bouwen en wonen gids

bouw
 
 • Dakstore.com
  Dakstore verkoopt dak- en installatiematerialen via haar webshop
 • Eyeleds, LED verlichting indoor/outdoor
  Eyeleds, professionle, robuuste 6.5mm dunne waterdichte LED design lampjes, gemakkelijk te installeren in hout, vlonders, (terras)tegels, steen maar ook indoor zij er legio mogelijkheden (trappen, wanden, plafonds, tapijt. Op de website vindt u demofilms en productinformatie.
 • Level Trappen
  Producent en leverancier van o.a. metalen design trappen, vaste trappen, stalen trappen, spiltrappen, wenteltrappen en houten trappen.
 • Bax Houthandel BV
  Bax Houthandel BV in Barneveld produceert in de eigen fabriek houten massieve vloeren en lamelvloeren. Direct van de fabriek naar u, dus altijd voordeliger. Bax Houthandel heeft eigen installatie teams om uw project tot een succes te maken. Op onze site vindt u prijzen en een uitgebereide showroom.

 

Aannemingsbedrijf van Antwerpen -B.V.
Aannemingsbedrijf van Antwerpen-B.V. Onderhoud van sloten en vijvers.

Aannemingsbedrijf Van Vuuren
Van vuuren Wegenbouw verzorgt al meer dan 70 jaar voor diverse opdrachtgevers grond-, straat en rioolwerk, inclusief het maken van bestekken en tekeningen.

ACS Heerenveen Staalconstructies
ACS STAALBOUW Heerenveen BV, specialist in staalconstructies

Adecom
Adecon bvba doet verhuur van rijplaten en schotten voor tijdelijke toegangswegen en is actief in bodemsanering en industriële afbraakwerken of demontagewerken in België.

Adviesbureau PJ Bos
Wij zijn een advies buro die les geeft op het gebied van veiligheid op de werkvloer bijvoorbeeld,opleidingen voor heftruck chauffeur,basis veiligheid(vca)vol vca,veilighijsen

Akoestikon geluidsisolatie b.v.
Al 20 jaar zijn wij onbetwist dé specialist in professionele geluidsisolatie voor woning en utiliteitsbouw. Producent van absoluut onderscheidende, geluidsisolerende producten die aan alle bouweisen voldoen.

Alpro Vught
Alpro Vught - Groothandel, im- en export van bouwmaterieel

Aluminium Scaffolding Company B.V.
Aluminium Scaffolding Company B.V. --- Verkoop van aluminium rolsteigers, kamersteigers, daksteigers, trappen, ladders, loopbruggen, vluchtladders, trussen, specials

Alusta Aluminium
Alusta, een begrip in de bouwwereld als het gaat om een gezonde kijk op ventileren. Van eenvoudige muurroosters tot en met geavanceerde computergestuurde hybride ventilatiesystemen.

Argos Bouwdiensten
ZZP bemiddeling in de bouw en andere diensten voor ZZPers en Aannemers Argos Bouwdiensten

Arnhemse Fijnhouthandel
Arnhemse fijnhouthandel voor massief hout (85 soorten) Teak Eiken plaatmateriaal en fineer en nog veel meer voor het maken van meubelen zoals teak vloerhout, lijmen, kitten etc klik op onze site en zie onze mogelijkheden

Artimex Security Shutters and Doors
Front Security BV, Specialist in beveiligingsrolluiken, schaarhekken en rolhekken.

ATP Houtbouw
ATP Houtbouw, uw partner in Houtskeletbouw, Houtbouw, Chalets, Vakantiehuizen en Chaletbouw.

B.V.B. Isolatiepanelen
B.V.B. Isolatiepanelen is een groothandel in eerste en tweede keus isolatie panelen. leverbaar in vele structuren en RAL-kleuren

Badim bv
Badim groothandel in zwembaden, sauna’s, whirlpools en zwembadmaterialen en speelmaterialen. Leverancier voor plaatsing en totaalinrichting van uw zwembad. Service staat hoog in het vaandel.

Bestmat
BIA.BE - Zware uitrustingsgoederen voor openbare werken en grondverzet

Betech
Betech b.v. is gespecialiseerd in het aanbrengen van betonnen wanden en ondergrondse constructies. Aanleggen van kelders, putten, draagmuren, zwembaden, bergbezink- bassins, betonverhardingen etc.

beton op maat, prefab
HCI beton, leverancier elementen, prefab beton, beton kelder betonkelders en vloeren.

Betonindustrie Duister B.V. 's-Hertogenbosch
Welkom op de website van Betonindustrie Duister BV. Productie van duurzame bedrijfsvloerplaten die zijn te gebruiken voor binnen- en buitenvloeren in bouw, industrie en landbouw. Ze zijn vooral geschikt voor terreinen waar zwaar verkeer rijdt.

BETONmonteur, beton reparatie, betonrot
BETONmonteur voor betonherstel, betonafwerking en kelderafdichting. Voor particulier, VVE en bedrijf door heel Nederland. Bezoek de site voor meer info.

Betonvereniging
De Betonvereniging is ruim 75 jaar hét coördinatiecentrum in de betonwereld, onafhankelijk en ter zake kundig.

Bi-ë-con
Bio-ecologisch en duurzaam bouwen, verbouwen van interieurinrichting en ambachtelijk ecologisch meubelatelier.

Bmt Brekelmans
Als u op zoek bent naar maatwerk in dakspuwers, hemelwaterafvoeren, ontluchtingskappen, beluchtingskappen, pvc afvoeren, bladvangers, boldraadroosters, deflectorkappen, chinesehoed

BOB - Kennisoverdracht
Bob.nl Bouwen aan talent

Bogers Dakpannenhandel
Bogers Dakpannenhandel: gebruikte dakpannen. Een enorme collectie gebruikte dak pannen. Dakpannen in alle soorten en maten.

Bokma Klimaat Holding
Bokma (SCIOS geregistreerd) is het adres voor klimaat- en procesbeheersing. Wij leveren o.a. branders, verwarmers en airconditioning. Tevens Periodiek Onderhoud en Periodieke Inspecties.

