online fotografie gids

fotografie - Internet gids

 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


Spadabble
Spadabble beoordeelt diverse fotocamera's op ontwerp, eigenschappen, prestatievermogen alsook beeldkwaliteit. De type camera's die we behandelen zijn spiegelreflexcamera's, systeemcamera's en compact camera's. Daarnaast geeft Spadabble ook zeer nuttige en praktische fotografie tips om een betere fotograaf te worden.


Zoekeenfotograaf.nl
Ruim 350 beroepsfotografen tonen hun portfolio. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd. Eenvoudig zoeken op specialisme, plaats of trefwoord.

Fotoboek
Maak op eenvoudige wijze uw persoonlijke Happy Album op de computer thuis

The Location Bank
Meer dan 26 jaar ervaring in het zoeken van de mooiste locaties voor: TV, Fotografie, Commercials en de reclame industrie. Bij The Location Bank kunt U gratis online locaties zoeken en zelf uw eigen interessante locatie toevoegen.  Indien we voor U geen geschikte locaties hebben, kunnen onze ervaren locatie scouts altijd een passende locatie voor U zoeken. Waar ook ter wereld.

Maarten Weij Fotografie Ede
Fotograaf te Ede, voor onder andere portretten, trouwreportages, reclame fotografie, productfotografie en meer!

According to Coen
Het digitale fotografie portfolio van Coen van Aken. Veel verschillende typen fotografie zijn te vinden op de site; natuur, architectuur, sport, natuur en meer. Tevens kunnen foto's op de site besteld worden.

D-dig.nl
een site die alles biedt op het gebied van digitale fotografie. Na een kostenloze en vrijblijvende registratie kunnen de leden gebruik maken van een gratis foto-album, om foto's online te zetten. Daarnaast kan het forum gebruikt worden om foto's te beoordelen en te laten beoordelen. De hoofdpagina -het d-dig portal-, is de spin in het web, waar nieuwtjes en interessante artikelen geplaatst worden, waar een agenda staat, en waar informatie over de foto-uitjes worden geplaatst. D-DIG werkt samen met de HCC PCgg en organiseert veel uitjes, workshops en bijeenkomsten waar de leden elkaar ontmoeten om samen met fotografie bezig te zijn.

Cursus- en opleidingscentrum voor fotografie
Beeldcentrum is een jong, fris cursus- en opleidingscentrum voor fotografie en beeldende kunst. Tijdens onze reizen wordt in een ontspannen sfeer het vakantiegevoel gecombineerd met creatieve ontwikkeling. Door ervaren docenten wordt u op een persoonlijke en positieve wijze gecoached. Tijdens onze foto-opleidingen leert u de technieken beheersen en ontwikkelt u zich tot een fotograaf met een eigen stijl. Voor onze reizen geldt hetzelfde als voor onze cursusweekenden en cursussen in Nederland. U leert vooral door zelf te doen. Onze docenten coachen u, laten hun eigen werkwijze zien, maar begeleiden u vooral in uw eigen ontwikkeling en uw eigen manier van werken. Daardoor kunt u als u terug thuis bent, het geleerde in praktijk brengen.

Fotografietips.nl
tips voor betere foto's voor beginnende en gevorderde fotografen.

Succesfoto.nl
Interactieve site voor amateur fotografie. Iedereen kan hier informatie halen en leveren, foto's plaatsen, beoordelen en stemmen voor de verkiezing 'foto van de dag'. Ook is er een forum actief.

Interactieve site voor de amateur fotograaf.
Op succesfoto.nl kan de fotograaf zijn foto's plaatsen, en reageren op andere foto's. Ook is het mogelijk te reageren op nieuws en tips. Via info@succesfoto.nl kunnen bezoekers ideeën leveren voor verbetering van de site, nieuws en tips aanbrengen. Eventueel kunnen ook foto's worden gestuurd die dan in speciale albums worden geplaatst.

Reisfoto.be
Veel fotoverslagen van onze reizen naar diverse landen.

Bedrijfsfotografie Drenthe
Uw bedrijfsfotograaf in Drenthe: Bert Koning

Luc ten Klooster Fotografie
Veelzijdig fotograaf, beschikbaar voor diverse opdrachten van reportage tot portret en architectuur. Als autonoom/kunstfotograaf heeft hij reeds een lange expositielijst opgebouwd waar vooraanstaande galeries op voorkomen.

Reisfotos.info
een interactieve reisfotodatabank.

Eves fotografie
Eves Amateur fotografie houdt zich voornamelijk bezig met portret en modelfotgrafie. Fotograaf is Eric verhoeven. Wij doen regelmatig shoots
met (extreme) visagie.

