online sport gids nederland

sport - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Sport 1 | Sport 2 | Sport 3 | Sport 4 | Sport 5


Fitnessgids Nederland
Handig overzicht van fitnesscentra en sportscholen in Nederland

Buikdanslijn
Buikdansen, School van de Orientaalse dans van Shaheen met de buikdanswinkel

Skate Center Eindhoven
Al 25 jaar uniek in Nederland, 1400m2 indoor skaten, compleet met lichtshow en geluid, voor disco skaten, kinderfeestjes, skatelessen en inline hockey.

Prosportvoeding.nl
A-merken sportvoeding en lage prijzen

Sportschool Spartacus Gym Almere
Fitness, Krachttraining, Groepslessen, Kickboksen, Krav Maga, Streetdance

Regiosport Nederland
De site voor alle sporten uit Uw regio !

De Cardioshop
De Cardioshop de hartslagmeter speciaalzaak voor de Benelux en Frankrijk! Gratis boek t.w.v. € 15,95 bij iedere hartslagmeter. Alleen Benelux import, waardoor u verzekert bent van uitstekende garantie! Deskundig advies aan
sporters en medici is ons werk!

Sportscholen4You
Sportscholen en fitnesscentra door heel Nederland met reviews door bezoekers.

E-sportcare de webwinkel op gebied van sportvoeding en verzorging
Webwinkel op gebied van sport, verzorging, voeding, o.a. verkoop van Maxim sportvoeding, Cyclon fietsonderhoudsproducten.

't Golfhuys
't Golfhuys te Uffelte (Drenthe) gespecialiseerd in clubmaking en het aanmeten van uw golfclubs en putters (custom build clubs). Ruime sortering golfkleding, golfschoenen, golftassen en al uw overige golfartikelen onder 1 dak.

't Klaverken
Zoals je weet (of geweten hebt) begon men met dameskrachtbal in 1977. Toen Pol Brusselmans in september 1977 een oproep deed aan vrouwen om te starten met krachtballen, verwachte hij er niet veel van. Toch melde zich 15 kandidaten en ; werd elke vrijdag getraind. De eerste vrouwenploeg van Krachtbalclub 't Klaverken .bestond uit Hilde Vertonghen, Lieve Buelens, Maria Meersman, Myriam Van Den i Bossche, Hilde Van Verre, Ria Verest, Gilberte De Witte en Ghislaine Brusselmans-Moens. Dat men goed gevolgd werd vanuit West-Vlaanderen viel al meteen op toen Ria Verest in 1980 werd geselecteerd voor een interland tegen Nederland. Tevens in 1982,'83 en '84 werd ze geselecteerd en in 1983 werd ze zelfs genomineerd als 'speelster van het jaar'. In het voorjaar van 1985 mocht onze vrouwenploeg op de Heizel in Brussel een demonstratiewedstrijd gaan spelen (de ploeg bestond uit Els Blommaert, Lut en Chris Moernaut, Kristien Roggeman, Hilde Vertonghen en Marijke Vleminckx).

't Melkhuisje, de Hilversumsche Lawn Tennis Club - Hilversum
't Melkhuisje, de Hilversumsche Lawn Tennis Club is een van de oudste tennis verenigingen in Nederland. Bij velen nog bekend vanwege de spraakmakende internationale toernooien die op onze vereninging zijn gespeeld, is 't Melkhuisje nu vooral een vereniging die zich mag verheugen in een actief ledenbestand, een groeiende jeugdafdeling, en een top locatie in het Gooi.

't Vennewater
De badmintonvereniging 't Vennewater is een Heiloose vereniging, die veel mogelijkheden biedt om de badmintonsport te beoefenen. Jeugdigen en senioren kunnen zich, recreatief of in competitieverband, van september t/m mei naar hartelust uitleven.

't Zal wel
Alles over darten: Het mentale gedeelte, trainingstips, uitwerpschema's, embassyresultaten, downloads, online dartspel en uiteraard onze eigen statistieken, wedstrijdverslagen en agenda.

't Zandt en omstreken
lrenpc-zeo is een site waarop informatie is te vinden over de landelijke rij-en ponyclub van 't Zandt en omgeving. ZEO organiseert dressuur- en springwedstrijden voor ruiters van verschillende niveaus. Ook voor jongeren worden wedstrijden georganiseerd.

