgang met asbest, oplosmiddelen en andere ziekteverwekkende stoffen.

Anker Groep
De bedrijven van de Anker Groep richten zich op de advisering en verkoop van producten op het gebied van financiŽle voorzieningen, personeelszaken en verzekeringen. Bedient worden bedrijven, hun werknemers en particulieren.

Anker Rechtsbijstand
Rechtsbijstandverzekeringen voor particulieren, vrije beroepsbeoefenaars, mkb-ondernemers en schippers op maat.

Ansvar Idea
Ansvar-Idea = verzekeringen voor een verstandige levensstijl

Antonius Financieel Adviesbureau
Antonius Financieel Adviesbureau is een onafhankelijk intermediair op het gebied van financiŽle dienstverlening aan zowel de zakelijke als aan de particuliere klant. Doordat Antonius Financieel Adviesbureau zorgt voor een continue opleiding van zowel onze adviseurs als onze binnendienstmedewerkers, zijn onze klanten verzekerd van een advies dat staat als een huis! Omdat onze adviezen helder, deskundig en betrouwbaar zijn, onderwerpt Antonius Financieel Adviesbureau zich aan de normen van het GIDI en zijn wij aangesloten bij Stichting Klachteninstituut Verzekeringen. Bovendien staat Antonius Financieel Adviesbureau als cliŽntenremisier geregistreerd bij de Autoriteit FinanciŽle Markten.

Aon
With more than 400 people and 4 offices - Brussels, Antwerp, Ghent and Liege - we offer full service and tailor made solutions to more than 15.000 companies and organisations in all business sectors. Our client-centric focus is the core of our success. We do not try and concentrate on implementing particular products that may be in the popular vanguard. Rather, we are highly attuned to listening to our clients, understanding their risks, and then building a team of specialists who have the appropriate skills and knowledge to develop the right solutions to clients' problems. Only in this manner can we help clients uncover risks and discover new opportunities to make their businesses more successful. Aon Belgium is part of Aon Corporation, a Fortune 500 Company headquartered in Chicago, USA Aon Corporation is a leading provider of risk management services, insurance and reinsurance brokerage, human capital and management consulting, and specialty insurance underwriting. The company employs approximately 51,000 professionals in its 600 offices in more than 120 countries. Backed by broad resources, industry knowledge and technical expertise, Aon professionals help a wide range of clients develop effective risk management and workforce productivity solutions.

Apresa B.V.
Apresa is een taxatiebureau dat gespecialiseerd is in het taxeren van kunstcollecties, antiekverzamelingen en overige kostbaarheden. Als onafhankelijk taxateur beperkt Apresa zich tot verzekerings- en successietaxaties.

Aquitas assurantiŽn
aQuitas assurantiŽn heeft adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiŽle diensten. Onze taak is om samen met u een inventarisatie te maken van de risico's waarmee u te maken hebt. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Naast adviseren begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waar de verzekeringen zijn ondergebracht.

Arag
ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep. Dit van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft vestigingen in 15 Europese landen en de Verenigde Staten. ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief in Nederland als rechtsbijstandverzekeraar. In de loop van de tijd ontwikkelde ARAG zich tot een van de grootste spelers in deze markt die vandaag nog steeds veel potentie voor autonome groei heeft. In de markt neemt ARAG een unieke positie in door haar innovatieve aanbod van producten en diensten. Onze producten zijn modulair opgebouwd rondom personen of ondernemingen. Hun behoeften staan centraal in onze werkwijze. Traditioneel verlenen rechtsbijstandverzekeraars in Nederland de rechtshulp in natura. Hiervoor heeft ARAG inmiddels meer dan 230 juridische professionals in dienst. In 2003 hielpen zij gezamenlijk ruim 44.000 cliŽnten bij juridische geschillen.

Arena nv
De N.V. ARENA is een onderschrijvingsagentuur die in de "niche"- markt van de sportverzekeringen speciaal voor de sportsector bestemde producten ontwikkelt, opstelt, onderschrijft en beheert voor rekening van verzekeringsmaatschappijen. Bovendien onderhoudt ARENA nauwe contacten met buitenlandse verzekeringsmarkten waar speciale risico's die eveneens verband houden met de sportsector, worden ondergebracht.

ASPO
De vereniging Algemeen SchadePreventie Overleg ASPO is een vereniging voor hoofdzakelijk technici werkzaam in of verwant aan het Nederlandse verzekeringswezen in het kader van risicobeoordeling en risicobeheersing. De vereniging ASPO en haar leden stellen zich ten doel "Het bevorderen, ontwikkelen en uitdragen van kennis en ervaring op het gebied van risicobeoordeling en schadepreventie in het kader van schadeverzekeringen en breder maatschappelijk kader. Daartoe organiseert de ASPO minimaal 3 bijeenkomsten per jaar, in de regel op de laatste vrijdag van de maanden januari, mei en september.

Assistent Automatisering
Assistent automatisering is de maker van het softwarepakket Assistent dat sinds een aantal jaren een serieuze bedreiging vormt voor de gevestigde namen in de assurantiebranche. Assistent is geschreven en wordt onderhouden door assurantietussenpersonen en biedt daardoor precies wat de gebruiker verwacht - een interface die logisch en overzichtelijk is opgebouwd, functionaliteiten die aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de tussenpersoon en een prijsstelling die door vrijwel alle gebruikers als zeer plezierig wordt ervaren.

