kunst gids

Internet gids
 
 • Cora Keukenmeester - Portret in opdracht'
  Laat een uniek portret in opdracht maken. U stuurt uw foto in en Cora Keukenmeester maakt een prachtig portret met pastelkrijt op lichtgrijs Canson Mi-Teintes pastelpapier. Dit is zeer verouderingsbestendig. U kunt online bestellen. Uw bestelling wordt naar u verzonden met TNT Post in een stevige koker.
 • Portretschilder Bianca Berends
  U kunt bij portretschilder Bianca Berends terecht voor alle denkbare portretopdrachten. Bianca is een portretschilder met een echte schilderspoot.
 • Sandra Maarhuis
  OfficiŽle website van jong multi-talent Sandra Maarhuis, kunstenaar te Hilversum. Naast een online expositie van figuratieve / realistische schilderijen en vernieuwende fotocollages er er ook verrassen
  ruimtelijk werk te zien.
 • David Vanorbeek
  David Vanorbeek leeft in een wereld van bovenmaatse insecten. Hij speelt met een buitenproportionele realiteit die om respect vraagt. De "Back to nature"- gedachte is het vertrekpunt voor zijn creaties. Zijn beeldende tussenkomst is krachtig, zijn vormen zijn puur, het werk is een gewriemel van lijnen zonder einde of begin, die nauw aansluit bij de calligrafie. Zijn creaties hebben iets grafisch waarbij licht en donker, transparantie en compactheid net door de schriftuur bepaald worden. De "Back to nature"- gedachte is ook duidelijk in het gebruik van het materiaal. Eenvoudige staaldraad, gerecupereerd, soepel gemaakt en verwerkt als een driedimensionele potloodlijn. Tegenwoordig richt hij zich met even grote overgave eerder op het abstracte. Combinaties met andere gevonden voorwerpen gaat hij niet uit de weg. Hij nodigt dan ook uit zijn oud en nieuw werk te leren kennen op zijn website of in zijn atelier.
 • Galerie Thyencamp Drenthe
  Galerie Thyencamp Drenthe in Hooghalen, hartje Drenthe is een spiksplinternieuwe galerie in hartje Drenthe. Wij richten ons op grafische kunst van professionele kunstenaars. U kunt op zaterdag en zondag of op afspraak bij ons terecht.
 • Remi Kruizinga, Beeldend Kunstenaar/Sculptor
  Intuitief beeldhouwen in steen uit Zimbabwe. Lid van de Artist Group, World Art Foundation. Diverse steensoorten qua kleur, tekening en formaat. Verrassende resultaten zowel abstract als figuratief. Ook voor workshops op verschillende locaties in het land.
 • Jan van Baarle
  Spiritueel en emotioneel schilder en tekenkunst gemaakt door Jan van Baarle. Ik ga af op mijn eigen gevoel, haal mijn inspiratie uit dromen, de gebeurtenissen in de wereld en uit de songteksten/albums van Neil Young.
 • Wil de Groot
  Veelzijdig kunstenares schildert intuÔtief en met veel passie op doek met olieverf en acrylverf. Veel werken komen intuÔtief tot stand, vaak weet ik van te voren niet wat er op het doek komt. Soms zit er een boodschap aan het werk, die zet ik er dan bij en die boodschap is voor mensen die er open voor staan en er iets aan hebben. Sommige kleurrijke abstracte werken worden ook bewerkt met moderne producten om reliŽfs te maken waardoor deze een bijzondere uitstraling krijgen. Encaustic art (bijenwasschilderijen) maak ik in verschillende maten. Neemt u een kijkje op mijn site en klikt u ook de links eens aan.
 • Digarto digitale kunst
  Website met kleurrijke en aparte computerkunst; 2D, 3D, fantasie, en abstract. Links naar, digitale kunst, wetenschap, technologie, astronomie en future trends. Wallpaper, e-cards, textures en stock fotos.
 • Tekeningen Herbert Stam [Delft]
  Na een bijna-dood-ervaring ontdekte ik de gave om als spiritueel gids-tekenaar te mogen werken. Dat wat mij getoond wordt omtrent
  een persoon, situatie of ander onderwerp teken ik als een spirituele reis door de tijd met een diepere betekenis en bedoeling. De boodschap wordt veelal verborgen in een bepaalde symboliek. Ik werk niet commercieel als kunstenaar maar uitsluitend in opdracht omwille van het doorgeven van deze boodschappen. Daarom exposeer ik slechts een enkele keer in een galerie. Mijn naam is Herbert Stam (1945) en ik woon in Delft. Met deze manier van tekenen werk ik ook als therapeut tijdens consulten of als gids voor groepen.
 • Atelier roodborstje
  Atelier Roodborstje is het atelier van kunstschilder Gerrit Adriaan Kristalijn. Hij is gespecialiseerd in hout- & marmerimitaties, maar ook schilderijen van landschappen en stillevens behoren tot zijn passie.
 • Kanne & Kruiken
  Winkel gespecialiseerd in art nouveau en art deco kunstvoorwerpen.
 • Kunst-tips.eigenstart.nl
  Startpagina kunst met links naar Nederlandse, Europe en Internationale kunstsites, zoals kunstgaleries, musea voor moderne kunst, kunstveilingen, kunstgeschiedenis, antieksites, kunstbeurzen, kunstenaars en andere kunstgerelateerde websites.
 • Galerie Dessers
  Galerie Dessers heeft een uitgebreide collectie internationle kunst, waaronder Panamarenko, Corneille, Alechinsky, Appel, Raveel, Faassen, Desmarets.
 • Art Agency Saskia Siebers
  Deskundig advies en bemiddeling bij portret in opdracht. Art Agency Saskia Siebers brengt u in persoonlijk contact met professionele portretschilders en beeldhouwers.
 • Hotart.nl
  Rob Keller/ Hotart.nl Kunst op bestelling. Hotart.nl maakt kunstwerken op bestelling van ieder denkbaar onderwerp. U kunt kiezen uit schilderijen gemaakt in acryl of in aquarel.

 

Google
Web zoekgids.com