online computer site gids

Computer - Internet gids
chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

DandL.nl
DandL.nl De Nederlandse Dark and Light website. De grootste MMORPG ooit!

Danzo Opleidingen B.V.
Danzo opleidingen - danzo kent geen toelatingseisen en heeft een drempelloze instroom. Een traject bij Danzo wordt afgerond met een landelijk erkend examen en/of met een instituutscertificaat.

Dare2 PageDesign
Dare2 PageDesign ontwerpt websites en doet non-profit organisities en christelijke gemeenten een interessant aanbod voor een homepage. Ook particulieren en bedrijven kunnen voor een internetsite terecht bij Dare2.

DARI financial en IT services
DARI services - specialist in het verlenen van diverse professionele financiŽle en ICT diensten.

Data Automatisering
Data Automatisering is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Microsoft Access Database Applicaties en websites voor het MKB.

Database Publishing
Guideline Belgium, de specialist in database publishing oplossingen voor de automatische opmaak van uw catalogus en handleiding op papier, internet en CD-Rom.

Databasedownload
De FileMaker Database Index is een overzicht van programma's en modules.

Databasement
Databasement levert u oplossingen in de vorm van storage diensten en concepten voor de beschikbaarheid, back-up, beveiliging, distributie en ontsluiting van uw mobiele, Internet en zakelijke informatie

DataCT
DataCT, voor zakelijke en kwalitatieve hosting en domeinregistratie - Hosting vanaf 4,99 Euro en binnen √(c)√(c)n dag online, DataCT.nl Hosting Business, DataCT.nl Hosting Business.

Dataction
DatAction levert turn-key oplossingen op het gebied van mobile computing, Tablet PCs, WLAN systemen, automatisering voor transport en logistiek, barcodescanners, barcode printers, en meteropname.

DatAction
DatAction levert turn-key oplossingen op het gebied van mobile computing, Tablet PCs, WLAN systemen, automatisering voor transport en logistiek, barcodescanners, barcode printers, en meteropname.

DataDidact Computeropleidingen
DataDidact Computeropleidingen verzorgt computercursussen en computeropleidingen voor particulieren en bedrijven.

Datapool Plus
Datapool is de toonaangevende intermediair tussen ICT-bedrijven en ondernemende ICT-professionals en freelancers.

DataProfit Automatisering B.V.
DataProfit Automatisering werkt sinds 1998 samen met haar opdrachtgevers succesvol aan het inrichten van bedrijfsprocessen en het verwerken van informatie door gebruik van standaard- en maatwerkoplossingen.

DataQuint
DataQuint B.V. is een automatiseringsbedrijf waar de combinatie van techniek en kwaliteit centraal staat. Dit betekent efficiŽnte IT-oplossingen op de juiste plek. Geovisia is een onderdeel van DataQuint B.V.

Datastream
Datastream offers asset performance management solutions and services.

DataTechnics
Leverancier van DataLine computers. Reparatie en service aan alle merken PC's en randapparatuur.

Datatrain
Datatrain - the world leader in IBM Mainframe and Midrange training courses. MVS OS/390 Applications, Operations and Helpdesk, AS/400, VSE and Tandem. Monitor is the distributor for the Benelux and Germany.

DataUnited
DataUnited is een automatiseringsbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, implementeren, beheren en innoveren van ICT-oplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven en instellingen in Nederland en daarbuiten, veelal binnen een IBM iSeries 400 infrastructure.

DataXL
DATAXL is een Nederlands Softwarehouse dat het CRM softwarepakket XL Base heeft ontwikkeld. Deze relatiebeheer software is met name bestemd voor het MKB. Een gratis demo van XL Base kan worden gedownload en een licentie kan online worden besteld.

DatuX
Datux is gespecialiseerd in oplossingen met behulp van het besturings systeem Linux. Linux servers Linux desktops Linux cursussen

Dauphin MultiMedia
Dauphin MultiMedia (DMM) is actief in webhosting, webontwikkeling en webdesign en is gevestigd in Groningen. We werken landelijk voor allerlei bedrijven maar zijn gespecialiseerd in projecten voor de arbeidsmarkt, de bouw en de zakelijke dienstverlening.