Boks betonboringen
BOKS Brandpreventie & betonboringen

Boom en Schilperoort
Boom en Schilperoort dakbedekkingsbedrijf voor al uw baanvormige dakbedekkingen

Bouw en Civiel Personeelsdiensten
Bouw & Civiel Personeelsdiensten is een intermediair actief in de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten op MTS-, HTS- en TU-niveau naar midden- en hoger kaderfuncties op de bouwkundige en civieltechnische arbeidsmarkt

Bouw en Verbouw
bouw verbouw voor zoeken, vinden en gevonden worden in de bouwwereld

Bouwbedrijf H.J. Klomps
Bouwbedrijf Klomps is een veelzijdige aannemer en biedt projectbouw, utiliteitsbouw en woningbouw. Tevens behoort verbouwing of renovatie van bestaande bouwwerken tot de mogelijkheden.

Bouwglas O.D. Gesman BV
Bouwglas Gesman BV is importeur en leverancier van de meeste europese topmerken glazen bouwstenen. Het bedrijf heeft gespecialiseerde metselaars in dienst voor het opmetselen van glazen bouwstenen op de bouwplaats en in de fabriek in alphen aan den rijn

Bouwinfo
Bouwinfo.nl, de startpagina voor de bouw & bouwnijverheid

Bouwkroniek
Bouwkroniek - Website voor bouw en industrie

Bouwlink
Alles over bouwen, alle bouwlinks, zoeken naar aannemers, architecten en notarissen

Bouwlinks.nl
Startpagina voor de bouw en bouwend Nederland

Bouwmanagement Simulatiecentrum
BMSC te Leeuwarden

Bouwmaterialenhandel v.d. Donk Romeyn.
Alles op het gebied van bouwmaterialen, keukens, openhaarden,tegels en sanitair.

BouwOnline
AEC Info databank voor bouwproducten - brochures, bestekteksten, CAD details

BouwPlanet
BouwVacatures en CV's in de bouw

Bouwservice.nl
Bouwservice.nl - De portal over bouwgerelateerde zaken en bouwen

Bouwspecialisten
Als u op zoek bent in Nederland naar alle beroepen, bedrijven, bedrijfsnaam, adres, woonplaats, trefwoorden, kijk dan bij despecialiste.info en voor gratis aanmelden

Bouwtrefpunt
Bouwtrefpunt: De website waar de bouwsector elkaar ontmoet! Alle voor de bouwsector relevante partijen, zoals opdrachtgevers, architecten, bouwbedrijven, leveranciers, detacheringsbureau's en overige geinteresseerden ontmoeten elkaar op deze website.

Bouwunie
BOUWUNIE, Unie van het KMO-bouwbedrijf

Bouwvacatures.nl
Bouwvacatures.nl biedt een overzicht van vacatures en een CV-databank voor kandidaten in de bouwnijverheid.

BouwWeb
BouwWeb - Bouw informatie Netwerk - de bouw centraal op internet

Bressers Metaal BV
Bressers Metaal BV te Tilburg is een voorraadhoudende groothandel in staal met een breed assortiment walserijproducten, welke diverse bewerkingen kunnen ondergaan. De producten worden geleverd aan een verscheidenheid van afnemers waaronder staalconstructies.

Breur Ceintuurbaan
Breur IJzerhandel Ceintuurbaan, De Specialist op het gebied van IJzerwaren, Bevestigingsmiddelen, Gereedschappen en Hang- en Sluitwerk

Bricsnet
AEC Info databank voor bouwproducten - brochures, bestekteksten, CAD details

Building Business
Building Business - tijdschrift voor strategie, marketing en management in de bouw

Cadjobs
CADJOBS - CAD specialisten en bedrijven met vacatures voor CAD specialisten kunnen hier CAD vacatures en CAD kandidaten bekijken.

Calmix - Uw specialist in schuimbeton, vloeichape en vloerisolatie
Uw specialist in schuimbeton, vloeichape en vloerisolatie - vrij uniek voor Belgie! Toepasbaar in nieuwbouw, verbouwing, renovatie, industrie, en dat op bestaande chape en vloeren. Als isolerende onderlaag bij vloerverwarming, voor opvullingen, etc.

Canmar
Sectionele poorten en rolpoorten, automatisatie voor privé en industrie

Caroplast
Caroplast is gespecialiseerd in de plaatsing en verkoop van lichtkoepels, lichtstraten, dakvensters, ventilatie-systemen, enz. Caroplast heeft dus alles in huis om u licht te brengen zoals u dat wil.

Cascopaal
In stalen buispalen de specialist.

Cento BV
tegels, (dak)terrassen, galerijen, promenades, balkons, loggia's en parkeerdaken, terraces, galleries, promenades, balconies and parking roofing

Centrum Hout
Centrum Hout, het kenniscentrum over en voor hout. Het Centrum houdt zich bezig met voorlichting en promotie, advisering, onderzoek en opleidingen. Daarbij staan deskundigheid en objectiviteit voorop.

Cluistra groep
Cluistra groep - Van trappen, balustrades en hekwerken kwam het tot complete constructies. Momenteel zijn er projecten bij waarin 150 ton staal wordt verwerkt!

Cobouw
Cobouw is DE site voor bouwend Nederland. Van opdrachtgevers tot aannemers, van architecten en adviseurs tot installateurs of leveranciers. Cobouw brengt dagelijks het laatste nieuws over bouwberichten en bouwplannen, aanbestedingen en uitslagen

Codivo
Codivo helpt bedrijven in de grondverzetsector en aanverwante sectoren op een efficiënte manier bij het vinden van huurders en verhuurders van diepladers en grondverzetmachines. Transportbedrijven krijgen makkelijk retourvrachten.

Colorcrete
Informatie over Colorcrete®, gekleurde betonmortel van Mebin. Colorcrete® is maatwerk in gekleurd beton.