Bert Jan Meijer fotografie
Cursussen fotografie en workshops (met name in Ede en Wageningen ,
Gelderland). De cursus bestaat uit 3 lessen en beslaat de totale basis voor
de beginnende (digitale) fotograaf. Ook is er een cursus voor gevorderden
van 3 lessen. Verder veel (natuur)fotografie, Gallery, opdrachten en links.

Photo74.com
Natuur, Portretten, Bruidsreportages, Artistiek, Urban, Registratie, Beeldbewerking, BETAALBAAR!

Bedrijfsfotografie Bart van Vlijmen
profesionele fotografie voor reclamedoeleinden

Marianne van der Zee
Marianne-Art, freelance architectuur fotograaf en kunstenaar.  "Licht / Donker - Vorm/Restvorm - Een lijnenspel verdwijnend in oneindigheid".  Dat is voor mij het fascinerende van de architectuur, gezien in het geheel, maar vaak ook te vinden in een detail.

Photoplace
Ons doel is: everyone can be a model. Wij zijn een portfolio webiste, niet commercieel en geven een service aan (amateur)modellen die een web-portfolio, met een eigen link willen ontvangen om zich onafhankelijk te kunnen presenteren aan fotografen of bureau's.

Janneke Vredevoogd
Fotografiewebsite met foto's van natuur, wolken enz.

Arnowolsink.nl
Bevat foto’s van evenementen, natuurschoon, mooie plaatsen, etc. in de Achterhoek.


Architectuur landschap fotografie martin thomas
portfolio van martin thomas die gespecialiseerd is in de fotografie van architectuur, landschap en stedenbouw

André Minkema Fotografie
Water, het Wad en de Friese eilanden loopt als een rode draad door mijn werk. U bepaalt de locatie, wij maken de foto's!

's Gravenzande - Fotoclub 's Gravenzande
Dia en Fotoclub 's-Gravenzande

2M Press
2Mpress maakt digitale foto´s met de FujiS602zoom. Fotografie in opdracht van particulieren, bedrijven en instellingen.

Aalten - FC Helios
Fotoclub HELIOS Aalten

Aardenburg, Anton
Foto's van zon, zee, strand en wolken.

AeroLin Photo BV
Aero Lin Photo, luchtfotografie,luchtfoto, luchtreclame, Cessna-verhuur, para -demonstraties en instructie profcheck, vraag vrijblijvend meer informatie aan via de website.

Aerophoto
Aerophoto-Schiphol luchtfoto's

Aeroview BV
Met zijn thuisbasis op de centraal in Nederland gelegen luchthaven van Rotterdam, is Aeroview gespecialiseerd in het maken van Technische- en Luchtfotografie.

AirImages
AirImages: luchtfoto's van huis, boot of bedijf voor een luchtige prijs.

Aken, van
Website van Fotografie van Aken te Apeldoorn. Voor al uw kwaliteitsfotowerk!!

Alblasserdam - Fotoclub Alblasserdam
Fotoclub Alblasserdam

Alex Arkink
Proost en Brandt is met ruim 5.000 specificaties een van de grootste papiergroothandels van Nederland voor grafisch papier, office papier, industriele producten en enveloppen.

Angelina's fotoforum
FotoVisie.net - fotoforum voor beginner tot pro...

Anita Philipsen
M@d iD is a Dutch production company, specialized in '3D content' special effects for commercials, (short) films and music videos and interactive media for companies, products, education and entertainment.

Another Day in Paradise
Another Day in Paradise, fotografie en styling

Aperloo, Harry van
Harry van Aperloo Fotografie, Mathildastraat 7v Oosterhout, Tel.0162-458061. Voor al uw fotoreportages en pasfoto's, gespecialiseerd in bruidsfotografie, portretfotografie en kinderfotografie. Kijk snel op www.harryvanaperloo.nl voor een algehele indruk.

Arnd Bronkhorst Fotografie
Arnd Bronkhorst Equestrian photography, Paarden Fotografie, Online Image Database.

Arnhem - Fotokring Arnhem
Amateurfotografenvereniging Fotokring Arnhem. Sinds haar oprichting in 1957 nog steeds een b(l)oeiende vereniging.

Art Support BV
Golf op het WEB behandelt golfreizen, golfreportages, golftechniek, golftournaments, golfpictures, golffoto's, golfcartoons, valderrama, el saler, pula golf, sandwich, barseback, malmo, st. andrews, old course, carnoustie, kingsbarn, emirates, dubai.

ArtPhoto 2000
in de fotografie is het maken van een trouwreportage een vak apart. het moet een fotoserie zijn die op elkaar aansluit, waarbij iedere foto belangrijk is. wordt één opname gemist dan schaadt dat het verhaal.

Axi Press
AxiPress is een fullservice reclamebureau en specialist als het gaat om het leveren van internetdiensten. AxiPress, jol 11-20, Lelystad

b en u
Stockfotografie en beeldresearch zonder grenzen. Documentair archief met 1 miljoen dia's van fotografen uit binnen- en buitenland. Gespecialiseerd in beeldresearch voor o.a. schoolboeken.