Day-to-Eyes
Day-to-Eyes voor streaming media, uitzendingen over het Internet en interactieve webtoepassingen.

Dayofdefeat.nl
DoD.NL -- Dutch Day of Defeat Community Site

DbaZer
dbaZer, database oplossingen voor het midden en kleinbedrijf

DbrNed
DbrNed Internet Hosting

DBS Business Solutions B.V.
DBS Business Solutions - administratieve software voor personeelszaken, Human Resource Management (HRM), de berekening van het netto salaris, de salarisverwerking, Customer Relationship Management, CRM en de financiŽle boekhouding.

DC Nederland
DC Nederland is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen van gestandaardiseerde websites, logo's, multimedia cd-rom's en het schrijven van software.

DCNet.be
Uw Nieuws-, Informatie- en Downloadpagina

DCP SoftWare
DCP SoftWare - Automatisatie kledingzaken, kassa-systemen, stockbeheer.

DD-web 360į panorama's
Zie de wereld om u heen, kijk eens rond in de wereld met DD-web-360į panorama's.

De Banenbeurs
De Banenbeurs - vacatures en banen voor IT professionals

De Bebouwde Kom
De Bebouwde Kom: webdesign op maat. Flexibele hosting opties. Snelle domeinnaam registratie.

De Bewegende Afbeeldingen Site
Op mijn site staan meer dan 100 leuke animated gifs. Dat zijn afbeeldingen (plaatjes) die bewegen. Er komen regelmatig plaatjes bij. Als je zelf ook nog animated gif's hebt, kom naar m'n site en mail ze door!

De Bruijn Project Support
Software Testen, Test Planning, Test Management, Checklists, Gestructureerd Testen

De Cheats Pagina
Cheats Pagina NL geeft je het overzicht van de beste cheatsites op het Net. Op zoek naar een cheat code van een bepaald spel Check eerst cheats.pagina.nl !

De Computershop
Computershop.nu, uw online computerwinkel voor verkoop van hardware & software. 24 uur per dag online bestellen voor klanten uit Nederland & Belgie.

De Computerspecialist Deventer
computer service aan huis in deventer voor reparatie, netwerken & internet(draadloos), antivirus & antispyware, @home & ADSL, blikseminslag, beveiliging en verkoop.

De Cybot Pagina's
Nederlandse Cybot pagina's met omschrijvingen, tips en dergelijke.

De Dienst Arnhem
De Dienst Arnhem, systeembeheer, webdesign, presentaties, internetdiensten, hardware en software en meer.

De Giessen Kantoor en Automatisering
De Giessen Kantoor en Automatisering in Hardinxveld-Giessendam en de hele Alblasserwaard voor verkoop en diensten van HP Microsoft Exact Unit4

De Graaf Computerservice
de Graaf Computerservice. Complete Computers en onderdelen voor een betaalbare prijs.

De Greef Computers
De Greef computers voor computers, notebooks, monitoren, componenten enz. tegen superscherpe prijzen met snelle levering en service.

De informatiemarkt
Snirp, over de informatiemarkt en zakelijke mogelijkheden van internet.

De Inktwinkel
Super kwaliteit navulsets voor inkjetprinters, bedrukken van T-Shirts, caps en muismatjes.Door na te vullen print u ca. 40% goedkoper.Er zijn navulsets voor elk merk en type inkjet printer.Navullen is niet moeilijk, u kunt het ook.

De Internet Programmeurs
PHP & MySQL programmering zoals u dat verwacht, gevestigd in Dordrecht. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor mensen die extra functionaliteit aan hun website willen toevoegen, zonder tienduizenden euro's te willen/kunnen investeren.