Colt Holland
Colt International - Brandventilatie Klimaattechniek Architecten service Daglichtsystemen

Continu Engineering
Dé intermediair op de bouwkundige en civieltechnische arbeidsmarkt / Welkom bij Continu Engineering

Country House
Hoe een blokhut / houten huis te bouwen (Log house, Country house)

Crack monitor
Crackmonitor - Monitoring the changes in crack width in buildings and civil engineering structures

CRH Clay Products
Gebakken gevelstenen en straatstenen

DB Hardwoods
db HARDWOODS is leverancier van rubberwood en harde houtsoorten

De Boer
Systeembouw de Boer uit Emmen in Drenthe heeft zeer ruime ervaring met de verkoop, productie en plaatsing van tuinhuisjes, garages, prieelen schuren en paardenboxen, op maat en naar uw wensen.

De Bouwbedrijvensite
Alle bouw-gerelateerde branches zijn hier vindbaar. Ook nog verder linken naar vele verschillende sites. Klik hier en vind ........

De Clercq (Belgie)
Beton De Clercq NV - Prefabbeton & waterbehandelingssystemen

De Jong en Roos BV
De Jong & Roos BV is dé groothandel in Noord-Holland op het gebied van hang- en sluitwerk, gereedschappen, technische artikelen en machines voor industrie en bouwnijverheid.

De Kersentuin
De Kersentuin is een duurzaam en sociaal woningbouwproject in Leidsche Rijn, dat in eigen beheer is onwikkeld door en voor de bewoners zelf.

De Ridder M. nv
De Ridder M. nv, uw specialist voor aluminium ramen, deuren, glaswerken, rolluiken, veranda's en pergolas.

de Rousant Transport
De Rousant - Schelpenisolatie, sportvissen op zee, camping

De UAV-GC 2000
www.uavgc.nl - de Uniforme Administratieve Voorwaarden voor geïntegreerde contractvormen zijn een feit.-

De Vakfederatie Rietdekkers
De Vakfederatie Rietdekkers, informatie over riet, rietdekkers, rietdekker, rietdekken en het rieten dak. The Dutch Federation of Thatchers, gives information about thatch, thatchers and thatching

Delrez-Lourtie N.V.
Buisverbindingen voor metalen constructies waarbij de montage gebeurt zonder solderen: stellingen, industriële rekken en buisconstructies (veiligheidshekken, metalen skeletten en draagconstructies, metalen schrijnwerk).

Derjans Bouwtechniek
Derjans Bouwtechniek is het bedrijf in deze regio die U de beste kwaliteits/prijsverhouding biedt om uw woonwens te vervullen, kom en kijk in onze showroom en onze fabriek.

Desso DLW Sports Systems
Desso DLW Sports Systems is worldwide the leading company in sports surfacing solutions. We offer a complete range for outdoor (artificial grass and DD GrassMaster) and indoor (linoleum, vinyl and textile) sports facilities.

Dielis Betimmeringen
Dielis betimmeringen: modelmakerij: mallen bekistingen malbouw betonmallen betonvormen bekistingtechniek prefabbeton prefab beton wageninterieurs.

Doorwin
Doorwin is de Nederlandse marktleider op het gebied van productie en verkoop van kozijnen, deuren, ramen en trappen. Doorwin bestaat uit gespecialiseerde bedrijven met in totaal ongeveer 2000 medewerkers.

Dorigo-Wierper
Meestal onzichtbaar voor de buitenwereld timmert Dorigo-Wierper stevig aan de weg. Al tientallen jaren voorziet zij velerlei soorten gebouwen van beschermende foliën en andere zonwerende systemen.

Doscha
Doscha BV, exclusief leverancier geotextielen van schapenwol voor de BeNeLux

Doscha BV
Doschawol, duurzaam en gezond isoleren, na-isoleren, isolatie, isolatiematerialen, vloerisolatie, gevelisolatie, wandisolatie, dakisolatie, leidingisolatie

DroCom maakt uw kruipruimte droog en uw vloer warm
Drocom kruipruimte- en vloerisolatie is een product, ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee van de meest toonaangevende vloer- en kruipruimte-isolatiebedrijven in Nederland: Beijert Bodemisolatie en Helmwijk BV.

DSA bv, masters in bonding
dutch sealant application, voor al uw vloer- en brandwerende afdichtingen

Dubbelman en Zonen
Dubbelman is sterk op het gebied van betonrenovatie, betonbescherming, betoninjecteren, staalconservering, voegafdichting en kunststofvloeren. Dubbelman is op het gebied van veilig werken VCA-gecertificeerd.

Duco Ventilation Sun Control
DUCO, Ventilation & Sun Control

Ecotherm
EcoTherm is specialist op het gebied van isolatie. Met een breed assortiment isolatiematerialen bedient EcoTherm de bouwindustrie op het gebied van dakisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie, thermische isolatie en akoestische isolatie.

Elektropa Kunststoffen BV
Leverancier van hoogwaardige kunststof oplossingen in kabelbescherming, leidingen en kuststof beglazing voor de kassenbouw en serrebouw. Ons productassortiment omvat kabelbeschermingsmaterialen en isolerende beglazingsproducten, vervaardigd uit polycarbon

Elite Bouw
Elite Bouw, voor inleen en uitleen van timmerlieden. Schakel ons in wanneer u een timmerman over of een timmerman nodig heeft!

EMS Nederland
EMS Nederland BV produceert en verkoopt pur isolatie panelen en deuren.

Entreeding.com
Entreeding.com is het hulpmiddel om het gebruik van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren. Bedrijven krijgen direct een overzicht van beschikbaar en gevraagd materieel in de regio.

Erpa BV
Erpa, detachering in gww van hts en mts. grond- weg en waterbouw, detacheringsbureau, grond weg waterbouw, civiele techniek, detacheringbureau

Estrikor spanplafonds
Estrikor, verdeler van Barrisol spanplafonds heeft meer dan 30 jaar ervaring en biedt tien jaar garantie op zijn plafonds. Estrikor beschikt over twee showrooms, in Kortrijk en Antwerpen

European Center for Coatings and Surface Technology
Intro - ECCS, European Center for Coatings and Surface Technology

FABA - Federatie van Algemene Bouwaannemers
Belgium General Contractors

Felisatti Nederland
Importeur van Professioneel Gereedschap, zie onze produkten en vraag een offerte aan

Fibercrete
Informatie over Fibercrete®, het productsysteem van Mebin voor betonmortel waaraan staalvezels, kunststofvezels of een combinatie daarvan zijn toegevoegd. Fibercrete® is maatwerk in vezelbeton.