180Darts
De nieuwe site van 180Darts is nu online.Deze site is gebruiksvriendelijker dan de vorige en er zijn in de winkel meerdere opties bijgekomen. Vanaf heden kunnen de door u op internet bestelde producten ook afgehaald worden in Dronten of Harderwijk. (klik op info voor meer informatie over beide locaties.

1942 Boeing Stearman Old Crow
Deze website vertelt de geschiedenis van de Boeing Stearman en de Old Crow, alles over haar bemanning, sponsors en natuurlijk foto's en audiomateriaal van deze magnifieke dubbeldekker.

200 jaar ballonvaren in Nederland
Ballonsport Haven, Op deze site kunt u informatie vinden over de geschiedenis van de ballonvaart in Nederland en de Wereld..

2000 Special Olympics European Games
Special Olympics Nederland is onderdeel van een internationale organisatie die sportwedstrijden en trainingen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

24 uur van Assen
De 24 uur van Assen is een extreme action sports event

24start.com
www.24start.com is het beginpunt voor internet linken. Met actuele links. Internet tips. Makkelijke sites. Paardrijden. Online Sites.

2Link.be: Paarden
Paarden in België - Le cheval en Belgique - Horses in Belgium-Uitgebreide verwijzingen naar: stallen, stoeterijen, maneges, organisaties en andere paarden pagina's.

6ix Events
Een volledig verzorgd arrangement naar het Duitse Sauerland. Compleet met vervoer, skimateriaal, skipas en een diner. 6ix events staat garant voor een onvergetelijke dag!

8200rpm.com
De eerste Nederlandse site gewijd aan onze ultieme (in)spannende hobby; Circuit Racen. Hier vind je informatie over alle circuitdagen in Nederland en circuits als de Nürburgring in Duitsland. Het fenomeen circuitdag is in Nederland nog niet zo populair als in Engeland of Duitsland, maar de populariteit neemt steeds meer toe.

A Dragracing
a&s dragracing rijd in de funny bikes in de Nederlandse competitiie bij Explosion.Dragracen is de meest extreme auto en motorsport die er is. Snelheid en spectakel gegarandeerd!

A.C. Olympia Halsteren
A.C. Olympia Halsteren is een sportvereniging voor hardlopen, trimmen, atletiek en damesgymnastiek.

A.R.C.
Sportvereniging A.R.C.

A.S.S.V. Skits
Skits; de Amsterdamse studenten schaats-, fiets-, en skeelervereniging, waar je zelf de balans bepaalt tussen activiteit en ontspanning.

A1 Boulevard - Wintersport
Uitgebreide informatie over alles wat met wintersport te maken heeft.

A3 Ballon b.v.
Ballonvaart en luchtballon - ballonvaren door heel NL - A3 Ballon B.V. - sinds 1986. Bel gratis 0800-0229666 of boek online. Ook kadobonnen in luxe kadobox. 24 vaste vertrekplaatsen in Nederland of met 'volle' manden vanuit de achtertuin.

AAC
De web site van de Amsterdamse Atletiek Combinatie. Met informatie over harlopen en atletiek bij atletiekclub AAC, in Amsterdam Ookmeer

AAC '61
Deze website is gebouwd voor alle leden en belangstellenden van AAC '61. Via deze website willen we als eerste de uitslagen doorgeven en zo laten lezen aan iedereen die deze website bezoekt.Maar naast het lezen van uitslagen hebben we op deze website ook een foto's en knipsels sectie, waarin je foto's en krantenknipsels kunt bekijken en lezen. Nieuwtjes en andere belangrijke zaken kunnen gevonden worden in actueel.

Aad van Bergen uit Henegouwen
Site van Aad van Bergen-Henegouwen uit Poeldijk

Aan de teugel
Aan de Teugel alles over paarden!

Aangepast bewegen en sporten in Soest
webgroep en surfgids aangepast-sporten.wereld.nl, Sporten voor mensen met een beperking. Tips, verhalen en informatie.

Aangepast Sporten
Verantwoord sporten en bewegen voor mensen met beperkingen door chronische ziekte, -pijn, leeftijd of slechte conditie door bewegingsarmoede.