De kleine computerschool
De kleine computerschool, uw tolk in computerland

De Kroes Automatisering b.v.
Dynomic - ICT Dienstverlening - Opvallend gewoon

De Moer Project Services
De Moer Project Services is gespecialiseerd in het ondersteunen van ERP en CRM implementaties en functioneert als intermediair tussen organisatie en software-leverancier.

De PC dienst
Computerhulp, advies en webdesign in Amsterdam en omstreken. Wij leveren de service aan huis of kantoor. P.C. Service voor particulieren en bedrijven voor al uw pc problemen.

De PC Dokter
FiXcomputer Nederland, hardware, software, onderdelen, computersystemen, reparaties, onderhoud, netwerken, webdesign, domein, hosting, systemen, fix-it, systeemcleaning.

De PC dokter aan huis
Heeft u problemen met uw PC? Werkt uw internet niet meer? Is uw systeem gecrashed? Doet uw printer raar? Dit soort problemen kunnen snel verdwijnen! Hoe? Gewoon even de PC-Dokter bellen en U zal snel geholpen

De PC Repair Man
Computerreparatie, installatie en hulp aan huis of bedrijf

De Poort Automatisering B.V.
Automatisering voor het MKB, Semi-overheid en scholen. Specialisten in financiele software en Netwerken. Dealer van Exact Software, Grote Beer Software, accountview, Novell Netware, Hewlett Packard, Compaq, IBM, Hyundai, Siemens Nixdorf, Apple, OKI, NEC.

De Providertest
Providertest en enquete pagina.Alles over Nederlandse Internet providers. Vergelijk tarieven en diensten,vul zelf een enquete in of zoek - lokaal of landelijk - de provider die het best bij u past.

De Regenboog Computers
De Regenboog Computers

De Softwarebank
Softwarebank.nl, Download gratis software en mp3 bij de softwarebank freeware, shareware en multimedia.

De Toren
toren.com - Architectuur, 3D visualisatie, presentatie, video producties, websites en internet.

De Tromp Groep
Management services - leveren van ervaren project en interim managers, ITIL en Prince 2 gecertificeerd Project services: leveren totaal project bureau bestaande uit bestaan uit personeel, huisvesting, tools, ICT, procedures, processen, training, opleiding.

De Webmakers
Webdesign bureau met persoonlijk aanpak. Internet oplossingen. Professionals in hosting, database gerelateerde websites, zoekmachine optimalisatie en domein registratie.

De werking van de PC
Deze site gaat over de computer in het algemeen. In deze site wordt uitgelegd hoe de computer werkt. Ook vind je informatie over hardware, software, randapparatuur.

De Wildt Beheer Opmeer B.V.
De Wildt Beheer Opmeer B.V. zorgt voor Hardware, Software, Netwerken, Hosting en Websites

Deactro webservices
Deactro vertaalt uw, commerciŽle, technische en grafische behoefte naar een perfect functionerende internet of beheer oplossing. Wij staan voor kwaliteit op het gebied van een breed scala aan internet- en beheerdiensten en combineren de toegevoegde waarde.

Deal IT
Deal IT is een Nederlands bedrijf met vergaande expertise op het gebied van IBM e-Servers, storage en de bijbehorende randapparatuur. Wij houden ons bezig met: inkoop, verkoop, lease en verhuur van mainframes, iSerie, pSerie, zSerie, xSerie, mainframe ese.

Decisco
Decisco bv - Decisco is een geautoriseerd opleidingsinstituut dat zich bezig houdt met het verzorgen van netwerktrainingen voor Local Area Networks (LAN) en Wide Area Networks (WAN) op basis van origineel Microsoft en Novell cursusmateriaal.

Decocom
Decocom Computers en internetservice

DeCorsign
In onze webshop kunt u tegen zeer scherpe prijzen hardware kopen. U vindt hier onder andere: notebooks, PCs, monitoren, LCD/TFT-schermen, LCD-projectoren/beamers, PDA/handhelds, digitale cameraīs, fotoprinter en multifunction printers.