Flowcrete
Informatie over beton, cement, betonspecie (betonmortel) en de activiteiten en producten van Mebin.

FOSAG
Fosag, Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche

Funderingstechnieken Walinco
Dé specialist in funderingstechniek voor beperkte werkruimte (o.a. stalen buispalen) is Funderingstechniek.com b.v.Funderingstechniek.com b.v. verzorgt funderingsherstel, palen voor verbouwingen, funderingen in fabriekscomplexen.

GB
Gezond Bouwen & Wonen

Gebr. Hogenbirk B.V.
Dura Vermeer Groep NV is een hoogwaardig bouwconcern, dat actief is in bouw en infrastructuur. Met een omzet van ruim € 1.000 miljoen en circa 3500 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de top van de Nederlandse bouwbranche.

Gebr. Timmermans V.O.F
Kraanverhuur Gebr.oedersTimmermans, Voor al uw machinale graafwerken.

Gebr. Van Venrooij
Gebr. Van Venrooij. Een totaalpakket aan wegenbouw. Aanleg, reconstructie en onderhoud. Snel, flexibel en goed. Met het oog op sierbestrating; tuinpaden, terrassen, opritten en erven.

Geerits Machineverhuur
Geerits Verhuur, Constructie, Industriebouw

Geha bouw techniek
Geha levert producten en diensten voor bouw en techniek. Van machines tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Van gereedschap tot bouwbeslag.

Gembeton
Gembeton levert duizenden betonproducten, bestratingsproducten, betonnen prefab elementen voor de bouw en weg- en waterbouw. Tevens beschikt Noppert Beton over drie computergestuurde betoncentrales.

Gero-milieutechnieken
SBN schuttingen en prefab systeembouw betonbehandeling impregneren van beton en producten zoals: proseal steelseal woodseal hydroseal vocht behandeling en vochtbestrijdingsmiddelen, primer voor gevel reiniging en gevel renovatie producten!

Gevel Holland BV
Gevelbekleding voor particulieren, bedrijven en projecten

Gezond en Duurzaam Bouwen
No Description Available

Gietbouw.nl - Informatie over gietbouw, betonmortel, beton en duurzaam bouwen
Bij gietbouw wordt het beton op de bouwplaats met behulp van een kubel of betonpomp in de bekisting gegoten. Meer informatie op www.gietbouwcentrum.nl

Goedhart Deuren
Specialisten in het projectmatig leveren en afhangen van deuren door middel van een uniek systeem

Grondbalans BV
Vraag en aanbod van grond , baggerspecie , puin , teerhoudend asfalt en andere bouwstoffen

Grootendorst Decoraties
Grootendorst Decoraties voor ambachtelijk sierhekwerk

GWWweb
GWWweb, grondverzet, wegenbouw en waterbouw ... alle links

H. Huyskamp's Fijnhouthandel
Groothandel in hout, plaatmaterialen en decoratieve kunststoffen. Meer dan 100 jaar kwaliteit en service!

Hagé Speelplezier
Hagé Speelplezier, voor speeltoestellen, trampolines, skelters, steppen,bolderwagens, zandbakken, schommels, glijbanen, speelhuisjes, ballenbakken,picknicktafels, en nog veel meer!!!

Hagens Steenfabrieken B.V.
Al meer dan 100 jaar bakt steenfabriek Engels Helden en Engels Oeffelt bakstenen die aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Hands Factory
U dreigt een project te moeten laten schieten door een krappe bezettingsgraad binnen uw onderneming? Hands Factory zorgt voor de juiste vakman op de juiste plaats. Wij werken op basis van: Detachering Projectbasis Onderaanneming Contractbasis

Hanssens Houtconstructies
Hanssens Houtconstructies ontwerpt en produceert houten structuren waaronder houten dakspanten, houtskeletwanden, Kerto, hanspan, dakpanelen ed. ook heeft het bedrijf een afdeling voor behandeling van hout: zagen, verduurzamen (Vacuum-druk-dompeling), sch

Hebo BV
Voor een compleet aanbod van betonplaten van stelcon bosch voor erfverharding, keerwand, mais silo of sleufsilo met beton. Ook keerwanden van hebo en asfalt,sierbestrating en opslagsystemen met vloer gestort,gestortbeton in friesland.

Heikens
Heikens; wegenbouw, transport en afvalcontainers

Hennekens Glasbedrijf Beek (L)
Hennekens Glasbedrijf Beek levert en monteert (hard)glas aan bedrijven en particulieren. HGB is leverancier van Glaverbel Hardglas, Arvah Glas Zuid bv, Glaverbel producten en Omnika producten.

Het Liftinstituut
Het Liftinstituut is een onafhankelijke inspectie- en certificatieorganisatie, die al sinds 1933 diensten verleent op het gebied van o.a. liften en veiligheidszorg.

Heumatop bouwmaterialen
De beste kwaliteit vind je bij bouwmaterialen Heumatop in Heultje, Westerlo: isolatie materialen, dakpannen, gevelsteen, beton producten, klinkers, kelderdichting, welfsels

Hilkens DroWa kruipruimte isolatie
Hilkens drowa voor een droge en geisoleerde kruipruimte

Hofman nv
Hofman NV biedt u een groot aanbod in kasseien, terrasdallen, boordstenen en keiklinkers. Steensoorten als basalt, graniet en porfier behoren tot ons assortiment.