Aangepaste sporten Zuid-Limburg, Verenikging
Vereniging voor aangepaste sporten Zuid-Limburg

AAV '36
Alphense Atletiekvereniging AAV '36

ABC
Website van de Arnhemse Badminton Club

ABC Diving
Duiken is een bijzondere sport. Iedereen die het ooit heeft mogen ervaren kan daar over mee praten. De duiksport in Nederland heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht doorgemaakt.

AC TION
AC TION beschikt over gekwalificeerde trainers/sters, die borg staan voor een goede training. Vanaf de B-junioren bestaat de mogelijkheid zich te specialiseren op alle disciplines welke binnen de atletieksport beoefend worden. Tevens kunnen de atleten gebruik maken van het eigen krachthonk, gelegen in het clubhuis.

ACE Paintball Bergen op Zoom.
ACE paintball heeft een overzichtelijke site voor iedereen die een knallend paintball evenement in het vooruitzicht wil hebben. Paintball is ideaal voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, reunie of gewoon een dagje lol met vrienden.

ACES-Holland
Homepage van ACES Holland Site voor alle Aircombatters

Achil '87
Informatie over Achil '87 in Hilvarenbeek

Achilles-Top
De atletiekvereniging Achilles-Top geeft U de mogelijkheid tot beoefening van de atletieksport in de ruimste zin des woords.In de club kan ieder belangstellende terecht omdat de mogelijkheden zich uitstrekken van purewedstrijdsport tot gezond bewegen voor alle leeftijden.Ook zijn er mogelijkheden voor speciale groepen, zoals sport overdag.

Achterhoekse klootschiet federatie
De Achterhoekse Klootschieters Federatie is lid van de Nederlandse Klootschieters Bond (N.K.B.)De AKF is dus de afdeling voor Achterhoekse klootschieters.De AKF verzorgt voor de aangesloten verenigingen persoonlijke kampioenschappen en,samen met de KFIJ (afdeling van de IJsselstreek) de Gelderse Kampioenschappen.De AKF vaardigt de beste klootschieters af voor de Nederlandse Kampioenschappen en tevens zijn er ook meestal wel Achterhoekse klootschieters die het tot de Europese Kampioenschappen weten te schoppen.

ACKV Oranje-Nassau
Alles over korfbalvereniging ackv Oranje-Nassau uit Amsterdam, zoals het laatste nieuws, uitslagen, standen, etc.

ACLO Sport
ACLO Groninger Studentensport

Activiteiten Vereniging Heerjansdam
Na ruim 100 jaar is het voor ons nog steeds een uitdaging om voor u een goede ijsbaan neer te leggen. Afgelopen winterperiode bezochten velen schaatsliefhebbers onze baan.

ACW '66
Welkom op de compleet vernieuwde internetsite van de Waalwijkse atletiekvereniging ACW'66. Een vereniging van ongeveer 250 leden waardoor dus al een groot aantal jaren atletiek wordt bedreven.Na een gedwongen verhuizing in 1991 van sportpark Elzenhoven waar toen gestart was op een sintelbaan kreeg ACW '66 toen de beschikking over een schitterende kunststofaccommodatie op het sportcomplex Olympia.Op 7 september 2002 is ons nieuwe clubgebouw officieel geopend door Burgemeester De Geus van Waalwijk.

Ad Ballon Ballonvaarten
Sinds 1983 verzorgt Ad Ballon ballonvaarten voor passagiers en bedrijven.In de loop der jaren ontwikkelde Ad Ballon zich van een eenmansbedrijfje tot een professioneel luchtvaartbedrijf met 22 ballonnen, 7 vaste medewerkers, diverse freelancepiloten en 40 crewleden.

Ad Schaerlaekens
Een van de beste halve fondspelers van Nederland, zo niet DE beste, is Ad Schaerlaeckens uit Baarle-Nassau. In eigen regio zegt men dat nog nooit iemand presteerde als hij. In 1995 toen hij voor de zoveelste keer gekroond werd als Kampioen van de toenmalige Afdeling Midden Brabant, zei dhr Marinus tijdens de huldiging dat hij nog nooit meegemaakt had dat iemand de Afdelingsconcoursen zo gedomineerd had. In de jaren die volgden waren de prestaties nog better.

