online winkel gids amsterdam

amsterdam - Internet gids
 

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)


Pagina 1 | Pagina 2 | Pagina 3 | Pagina 4 | Pagina 5 | Pagina 6 | Pagina 7


Shiatsu Masunaga Amsterdam
Shiatsupraktijk van Cordula Quadt in Amsterdam-Oost. Voor klachtenbehandeling, preventie en ontspanning. Vergoeding door zorgverzekeraars.

Rondleiding in Amsterdam
Rondleiding Amsterdam organiseert wandeltours en fietstours in Amsterdam.
Denk hierbij o.a. aan de Jordaan Tour en de Wallen Tour. Een leuk dagje Amsterdam!

Amsterdam gids
Handige adressen lijst van Amsterdamse bedrijven, huisartsen, scholen, musea, tandartsen, ziekenhuizen etc

Muziekacademie
De muziekacademie richt zich op muziekonderwijs aan volwassenen en kinderen. Ons pand ligt in hartje Amsterdam vlak bij het centraal station. De hoofdactiviteiten zijn: Zanglessen klassiek; Pianolessen klassiek; Kinderworkshops; Optredens.

"Grachten"
Historische en nieuwe grachtenfoto's, links naar websites over grachten.

't Hogeland
De ISA levert een compleet aanbod van VMBO t/m Gymnasium in alle windstreken van Amsterdam.

01 Bands uit Amsterdam
101 feestbands op het net- feest bands direct boeken is altijd voordelig!

A'dams Historisch Museum
In het Amsterdams Historisch Museum vindt u alles over de geschiedenis van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Informatieve site met o.a collectie, agenda, nieuws, alle faciliteiten en spelletje.

A.G. Bell
De A.G.Bell scholengemeenschap is een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan dove en slechthorende kinderen en kinderen met spraak-taal-moeilijkheden.

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)
Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is het samenwerkingsverband van de faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam voor onderwijs, onderzoek en patientenzorg.

Activiteiten Vereniging Amsterdam
De vereniging is een non-profitorganisatie en functioneert als een ontmoetingsplek voor jongerentussen de 25 en 35 jaar. Wil je nieuwe vrienden ontmoeten doe dan meemet onze activiteiten zoals; uitgaan, wandelen, cultuur, theater,spel, enz.

Activiteitenclub Raakvlak
Wij zijn een niet-commerciële organisatie voor mensentussen de 25 en 45 jaar. Doe eens een keer mee met onze activiteiten.

AHK
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

AIESEC in Nederland
Op de site van AIESEC vind je informatie over de grootste internationale studentenorganisatie ter wereld. Op de site kun je meer te weten komen over alle uitwisselingsprojecten die AIESEC aanbiedt voor studenten uit alle studiejaren en -richtingen.

Ajax Brandbeveiliging BV
Ajax Brandbeveiliging BV - Brandbeveiligingsorganisatie met 24-uurs landelijk service netwerk en compleet assortiment van blussers, haspels, haspelkasten en brandmeldsystemen. Tevens specialist op het gebied van risicoinventarisatie en BHV opleidingen.

All Protect Sun
ALL PROTECT SUN - Bos en Lommerweg 152, 1055 EE Amsterdam - Het adres in Amsterdam en omstreken voor zonwering en decoratieve raambekleding!

Aloys witgoedoccasions
Aloys witgoedoccasions.Er is geen beter adres in Amsterdam e.o. voor een goede Miele occasion.

Alternatief Kostuumverhuur
Alternatief Kostuum in Amsterdam voor verhuur van kostuum en kleding, naast kledingverhuur ook styling voor film, theater en evenementen met een eigen afdeling voor kostuumontwerp en kostuumatelier .

Alternatieve Konsumenten Bond - Amsterdam
Goede Waar & Co staat voor de keuzevrijheid van de consument, gebaseerd op eerlijke productinformatie over mens-, dier- en milieuvriendelijkheid.

Amstel Zaalhuur
Hier kunt u alle informatie vinden betreffende het huren van de Amstelzaal voor al uw speciale gelegenheden.

Amstelhoven Makelaardij
Welkom bij Amstelhoven Makelaardij.

Amstelveenweb
Informatie over alle straten in Amstelveen en beschrijvingen van het wapen, de geschiedenis, en andere dingen die met Amstelveen te maken hebben.