Hotim BV
Hotim bv: hardhout import en -handel. FSC-hout, Afzelia, Ayous, Beuken, Cambara, Eiken, Esdoorn, Essen, Iroko, Meranti, Merbau, Kersen, Oregon Pine, Sapeli, Sapupira, Sipo

Hout Trefpunt
Houttrefpunt, Internet toegangsportaal voor de Hout- en Bouwbranche, Handelsgids, Marktplaats, Nieuws, Beursagenda, Vraagbaak en Forum, Banenmarkt, links.

Houtbouw Merkus
Houtbouw Merkus, uw partner in Houtbouw, uit Buitenpost in Friesland. Wij maken voor u houten prefab producten, zoals garages, bergingen, prielen, tuinhuisjes, fietsenbergingen, carports, kantines, clubgebouwen, paardenstallen, zomerhuizen, etc.

Houtexpo
Houtexpo // Virtuele expositie van houtproducten

Houthandel Thiels
Houthandel Thiels - hout, houtbewerking, timmerhout, vloeren, deuren en plafonds

Houtindustrie Veteka
Houtindustrie Veteka is toonaangevend producent van aftimmerhout. Alle denkbare profileringen en afwerkmethoden zijn mogelijk. Ook leverancier van plaatmateriaal en standaardproducten zoals meterkasten.

Hulst hout
HULSTHOUT.NL - Gespecialiseerd in A-klasse houtsoorten, multigarant, blokhutten, dakpanplaten, lagerholm, beka-massief, hulst, hallenbouw, grenen , frans, eiken, rustiek, vloerdelen, spaanplaat, schroeven, spaanplaatschroeven, vlonders, vlonderplanken

HVAC Nederland
HVAC Nederland, de professionele leverancier van koel- en ventilatiesystemen. Hoogwaardige en kwalitatieve goede apparatuur en de technische ondersteuning van HVAC Nederland bieden u een oplossing.

I.G.L.
IGL bv, landmeetkundig ingenieursbureau voor Geodesie, Hydrografie en Advies, laserscannen, maatvoering, landmeten

Inframatch
InfraMatch Carrièrecentrum - vacatures, cv-bank en stagecentrum voor de bouw, cultuurtechniek, geotechniek, milieu, planologie, railbouw, utiliteitsbouw, verkeerskunde en water-gerelateerde beroepen.

Interalu
Interalu is fabrikant van metalen plafonds, koelplafonds en klimaatplafonds.

Interline B.V. Sportsystemen
Interline B.V. is leverancier sportsystemen die tegen een stootje kunnen. Kwaliteitssportvloeren maar ook schokabsorberende wandbekleding en perfecte belijningen. Zelfs voor onderhoud en reparatie bent u bij Interline aan het goede adres.

InterWork Project Engineering
Vacatures voor bouwkundigen. InterWork detacheert projectleiders, opzichters, bedrijfsbureaumedewerkers, inspecteurs Bouw- en woningtoezicht, tekenaars, medewerkers volkshuisvesting, ruimtelijke ordening bij woningcorporaties, advies- en ingenieursbureaus

Isodirect
Website van de firma IsoDirect uit Denderleeuw. Isodirect staat voor service en vakkennis. Isolatiewerken d.m.v gespoten polyurethaan schuim in situ. Onze voornaamste klanten zijn particulieren en bedrijven in de bouwsector en agrarische sector die onze t

Isolatiebedrijf Koston
Isolatie en energie beheersingssystemen bedrijf. Isoleren en energiebesparing voor professional en particulier. Ook bouwfysische- en vocht onderzoeken

J R Hout en bouwprodukten
Bouwmaterialen, Gebruikt hout: Jrhout handel is de specialist op het gebied van gebruikt, tweedehands hout. Wij zagen van oude balken, nieuwe planken die hun originele vorm behouden ongeacht het weerstype.

J de Lange Vroomshoop b.v.
Untitled Document

J.J. Afbouw,
Informatie over J.J. Afbouw, specialisten in het leggen van Estrich droogstort vloerelementen

Janssen
Verkoop van wisselstukken voor caterpillar,komatsu,atlas,akerman,case poclain,volvo. Herstellingen van bulldozer,kranen,lader,kraan

Jelle Bijlsma Bv
Jelle Bijlsma Bv, alles is mogelijk in grond weg en waterbouw

Jongejans Staalbouw
Jongejans Staalbouw BV, Uw solide partner in het bouwen met staal, bekijk onze lopende projecten, neem contact op en ervaar onze innovatieve kijk op het werken met staal.

K.A. techniek
K.A. techniek - Kunststofproducten voor de G.W.W. en bouwsector, voor industrie en installatiebranche. K.A. techniek B.V. is gespecialiseerd in de verwerking van PE, PP en PU kunststof leiding- en plaatmateriaal. Daarmee kunnen zowel op maat als in serie

Kaldenbach Recruitment
Kaldenbach Recruitment verzorgt werving & selectie van personeel voor de bouw - en vastgoed sector. Discretie, zorgvuldigheid en zeer korte lijnen kenmerken onze werkwijze.

Kalf machines
Voor grondverzet, graafmachine, graafmachines of minigraver kom naar Kalf machines in Wezep.

Kappert Machines Raalte
Leverancier van hout- en metaalbewerkingsmachine voor de bouw, maar ook voor de doe-het-zelfer. Waterpompen, compressors, las apparatuur

Keerwanden van beton
Specialist in het leveren van keerwanden: silowanden, sleufsilo, enkelkerend, dubbelkerend, silopanelen. De meest gebruikelijke soorten hebben wij op voorraad staan, verder kunnen wij op aanvraag schuine keerwanden en paselementen maken precies op maat!

Koninklijke Wegenbouw Stevin
KWS Infra bv is een grond- en wegenbouwbedrijf dat zich richt op verhardingen, riolering, bouwrijp maken, bodemsaneringen, funderingen, versneld consolideren, grondwerk en riolering, asfaltproductie.