ADC uit Stein
Onze volleybalvereniging bestaat sinds 1969 en de huidige omvang van de club is te danken aan fusies tussen de Steinse verenigingen. De naam ADC is ontstaan in 1993 toen Avanti uit Urmond en Dynamic uit Stein zijn samengegaan. In 2000 is daar VCE (Elsloo) bij gekomen. Hierdoor is niet alleen één grote volleybalvereniging ontstaan binnen de gemeente Stein, maar behoort deze vereniging tevens tot de grotere clubs binnen de Nederlandse Volleybalbond.

Adelaar jeugd
Vanaf het jaar waarin je acht jaar wordt tot en met je 14e jaar kunnen jongens en meisjes bij De Adelaar jeugdwielrennen onder de vlag van de KNWU. Jeugdleden van De Adelaar die in het bezit zijn van een zogenaamde jeugdlicentie hebben vanaf het laatste weekend van maart tot en met september de mogelijkheid om ieder weekend deel te nemen aan een jeugdwielerwedstrijd op de weg. Jongens en meisjes van dezelfde leeftijd rijden dan samen hun wedstrijd. Deze wedstrijden gaan bij de 8-jarigen meestal over 6 kilometer en de afstanden lopen per leeftijd op tot 30 kilometer bij de 14-jarigen.

Admirals Fansite
Na een bloedstollende slotfase van World Bowl XIII hebben de Amsterdam Admirals dan eindelijk na 11 jaar de eerste titel binnengesleept! De Amsterdam Admirals gingen goed uit de startblokken. Al in de eerste play wisten de Admirals op 7-0 voor te komen. De daarop volgende play van Berlin Thunder werd ook meteen gestopt.

Adrenalinsports
De Red Bull Airrace te Rotterdam is afgelopen zondag een groot succes geworden. Hondderduizenden kwamen om dit unieke event met eigen ogen te kunnen aanschouwen. De piloten moesten een parcours afleggen, dat onder andere onder de Erasmus brug door ging. De race werd gewonnen door de Amerikaan Mike Mangold. Voor de rest spreken de foto's voor zich...check it out!

Adriaan Viruly 1905-1986
In de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis valt, tussen namen als Smirnoff, Geysendorffer en Parmentier, ook de naam Viruly regelmatig. Maar waar eerstgenoemden onlosmakelijk verbonden zijn met die andere bekende namen, zoals Pelikaan, Panderjager en Uiver, heeft Adriaan Viruly meer bekendheid verworven met de typemachine dan met de stuurknuppel.

Adventure Diving
Duikcentrum Adventure Diving Lelystad. Op deze website vindt u een omschrijving van de cursussen en producten die wij aanbieden. Adventure Diving Lelystad biedt PADI opleidingen vanaf het absolute basisniveau tot en met kader, voor mensen van 8 tot 80 jaar.

Adventure Flights
Welkom op de homepage van Adventure Flights, dé site voor vlieglessen, waardebonnen en een waanzinnige vliegvakantie.

Advo-Sport
advo-sport, welkom bij het ADVO-SPORT verzorgingsteam, de 4daagse van Nijmegen, homepage.

AED
AED,Associated European Divers, bied meertalige duikopleidingen van junior duiker tot duikinstructeur.

Aeolus
Zeilstichting Aeolus organiseert zeilkampen voor jongeren die om medische, sociale of economische redenen geen kans hebben om op vakantie te gaan.

Aero Club Brugge
Onze club staat open voor iedereen die interesse heeft voor de luchtvaart, ongeacht rang of stand. Mensen die het brevet van privaat piloot willen behalen of gewoon eens een rondvlucht wensen te maken aan zeer democratische prijzen zijn uiteraard ook steeds welkom .

Aero Club Zuid Limburg
Internet Bureau Mill (MILL) is opgericht in een tijd waarin het internet nog maar nét de huiskamer begon binnen te dringen. Met als doel het internet te promoten en toegankelijk te maken voor het MKB. Kortom, MILL heeft genoeg ervaring op gedaan en zich in de afgelopen jaren ontwikkelt tot een proffecioneel bedrijf dat uitblinkt in SERVICE en KWALITEIT.

Aero Service Ameland
Ameland Aero Service voor rondvlucht vliegles parachutespringen luchtreclame fotografie en vliegen van en naar vliegveld ameland eelde texel

Aeroclub Brasschaat
Aeroclub Brasschaat, een aeroclub waar u kan leren vliegen.