Decos Document Management
Decos is uw betrouwbare partner met praktische oplossingen voor efficiŽnt documentbeheer binnen uw organisatie.

Deeco Europe
Deeco Europe onderhoudt en exploiteert digitale steden, ontwerpt websites, registreert domeinnamen, verzorgt de hosting, adviseert en ondersteunt uw drukwerktraject en draagt zorg voor een passend design.

Defacto
Defacto Automatisering ontwikkelt, verkoopt en implementeert eigen software producten als het CRM programma Omnia, het CRM & Cursusmanagement pakket CAPP en Microsoft CRM en levert dit aan overheidsorganisaties, zakelijke dienstverlening en het onderwijs.

Degelink
Degelink.com -- Nederlandstalige freeware programma's en homepage tools.

DehaanIT
De gratis helpdesk site voor computergebruikers.

Deja Design
DeJa design - Internetproducties vof staat voor origineel, professioneel webdesign, ook voor uw bedrijf.

Deks Multimedia
Ik verleen diensten op het gebied van Internet en andere multimedia toepassingen en ontwikkel voor u of uw bedrijf websites of cd-roms geheel volgens uw wensen.

Delft-IT b.v.
Op afstand beheren en controleren van uw netwerkcomponenten en servers, Security audits uitvoeren, Migratie projecten, Web design, Netwerken aanleggen, beheren en in kaart brengen, Telewerken, DSL Security Specialisten.

Delmation
Leverancier van Z-world controllers, RLC embedded computers, B&B RS232/RS485/RS422 converters, IDP terminals, Dataforth converters en Datamodul printers.

Delta III
Compact full service bureau voor grafisch en webdesign in Den Haag.

Delta-N
Delta-N, als Microsoft Certified Partner, is de one-stop-shop voor al uw Microsoft oplossingen. MS CRM trajecten, .NET toepassingen.

Deltaned Internet Services
Deltaned Internet Services de beste webhosting provider van Nederland.

Demiam Computersystems
Verkoop van computers voor zowel recreatieve als professionele doeleinde. Mogelijkheid om online zelf een pc samen te stellen.

DenIT
Denit Internet Services B.V. biedt Internet diensten aan variŽrend van domeinnaam registraties tot virtuele-, dedicated- en colocated hosting. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen, volledig redundant netwerk in Amsterdam.

Depro
Webdesign van DePro Internet Breda, De beste service en kwaliteit en altijd Betaalbaar, Beheersing van alle technieken zoals flash, html, databases, shop-online, e-commerce, vormgeving en meer.

DESI-III
Very powerful 2D CAD system for general engineering

Design Solutions
Your productivity partner, leverancier van SolidWorks en SmarTeam

Design4Web
Design4Web is een jong dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, realiseren en implementeren van websites en applicatie’s. Maar tevens verzorgen kunnen wij de promotie voor onze rekening houden.

DesignConsult
DesignConsult biedt gericht online advies over uw aanwezigheid op internet. Met LIVEconsult kunt u rechtstreeks met ons chatten.

Desigt Multimedia
Kwalitatief webdesign voor zowel starters als reeds gevestigde ondernemers.

Desktop themes links
De enige site voor je desktop

Destin Webdesign
Destin IT, Innovative Thinking... IT, intranet, internet, support, bedrijfsnetwerken, ADSL, business DSL, XS4ALL partner, innovatief denken, digitaal archiveren, webhosting, wireless, draadloos, content management etc. Category: Computer

Detach-IT
Als partner ondersteunt DETACH-IT uw organisatie bij vraagstukken omtrent de tijdelijke vraag naar IT-Professionals.

Detachering IT Professionals bv
DiTP is een landelijk opererende organisatie, gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van gekwalificeerd ICT personeel.

DetaSoft
De Specialist in winkelautomatisering

Device Automation B.V.
Device sells refurbished A-branded PCs, servers, laptops and laser printers and more!

DFC raadgevende ingenieurs
DFC raadgevende ingenieurs

 

Google
Web zoekgids.com