Korevaar
Op www.korevaarbaksteen.nl vindt u uitgebreide informatie over straatstenen en metselstenen voor professionals. Ook kunt u hier van elke sortering voorbeeldprojecten bekijken. Overige onderwerpen die op de site aan de orde komen, zijn productomschrijvinge

Kruipruimte isolatie
De vloerisolatie-concurrent is het goedkoopste adres voor isolatie kruipruimte met Drowa chips van polystyreen. Waddinxveen, Zuid Holland.Kruipruimte isolatie, Isolatie kruipruimte met Drowa chips, vloerisolatie.

Kruiswijk groep
Kruiswijk - Sloopwerk, Milieutechnieken, Grondverzet en Groenvoorziening

Kumpen
Daadwerkelijk KUMPEN, voor het betere bouwteamwerk

Kunnen Betonprodukten NV
Betonproducten voor landbouw en industrie.

Kwak Hoogwerker Centrum
Kwak Hoogwerker Centrum veiligheids keuring hoogwerkers, autohoogwerkers en truckhoogwerkers

Laane Trading bvba
Laane Trading heeft de vertegenwoordiging voor Corriform en Lohrelement verloren bekisting met name voor geïsoleerde wandbekisting, funderingsbekisting en ongeïsoleerde bekisting.

Lafarge
LAFARGE: World leader in building materials

Liberunits
Liberunits: verkoop en verhuur van kantoorunits, sanitaireunits, schaftwagens en containers.

Lingenbeton BV
Partner in grootschalige productie van standaard betonproducten tot specialistische fabricage van constructieve elementen op maat. Tribunes voetbalstadions, wegen, wanden, snelbouw.

Livios
Livios - Informatie over wonen, bouwen, verbouwen, kopen en huren

Luijtgaarden B.V.
Gebruikte dakpannen,gebruikte bouwmaterialen, keramische ofwel gebakken dakpannen:Gebruikte Dakpannen Handel Luijtgaarden BV de tweedehands/oude dakpannen specialist, heeft Nederlands grootste voorraad oude dakpannen.

Maatwerk in beton
Informatie over beton, cement, betonspecie (betonmortel) en de activiteiten en producten van Mebin.

Mabeca BV
Mabeca, steiger- en bekistingsmaterialen

Maes Hoogwerkers
NL : Maes Hoogwerkers biedt een totaalpakket voor werken op hoogte. Het verhuurgamma bestaat uit hoogwerkers op vrachtwagens, zelfrijdende hoogwerkers, schaarliften, kranen.

MainTec Bouw
MainTec Bouw zorgt voor personeel in de bouw. MainTec Bouw is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vaklieden in de bouw.

Manina bv
Manina Enschede / Meppel is een bedrijf dat zich kan zich profileren als een bedrijf met jarenlange ervaring en deskundige medewerkers. De medewerkers bestaan uit timmerlieden en pannenleggers.

Meerman
Technisch Handelsbureau A. Meerman N.V. Voor de in- en verkoop van machines en gereedschappen voor de bouwnijverheid en alleenvertegenwoordigingen voor Nederland van machines en gereedschappen voor de bouw en het grondverzet.

Mega Betontechniek BV
West-Friesland vloeren, Aanbieder van betonvloeren , creatieve vloeren , printbeton en houten vloeren.

Monshouwer Bedrijven
Gecertificeerd opsporingsbedrijf van conventioneleexplosieven. Voldoet aan het bijdragebesluit en de BRL OCE. Werkt samen met de EOD.

Multicell, (schuim)beton-producten
Begonnen als louter schuimbetonproducent, is Multicell in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat diverse (schuim)beton-productinnovaties op haar naam heeft staan.

Multiploy
Multiploy detacheert personeel op de vakgebieden civiele techniek, bouwkunde, geodesie GWW, weg- en waterbouw, bouw, landmeten, civiel en in heel Nederland. Vind ook een vacature, detachering en projectontwikkeling mogelijkheden en vacatures via onze webs

Multiselect
Multiselect is een landelijk opererend bureau dat zich als intermediair richt op het volledige spectrum van de bouwkundige en civieltechnische arbeidsmarkt

Nationaal Dubo Centrum
SenterNovem, kennispartner voor duurzaam bouwen. Landelijk, onafhankelijk centrum voor informatie, communicatie en kennis over duurzaam bouwen (dubo) voor alle professionals betrokken bij de inrichting van de gebouwde omgeving (bestaande bouw en nieuwbouw

Nemaco Bouwmachines
Nemaco Holding B.V. een onmisbare partner voor bouwondernemingen

NEPROM
Vereniging Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen

Noppert Beton
Noppert Beton levert duizenden betonproducten, bestratingsproducten, betonnen prefab elementen voor de bouw en weg- en waterbouw. Tevens beschikt Noppert Beton over drie computergestuurde betoncentrales.

Novem - EPA Professionals
Novem - Nederlandse Organisatie voor Energie en Milieu

Novesta Consultancy
werving selectie bemiddelaar headhunter bouw bouwnijverheid vastgoed

NVB
NVB - Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers

NVOB
Bouwend Nederland

Ockels Geoprodukten
Ockels Geoprodukten, groothandel in schanskorven en andere produkten voor wegenbouw, waterbouw, tuinaanleg en landschapsaanleg

Oldenboom
Hout en plaat voor chalets, arken en plafonds.

Op't Hoog Kunststof kozijnen
Welkom bij ramenfabriek op 't Hoog en aannemersbedrijf op 't Hoog Moergestel.

P. Vos b.v.
P. Vos b.v. Voor het huren van al uw grondverzetmateriaal. o.a: bulldozers, shovels, dumpers, kranen, kiepers, tractoren, trilwalsen, rijplaten, draglineschotten, dieplader, waterwagens, veegbezems, maaiwerktuigen, grondbewerkingswerktuigen en graafmachines

Pijnenburg import en agenturen
Pijnenburg Import en Agenturen is een bedrijf dat zich actief bezighoudt met de promotie, verkoop en distributie van een uitgebreid programma producten die voornamelijk toegepast worden in de utiliteitsbouw en in de grond-, weg- en waterbouw.

Pipingengineering.nl
Portal met informatie over piping engineering, stageplaatsen, vacatures en het leerwerktraject: De piping class.