Aeroclub Drachten
Wie op een mooie zonnige dag of avond eens op bezoek gaat bij het plaatselijke modelvliegveld, ziet daar de meest wonderlijke vliegtoestellen hun capriolen in de lucht maken.Schijnbaar moeiteloos bestuurd door een aantal lieden op de grond met zenders in hun hand. Dan voel je de wens bij je opkomen om ook eens zo'n vliegtuigje te besturen. Genietend van het droombeeld om de piloot te zijn van je eigen vliegtuig, in gedachten meevliegend met het model, stoutmoedig de meest ingewikkelde vliegfiguren uitvoerend. Het vervullen van die wens is misschien dichterbij dan u had gedacht!

Aeros Nederland
Top-prestaties en vlieggemak gaan samen. Dit is HET wedstrijdtoestel van AEROS en een (inter)nationale topper. Vele kampioenen vliegen op de Combat, zoals de Nederlands kampioen Frank van der Groen, Paris Williams uit de Verenigde Staten, Mario Alonzi uit Frankrijk, Guido Gehrmann uit Duitsland en natuurlijk Oleg Bondarchuk: de fabrieksvlieger uit de Oekraine. Een toestel dat altijd met de laatste innovaties uit de fabriek komt!

Afd. Zeilvliegen van de KNVvL
Eén van de leuke dingen van de zeilvliegsport is dat er zoveel verschillende situaties zijn waarin je deze sport kan beoefenen. Hoewel te allen tijde natuurlijk het motto 'hoe hoger hoe beter' geldt (want wie houdt er niet van moeiteloos voort te drijven op drie kilometer hoogte boven een prachtig landschap), toch wil dat niet zeggen dat het niet leuk is om bijvoorbeeld vlak boven de duinen en het strand te spelen met de wind.

Afdeling Brabant 2000
Brabant 2000 afdeling 2 van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie.

Affetto Ducati
Affetto Ducati, opgericht in 1994 uit liefde voor het merk Ducati.Specialist in onderhoud, tuning en performance. Leverancier van nieuwe en gebruikte Ducati's, onderdelen, speciale accessoires en kleding.Affetto Ducati, eigenaar en mede sponsor van het race-team Affetto Corse.Organisator van circuitweekenden, compleet verzorgde motorreizen en andere evenementen.

Airsoft Adventure
Airsoft Adventure houdt zich bezig met het bekendmaken van de Airsoft sport in Nederland en omringende landen.Tevens organiseert Airsoft Adventure events, die de gelegenheid bieden om deze enerverende sport te beoefenen.De Airsoftsport kan worden gezien als militaire simulatie, waarbij wapens, uitrusting en missie's bijna niet van echt te onderscheiden zijn.De wapens zijn exacte 1;1 replica's van bijna alle bestaande modellen, die desgewenst semi-of vol automatisch 6mm plastic balletjes (BB's) afvuren.

Airsoft Gent
Deze site gaat over een hobby, soldaatje spelen, een spel waarbij volwassenen militaire uitrusting aantrekken en enkele uren dingen doen die echte soldaten ook doen bij hun training.Alle wapens die je op deze site ziet zijn replica's, ze kunnen niet aangepast worden om dodelijke projectielen af te vuren.

Airsoft Nederland
Airsoft.nlAirsoft.nl is opgestart begin 2001 met het idee om Airsofters bij elkaar te krijgen en in contact te brengen met elkaar. Airsoft.nl is nu inmiddels al flink wat uitgegroeid naar een grote community met een neutraal en ongebonden status.Toch is het niet mogelijk voor ons om zelfstandig speelmogelijkheden aan te bieden. Hiervoor verwijzen wij U door naar verschillende groepen en organisaties die terug te vinden zijn op onze forums in het 'Member Only' gedeelte.

Airwork - piloten portal
Piloten Portal Airwork.nl is de grootste Nederlandse luchtvaartsite voor piloten in alle takken van de luchtvaart. Speerpunt is het Piloten Bulletin Board met meer dan 3.700 deelnemers, met forums voor beroepspiloten, airline en luchtmacht forums en meer

Google
Web zoekgids.com