B., Bas
Portfolio-site van een fotograaf.Portfolio-site of a dutch photographer.

Badeloe, Henry
Vakfotografie Henry Badeloe

Bar, Amit
Black&white and colour photos of nudes and body-paintings. Site includes also landscapes, nature, snapshots, children and portrait photos, as well as drawings and photo-collages.

Bart Nijs
Bart Nijs fotografie, voor culinaire fotografie, architectuur fotografie ,product fotografie, reportage, mode en lifestyle fotografie.

Bastmeyer, Michiel
portfolio van een fotograaf,Michiel Bastmeyer met wat etsen van Aart Bijl 1884-1960

Beauty and the beast
The Beauty and the beast / photo art and design, website of art, fashion and advertising photographers Rene Heitmuller and Felice Derkinderen creating images together.

Beauty and the beast
the Beauty and the beast / fotografie. Website met conceptuele fotografie van samenwerkende fotografen Rene Heitmuller en Felice Derkinderen.

Beek, Peter van
Photography by Peter van Beek

Beregen, Gerard van den
Natuur impressie Fotografie

Berends, Theo
Theo Berends Photography is a company which specialises in photography for advertising. Architecture, fashion, products, location, industry, portraits or in depth reports of company's.

Berten fotografie
Als gepassionneerd fotograaf werkte ik op freelance basis en werkte aan de meest uiteenlopende opdrachten ... Ik ben goed thuis in de creatieve takken van de fotografie - oude en alternatieve procedes, donkerekamer werk elektronische beeldbewerking etc.

Bijeman, Rob
Rob Bijeman Fotografie. Persoonlijke site met veel foto's. Personal site with lots of photo's.

Bilthoven - Fotoclub Bilthoven en Omstreken
Alles over de Fotoclub Bilthoven en Omstreken

Biofaan
nature photography archive specialized on wetlands and nature reserves. 50.000 slides, covering nature reserves, flora and fauna of the Netherlands, Europe and many other reserves and national parks in the world.

Blanken, Piet den
Dutch photojournalist with lots of pictures.

Boermans, Menno
Menno Boermans (1977) studied 'Journalistic Photography' at the 'FotoAcademie' in Amsterdam. To date, he works for Het Parool as a freelancer. His work is furthermore published in the daily paper Trouw and in the magazines Bijeen and NieuwsTribune.

Boeve, Jan
Jan Boeve is een freelance fotograaf die werkt in opdracht voor uiteenlopende klanten.

Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen
Fotobond B.N.A.F.V.

Boortmeerbeek (B) - Foto- en diakring 't Lenske
Site van Foto- en Diakring 't Lenske, Boortmeerbeek, Belgie

Bos, Wendy
Wendy Bos Fotoproducties: het adres voor trouwreportages, portretfotografie en bedrijfsreportages

Bosch, Odile
Foto's met een enigzins magisch realistisch karakter. Voor bedrijven en particulieren. Helder, kleurrijk en verrassend, een grote diversiteit aan onderwerpen.

Bosmans, Marcel
Psychicpics concertfotografie en recensies. Psychicpics concertpictures and reviewing.

Bouman , Jeroen
Professional photographer based in The Hague, The Netherlands (Den Haag, Holland).

Bout, Rokus van den
Portfolio of photographer Rokus van den Bout, based in The Hague (The Netherlands).

Brabander, Michel
Vanaf 1992 ben ik reportage fotograaf en maak ik Bruidsreportage’s en portretten in heel Nederland en inmiddels ook in België.

Brouwer, Aerofoto
Aerofoto Brouwer Brummen bestaat uit drie onderdelen, ballonvaren, luchtfotografie en vakfotografie.

Brugge (B) - Brugs Fotoatalier
Een voorstelling van de fotoclub en een uitgebreide reeks foto's van de leden.

Brunenberg, Jo
Jo Brunenberg Photography & Design. Fine Art photography and Graphic Design. Architecture, landscape and male nude photography. Extensive website with many photographs. Fine Art photography for galleries, museums and collectors.

BSMF
Gespecialiseerd in fotografie van scheepvaart, binnenvaart, sleepvaart, kustvaart, baggerwerk, visserij, watersport, zeilvaart, zee-, kust-, rivier- en havengezichten, reddingwezen, reddingboten en ander materiaal van de KNRM, scheepsbouw en berging.

Buiting, Roland
Homepage of Dutch photographer Roland Buiting

Byrman, Fred
Dit is de Fotografiepagina van Fred Byrman

Camera Portal
CameraPortal biedt alles op het gebied van digitale camera's en digitale fotografie. Eenvoudig een digitale camera zoeken, een digitale camera vergelijken, een test over digitale camera’s lezen, camera winkels, camera beurzen of camera nieuws zoeken.