Pluimers Isolatie BV
Pluimers naadloze Isolatie met PUR-spray technologie is een snelle voordelige oplossing die op bijna elke PLAATS kan worden aangebracht, namelijk op daken, muren of in opslagruimten, zelfs op de vloer.

Profnorm
Een landelijke groothandel voor de bedrijfsmatige klant. We leveren kwaliteit en voeren een breed en diep assortiment. PROFNORM staat garant voor een snelle levering, desgewenst op de werkplek!

Propylon bv
Bouwvacatures - Propylon is een bouwkundig projectbureau; aktief in het detacheren, het werven & selecteren van bouwkundig kaderpersoneel in de aannemerij door heel Nederland.

R. Oud B.V.
R. Oud BV te Zoest (NL). Verkoop en verhuur van professioneel gereedschap en bouwmaterieel.

RC System
RC System Architectural Aluminium

Regiebouw
Regiebouw Groep: goed voor vaklieden

Roca Kozijnen
domeinnaam geregistreerd via Computel Nederland.net, zakelijk internet sinds 1995.

Rocbo Boortechniek B.V.
Rocbo is leverancier van perslucht boor- en sloopgereedschappen en de daarbij behorende boren, boorkronen en beitels. Rocbo beschikt over een uitstekende voorraad en levert dagelijks aan klanten binnen en buiten Nederland.

Rockwool
Rockwool produceert steenwolproducten voor de brandveilige isolatie van woningen, gebouwen en installaties, gevelbekledingspanelen en akoestische plafonds.

Roelofs Bestrating.nl
Roelofs Bestrating, al meer dan 25 jaar flexibel en klantgericht te werk met als specialisatie Sierbestrating en tuinaanleg.

Roelofsen groep
Roelofsen Infratechniek Nederland heeft een gedegen en innovatieve aanpak op het gebied van kabel- en leidingwerken, grond-, weg- en waterbouw, boringen en persingen en de aanleg van glasvezelnetten.Als ISO9001 gecertificeerde turn key partner realiseren

Roymans Bevestigings- en Schuurmaterialen B.V.
Roymans bevestigings- en schuurmaterialen: Alles onder één dak. Als ISO 9002-gecertificeerde onderneming is Roymans gespecialiseerd in de toelevering van kwalitatief hoogwaardige bevestigings- materialen voor dak- en wandsystemen.

Simon BV
Aannemings bedrijf SIMON B.V. Houtzagerij, Beschoeiingen & Steigers

SPBZW
Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen Bouw regio Zaanstreek-Waterland

Steenbakkerij Hove
Steenbakkerij Hove te Ninove, artisanale gevelsteen.

Steenfabrieken Vandersanden
Steenfabrieken Vandersanden, de grootste Belgische producent van handvormgevelstenen. Bezoek deze website indien u op zoek bent naar kwalitatieve gevelstenen. Boordevol links naar de bouwwereld.

Steenhuis Beton BV
Steenhuis Beton bv, specialist in betonnen steektrappen, - spiltrappen, - kwarttrappen, - stapeltreden, - bordessen. Uit een assortiment van ongeveer 300 standaardmallen kan snel en tegen concurrerende prijzen worden geleverd.

Stichting Architecten Onderzoek Gebouwen Gezondheidszorg
STAGG - Stichting Architecten Onderzoek Gebouwen Gezondheidszorg op Internet

Stichting Bouw Research
Welkom bij SBR online. Stichting Bouwresearch Rotterdam (SBR) is een kennisinstituut dat namens de bedrijfstak Bouw is belast met het ontwikkelen, verspreiden en promoten van kennis naar alle geledingen van de bedrijfstak (B & U sector).

Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV)
De SEV ontwikkelt innovatieve oplossingen op het gebied van wonen: het aanpakken van de verloedering van wijken, de woningmarkt in beweging krijgen en vernieuw(d) maatschappelijk ondernemerschap.

Te Grotenhuis Eibergen
Te Grotenhuis Eibergen is een jong, enthousiast en expansief aannemingsbedrijf, dat sinds de start in 1983 volop in ontwikkeling is. Niet alleen in de grond-, weg- en waterbouw. Maar gaandeweg steeds meer in de betonbouw.

Technisol Polyurethaan Isolatie
isolatie professionals gespecialiseerd in uitvoering van isolatie werken met name polyurethaan zoals vloerisolatie, spouwmuurisolatie, sprayisolatie, scheepsisolatie, etcetera. Tevens verkoop alle isolatiematerialen polyurethaanmachines en gereedschappen.

Thermal
Thermal bv roosendaal, fabriek van aluminium ramen, deuren, kozijnen vliesgevels en gevelbeplating

ThyssenKrupp Monoliften
ThyssenKrupp Monoliften BV uit Krimpen aan den IJssel is een toonaangevende leverancier van trapliften, stoelliften, stoeltrapliften, huisliften, plateauliften, platformliften en rolstoelliften.

Timmerfabriek Westerveld en Nederlof
Timmerfabriek Westerveld Nederlof B.V. produceert op grote schaal en op maat houten kozijnen, (draai-kiep) ramen en gevelconstructies

TNO Bouw
TNO is een onafhankelijke kennisorganisatie die een schakel vormt in de kennisketen tussen de wetenschap enerzijds en bedrijven en organisaties anderzijds.

Tracé Detachering
Tracé detacheert personeel op de vakgebieden civiele techniek, bouwkunde, geodesie GWW, weg- en waterbouw, bouw, landmeten, civiel en in heel Nederland. Vind ook een vacature, detachering en projectontwikkeling mogelijkheden en vacatures via onze website.