Assurantie- en Financieringskantoor Berlicum
Verzekeren is een kwestie van een goede vertrouwensrelatie tussen ons kantoor als uw assurantieadviseur en u als ondernemer. Een deskundig gesprek over uw risico's en de methoden deze tot een minimum te beperken, is bij uitstek de gelegenheid om een vertrouwensrelatie op te bouwen en tot een duurzame relatie te komen. Het pakket schade- en levensverzekeringen bevat verzekeringsvormen die aanpassen op de wensen van grote bedrijven, het midden- en kleinbedrijf, particulieren en ambtenaren. De brandverzekeringen hebben een uitgebreide dekking voor schade aan opstal, inventaris, goederen en inboedel. Voor bedrijven met specifieke wensen kan deze dekking worden uitgebreid met een geldverzekering-, koelschade-, bedrijfsschade- en reconstructie- verzekering.

Assurantiehuis Adviesgroep
Informatie over alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen en overige financiŽle dienstverlening. Maak uw eigen berekening of vraag een offerte aan. Lid NVA.

Assurantiehuis Vanderveen B.V.
Deze site is het initiatief van HET ASSURANTIEHUIS Vanderveen BV te Apeldoorn. Het Assurantiehuis bestaat al sinds 1927 en is vooral in Apeldoorn en omgeving bekend geworden als dť specialist op het gebied van autoverzekeringen.Onze risicodragers zijn uitsluitend en alleen de bekende A-merk verzekeraars in Nederland.

Assurantiekantoor Atlantis
Atlantis Assurantiekantoor - verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financieringen, financieel advies, verzekering, berekeningen, premieberekening, premie.

Assurantiekantoor Driedonkx
Assurantiekantoor Driedonkx is een onafhankelijk kantoor, gespecialiseerd in op maat gesneden assurantiepakketten en bancaire dienstverlening.

Assurantiekantoor Franssen V.O.F.
Assurantiekantoor Franssen voor al uw verzekeringen, beleggingen, leningen, hypotheken en zelf aardbevingsverzekeringen.Wij zijn een onafhankelijk kantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klanten.

Assurantiekantoor Kerres
uw betrouwbare partner op het gebied van schade- en levensverzekeringen, hypotheken en andere financiŽle diensten. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u, rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden, maatwerk bieden. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde verzekerings- en financieringsmaatschappijen. Ook zijn wij aangesloten bij de Van Kampen Groep, een organisatie die ons in staat stelt, met vrijwel alle verzekeraars in Nederland zaken te doen.

Assurantiekantoor R.J. Kramer
Wij zijn uw privť-adres in financiŽle zaken en verzekeringen. U kunt bij ons terecht voor een verstandig en objectief advies inzake geldbeheer, hypotheken en verzekeringen. In deze complexe materie is het belangrijk een eigen vakkundige gids te hebben.

Assurantien Advies Partners AAP
goedkoopsteautoverzekering.nl - gegarandeerd de goedkoopste autoverzekering van Nederland.

Assurax
Autoverzekeringen, Wij maken het mogelijk om verzekeringsproducten met elkaar te vergelijken.

Assurteam
De beste voorstellen voor verzekeringen en hypothecaire leningen 100 % on line. Duidelijke informatie, onafhankelijke vergelijkingen en persoonlijk advies. Zo wordt verzekeren kinderspel.

Assuvries
Assurantie kantoor Assuvries voor al uw financieelle oplossingen. Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop!

AT adviesgroep
AT&K Adviesgroep is in de wijde omgeving van Rotterdam het vertrouwde adres voor een deskundig financieel advies. Uw specifieke wensen en mogelijkheden vormen het uitgangspunt van onze advisering.

Aveco Verzekeringen
Aveco Verzekeringen is vanaf 1998 onderdeel van de Vrieling Groep. De Vrieling Adviesgroep bestaat uit een zestal bedrijven. Elk van deze zes bedrijven heeft zich gespecialiseerd op een bepaald onderdeel van financiŽle dienstverlening. Vrieling Assurantien is opgericht in 1949 door Jasper Vrieling. Tot half in de zeventiger jaren heeft het kantoor een eenmansbezetting gehad. Midden jaren zeventig, inmiddels werd de directie gevoerd door Wim en Gerrit Jan Vrieling, is bewust groei van het kantoor nagestreefd. Groei omdat dienstverlening op hoog niveau en continuÔteit slechts te realiseren valt met een team van specialisten op verschillende vakgebieden.

Avita Insurance Business Services
Avita Insurance Business Services houdt zich bezig op het gebied van Financial Controlling, Verzekeringstechniek, Administratieve Organisatie en Informatie- en Communicatie Technologie.

Avizi
Bij verzekeringen zijn een objectief advies, een goede uitleg en een probleemloze afwikkeling van schade erg belangrijk. Verzekeringen zijn voor een buitenstaander lastig te vergelijken en weinig mensen hebben de tijd of de zin om zich erin te verdiepen. Al weet iedereen dat het verstandig is dat toch te doen. Bij Avizi vangen we dit op door te beginnen met een inventarisatie. Om de situatie in kaart te brengen en te weten wat de wensen zijn. Op basis hiervan stellen we een passend advies samen. We maken daarna werkafspraken en eventueel een stappenplan. Deze werkwijze zorgt voor het noodzakelijke vertrouwen en voor duidelijkheid, want bij ons is een afspraak een afspraak. Objectiviteit wordt geboden, want Avizi is een onafhankelijk tussenpersoon, niet gebonden aan ťťn maatschappij.

Google
Web zoekgids.com