CEDE
Luchtfotografie vanuit helicopter en vliegtuig. Aerial photography from helicopter and airplane. Fotografías Aéreas desde helicópteros o aviones.

Chris Keulen
frontpage of dutch photojournalism, the website of rob huibers with photos, photography, photojournalism of people, places, events, landscapes.

Christian van der Meij Photography
Christian van der Meij Photography, dutch press photographer/persfotograaf

Christine den Hartogh Fotografie
Website of documentary photographer Christine den Hartogh. I am always available for long- and short-term assignments.

Claes, Chris
Fotowerken Cliché staat klaar voor al uw fotowerk, studio of reportage, voor jong en oud, foto's zijn de leukste herinneringen.

Cleiren, Dirk
Reizen, natuurbeleving en tegelijkertijd fotograferen: zie het resultaat van Dirk Cleiren

Clickshots
Clickshots fotomarketing en evenementenfotografie

Colijn, Paulien
Macrofobia, een site met macrofoto's van Paulien Colijn

Combi Vreeman
Met Combi maakt u elke gebeurtenis onvergetelijk. Samen met meer dan 300 speciaalzaken zijn we de grootste beeldspecialistvan ons land. Op het gebied van foto en video kunnen zowel de hobbyist als de vakman bij

Content 4 You
Content 4 You, the media content provider. Provided photos to organizations such as MTV. Contains photo's, information about the activities and a event schedule with all the concerts, festivals and events they are attend worldwide

Cormoran Fotostudio
U kunt bij Cormoran Fotostudio terecht voor al uw foto-opdrachten. Zij bieden de uitzonderlijk goede combinatie van professionele fotografie en webdesign.

Cornelissen, Paul
Graphic design and photography by Paul Cornelissen. Fotografie, grafisch- en multimedia ontwerpen van Paul Cornelissen

Cremers, Roger
Homepage of Amsterdam based free-lance photojounalist Roger Cremers

Cremers, Thomas
Thomas Cremers PhotoGraphy, Contains, not only photographs, but also dutch poetry. photography: people, north sea, rotterdam, city, scenery. This site is aimd at people who are interested in poetry, photography, literature, art, proza.

Danilo's Camera Service
Danilo's Camera Service voor reparatie en onderhoud aan alle merken foto-/(smal)filmapparatuur, verrekijkers en accessoires. Met een algemene beschrijving over fotografie en mijn werkzaamheden aan deze apparatuur.

DCViews
International website for digital photography. Up-to-date specifications of digital cameras, latest news, online tutorials, digital camera reviews, hints & tips, quality links and an extensive tools collection.

De Fotografenfederatie
Fotografen Federatie

De Fotojournalist
De journalistieke foto- en fotografendatabase van Nederland

De Nationale Diaspecialist
Het enige bedrijf dat uitsluitend in diaprojectie doet.

De Ontmoetingsplaats voor Fotografie
The Meeting Place for Photography in the Netherlands. A presentation of several Photographers and info about The Fotofestival Naarden Festival-OFF. De ontmoetingsplaats voor Fotografie in Nederland.

De Weerfotograaf
Foto van de maand, startpagina van de weerfotograaf Stefan Jak, een site voor fotografen die van het weer houden, allerlei tips voor betere foto's van weerkundige onderwerpen, links naar andere fotografen, en heel veel voorbeelden van weerkundige foto's.

Delft - Fotoclub Klik
huispagina van Delftse Fotoclub KLIK, foto's van de leden, informatie over fotocursus, zwart-wit fotografie

Delft - Fotogroep Het Twaalfde Gebod
Het Twaalfde Gebod is een Delftse fotogroep, die in 1999 is opgericht door Marcel Hoogendijk, Theo van Geenen en Mario Bentvelsen. De groep is aangesloten bij de Fotobond. De leden zijn tevens actief in de Landelijke Gespreksgroep Fotojournalistiek.

Delftfoto
iMedia is een multimedia-ontwerpbureau met meer dan vijf jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, intranetoplossingen, dynamische presentaties en (3D-)animaties.

Den Haag - Foto- en Diaclub 'Retouche'
Loosduinse Fotoclub Retouche

Den Haag - KPN fotogroep AMFO
De Haagse samenwerkende fotografen

Digitale Camera Punt NL
De specialist in digitale foto- en videocamera's en toebehoren. Wij leveren elke digitale camera alsmede elke digitale videocamera.

Digitale Foto.be
Alles over digitale fotografie. Je digitale foto's van je digitale camera afdrukken in Belgie en Nederland.

Digitale fotoafdruk Prijzen
Vergelijken van online fotoservices, digitale fotografie en foto's afdrukken.

Digitale Fotografie
alles over digitale fotografie en digital imaging.

 

Google
Web zoekgids.com