Trappenfabriek Tenten BV
Trappen en trappen, kwaliteits trappen van trappen fabriek Tenten

Tressunt Bouw
Tressunt Bouw, het bouwuitzendbureau te Veenendaal: de sleutel tot werksucces/jobsucces/flexsucces! Voor het detacheren van bouwpersoneel, bouwvakpersoneel, allround timmermannen, vaklieden bouw en techniek, landelijke bouwvacatures, flexibel bouwpersonee

Uta-jobs.nl
Bouwvacatures vindt u bij: UTA-Jobs - Trefpunt voor vacatures in de bouw. Cv en vacaturebank voor de aannemerij. Gespecialiseerd in B&U en GWW.

v/d Berg Westmaas B.V.
v.d. Berg Westmaas B.V. voor bestratingen, grondwerken en rioleringswerken

Vaesen Staalhandel
Alle materialen betreffende ijzer, buizen, metaal, sierpunten, sierhekwerk, hekpunten, paalkoppen, lantaarns, staalplaten, balken, palen, ornamenten, poetrellen en alle onderdelen. Ruime stock en korte leveringstermijnen.

Van de Kreeke - Wegenbouw
Van de Kreeke heeft de expertise paraat in alle disciplines van grond-, weg- en waterbouw en werkt in België als Nederland. Van de Kreeke Wegenbouw werkt zowel voor (semi) overheden als voor het bedrijfsleven en de particuliere markt.

Van den Ban
Handelsmaatschappij Van den Ban voor natuursteen, begraafplaatsinriching en sport en recreatie

Van den Herik
Omgaan met water en land volgens Van den Herik. Een brede kijk op zowel natte als droge infrastructuur.

van der Bruggen van Hemert
Van der Bruggen & Van Hemert - Aanneming van grondwerken - dumpers, graafmachines

Van der Wijngaart BV
van der Wijngaart B.V. Dak en gevelbekleding

Van Kaam
Van Kaam Kunststof Toepassingstechniek Leidingen b.v. Kwaliteit, kennis en keuze in kunststof leidingwerk.

Van Leeuwen P
Op bouwwerk.nl vindt u bouwvacatures in Brabant, Gelderland en Limburg en info over werving en selectie, loopbaanbegeleiding en outplacement in de bouw.

Van Nieuwenhuyse
Van Nieuwenhuyse:: Grond- & rioleringswerken

Van Nieuwpoort Groep
Van Nieuwpoort is actief in de winning en productie, de handel & transport van bouwgrondstoffen, alsmede de productie van betonmortel en betonproducten. Een breed scala aan bouwgrondstoffen en producten vormt daarbij het aanbod: grind, steenslag, kalksteen.

VelopA
VelopA Citystyle voor straatmeubilair, fietsparkeren en overkappingen. VelopA Citystyle levert banken, afvalbakken, boombescherming, parkeerbeugels, fietsklemmen, compact fietsparkeren, overkappingen voor fietsen en universele overkappingen.

VerantwoordBouwen
VerantwoordBouwen, duurzaam en gezond bouwen met dampdoorlatende houtskeletbouw wandconstructies & dakconstructies * houtbouw, stapelbouw, systeembouw, bouwsystemen, prefab, houtconstructies, bouwen

Vereniging Integrale Biologische Architectuur
Stichting VIBA EXPO is een landelijk platform voor humaan en ecologisch bouwen, wonen en werken

Vereniging Vernieuwbare Isolatiematerialen
VVI :: Vereniging Verantwoord Isoleren :: De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het toepassen van duurzame isolatiematerialen, geproduceerd uit maatschappelijk verantwoorde (grond)stoffen voor thermische- en akoestische isolatie.

Verhelst bouwmaterialen
Verhelst als producent en dienstverlener in bouwmaterialen. Naast concrete en gerichte informatie over eigen producten en diensten, vindt u hier ook een antwoord op uw technische vragen.

Verhoeven Grondverzetmachines BV
Verhoeven reviseert alle merken grondverzetmach. Wij importeren Berco rijwerken, Esco slijtdelen, Graafbakken, Uitrustingstukken, Sloophamers, Rubberentracks voor alle merken, VTS onderwagens.Wij zijn importeur van Takeuchi minigravers en Komatsu grondver

Veturo
liftkeuringen, roltrapkeuringen, gevelonderhoudsinstallatie, WESAS, RISAS, Richtlijn Liften, liftcertificatie, Liftkeuring, liftveiligheid, Liftinspekties.

Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen
Vibe - Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen

Vlechtwerken en betonstaal BSM
BSM is een betonstaal verwerkend bedrijf en is ervaren in het lassen buigen knippen vlechten van staal. Ook voor prefab constructies is BSM een betrouwbare partner.

VOBN
Bij gietbouw wordt het beton op de bouwplaats met behulp van een kubel of betonpomp in de bekisting gegoten. Meer informatie op www.gietbouwcentrum.nl

VSB
De Vereniging voor Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven is onmisbaar bij de belangenbehartiging van de steigerbouwbranche, de branche die zich richt op het werken op hoogte en de betonbekistingbranche en zorgt voor het noodzakelijke platform om

Waeyaert-Vermeersch Isolatie
Waeyaert-Vermeersch: De speciaalzaak in isolatie en isolatiematerialen

Wemac
de WEMAC voor al uw wegenbouwmachines

Wienerberger
Wienerberger is producent van Terca gevelbakstenen, straatbakstenen en keramische raamdorpels, Porotherm keramische binnenmuurstenen en Koramic keramische dakpannen.

Wienese
Wienese, het adres voor al uw klimmaterialen

Wiggers Glastechniek
Wiggers Raalte Sterk in glas en kozijnen

Wim van de Sluis grondwerken
Wim van de Sluis te Lewedorp, aanneming van weg en waterwerken en verhuur van hydraulische machines

Wolters nv
Wolters N.V. is exclusief invoerder en fabrikant van wegmeubilair, wegbebakening, aanrijdbeveiliging en wegmarkeringsmachines en –materialen

Zwammerdam Groep
Zwammerdamgroep Veelzijdig en vakkundig in asfalt, asfalteren, betonplaten, groenvoorziening, slijtlaag, oppervlaktebehandeling, brugdekken, riolering, grondwerk, straatwerk, bedrijfsterreinen, industrieterreinen, recreatiegebieden, padenaanleg, wegenbouw

ZZPR.nl
ZZPr.nl, de intermediair voor opdrachtgevers en zelfstandige vakmensen in de bouw.

Google
Web zoekgids.com