Amsterdam Canal Boat Rental
Dit is de site van Amsterdam Canal Boat Rental. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft als u een boot voor een tocht op de Amsterdamse grachten wilt huren.

Amsterdam Historisch Museum
In het Amsterdams Historisch Museum vindt u alles over de geschiedenis van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Informatieve site met o.a collectie, agenda, nieuws, alle faciliteiten en spelletje.

Amsterdam in Site
De straten van het centrum van Amsterdam. Klik op de meer dan 1000 foto's in de richting waarin u wilt gaan.

Amsterdam RAI
RAIWorld, de overkoepelende site van de RAI Group met informatie over alle tentoonstellingen, congressen en evenementen georganiseerd in en door de RAI.

Amsterdam Roots Festival
Het Amsterdam Roots Festival is een jaarlijks terugkerend festival van wereldmuziek en wereldcultuur met optredens van meer dan 40 groepen en artiesten uit alle delen van de wereld .

Amsterdam Translation Services
Amsterdam Translation Services, vertalers en tolken voor alle talencombinaties, juridisch en financieel vertaalwerk en spoedvertalingen.

Amsterdam Uit Bureau (AUB)
De uitgaanssite van Amsterdam.

Amsterdam wereldstad
Amsterdam is vooral bekend om de speciale sfeer van de historische binnenstad. U kunt er uitgebreid winkelen, genieten van kunst en cultuur, eten en drinken in de vele restaurants en bruine en trendy café's en niet te vergeten - mensen kijken.

Amsterdam Wereldstad
Amsterdam is vooral bekend om de speciale sfeer van de historische binnenstad. U kunt er uitgebreid winkelen, genieten van kunst en cultuur, eten en drinken in de vele restaurants en bruine en trendy café's en niet te vergeten: mensen kijken.

Amsterdam, die groene stad
Natuur stadsnatuur Amsterdam

Amsterdam, Learn It Computer Trainingen
Learn It Bedrijfsopleidingen

Amsterdam-Industriestad
Amsterdam Industriestad, een stimulans voor een actief industriebeleid.

Amsterdam-WEB.nl
Amsterdam-WEB.nl is een Portal, Communitie en Gids met veel gratis diensten en o.a. info over Hotels, Restaurants, Winkels, Bedrijven etc. U kunt o.a. reserveren voor een restaurant, boeken voor een hotel, zien welke leden online zijn.

amsterdam-webcams.com
Amsterdam live visit through webcams, pictures and sounds. Amsterdam and Holland travel and tourist information, hotels and gifts.

Amsterdam.hotlinks.com
Here you will find your way in surprising Amsterdam, with lots of benefits!

AmsterdamChillout
Amsterdam Chillout, the coolest place for your Amsterdam stay. Your own building of luxury Amsterdam accommodation. Great city centre location overlooking Nieuwmarkt square.

Amsterdamonline
Amsterdamonline - De stadsportal van Amsterdam - Bedrijven en organisaties uit Amsterdam en omgeving.

Amsterdams Automuseum
Het Amsterdams Automuseum, meer dan 3500 m2 collectables.

Amsterdams Historisch Museum
In het Amsterdams Historisch Museum vindt u alles over de geschiedenis van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Informatieve site met o.acollectie, agenda, nieuws, alle faciliteiten en spelletje.

Amsterdams Marionetten Theater
Classical marionette theatre, performing opera's by Mozart and Offenbach. Klassiek marionettentheater presenteert opera's van Mozart en Offenbach.

Amsterdams Natuur en Milieu Educatie Centrum
Het ANMEC maakt zich sterk voor natuur en milieueducatie (NME) in Amsterdam. Het Centrum ondersteunt, begeleidt, stimuleert en organiseert NME.

Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen
Amsterdamse Club voor Zweefvliegen.

Amsterdamsche Vervoer Maatschappij
AVM-salonbotenverhuur - voor een ontspannen tocht over de wateren van Amsterdam e.o. kunt u deze zeldzame salonboten huren.

Amsterdamse allochtone ouderen
CABO beoogt betere zorg aan oudere migranten in Amsterdam.

Amsterdamse Bos
Het Amsterdamse Bos is een zeer belangrijk natuur- en recreatiegebied voor de regio Amsterdam. Een gastvrij stadsbos met aantrekkelijke recreatieve.

Amsterdamse bos
Het Amsterdamse Bos is een zeer belangrijk natuur- en recreatiegebied voor de regio Amsterdam. Een gastvrij stadsbos met aantrekkelijke recreatieve voorzieningen zoals speelweiden, kinderbaden en speelvijvers.

Amsterdamse Grachtenhuizen
Het Amsterdamse Grachtenhuis brengt het belangrijkste Amsterdamse woonhuismonumentin beeld het grachtenhuis.

Amsterdamse Monumenten
De belangrijkste gebouwen en monumenten van Amsterdam, met een van de belangrijkste engaafste historische stadskernen van de wereld, inclusief de geschiedenis en topografie van de stad, in tekst en beeld gebracht door bureau Monumenten & Archeologie.

Amsterdamse Politie Vakorganisatie (APV)
Amsterdamse Politie Vakorganisatie

Amsterdamse Studenten Atletiek Vereniging Aquila
Website van studentenatletiekvereniging SAV Amsterdam.

Anna Kramer
Anna Kramer zangles in amsterdam / voicetraining in amsterdam

Anne-Marie van Beverwijk
Ontwerp, verhuur en verkoop van kostuums voor TV, theater, bedrijf en particulieren.

Another Site webdesign
Another Site webdesign in Amsterdam. Ontwerp en bouw van betaalbare websites. Advies, ontwikkeling, inhoud en vormgeving m.b.t. websites.

ANWB Parking Amsterdam Centraal Station en Waterlooplein
Waar parkeren in Amsterdam? In Centraal Station en Waterlooplein. Parkeergarages in de buurt van Carre, Stopera, Kalverstraat, Gemeentehuis, hotels, De Dam, Bijenkorf, Nieuwe Kerk, Wallen, etc.

Apollolaan Tandartsenpraktijk
Tandartspraktijk voor mondhygiene, cosmetischetandheelkunde, kronen en bruggen en implantologie.

Archeologisch Informatie Centrum (AIC)
Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale museum voor archeologie ; The Rijksmuseum van Oudheden (RMO) is the national museum of antiquities at Leiden, the Netherlands.

ArchiCup Zaalvoetbalcompetitie
ArchiCup is een onafhankelijke organisatie met als doel het organiseren van een zaalvoetbal competitie voor Amsterdamse Architecten en Stedenbouwkundige. Wij zijn geen vereniging, stichting, club of instelling maar een Non-Profit organisatie.

Architectuur en architecten in Amsterdam (en Nederland) Dutch Architecture
(LANG=nl) Overzicht van de Architectuur in Nederland vanaf 1850. Informatie over architecten, bouwstijlen, bouwwerken, steden, wijken, bouwmaterialen, nieuws, evenementen en veel meer.

Arthur Massage
Arthur van der Struyf geeft diverse soorten massages aan huis. U kunt bij hem terecht voor een ontspannende massage, sportmassage, hapto massage, voetreflexologie en speciale massage van uw nek.

Artis (Zoo)
Een impressie van de oudste (1838) en beroemdste dierentuin van Nederland, inclusief de ruime Afrika Savanne, de sfeervolle Zuid-Amerika Pampa, het stijlvol gerenoveerde Aquarium, het Geologisch & Zoölogisch Museum, de sfeervolle plantentuin .

Artis (Zoo)
Een impressie van de oudste (1838) en beroemdste dierentuin van Nederland, inclusief de ruime Afrika Savanne, de sfeervolle Zuid-Amerika Pampa, het stijlvol gerenoveerde Aquarium, het Geologisch & Zoölogisch Museum, de sfeervolle plantentuin .

Artis dierentuin
Een impressie van de oudste (1838) en beroemdste dierentuin van Nederland, inclusief de ruime Afrika Savanne, de sfeervolle Zuid-Amerika Pampa, het stijlvol gerenoveerde Aquarium, het Geologisch & Zoölogisch Museum, de sfeervolle plantentuin .

Artis Zoo
Een impressie van de oudste (1838) en beroemdste dierentuin van Nederland, inclusief de ruime Afrika Savanne, de sfeervolle Zuid-Amerika Pampa, het stijlvol gerenoveerde Aquarium, het Geologisch & Zoölogisch Museum, de sfeervolle plantentuin .

Artitulipani
Arti & Tulipani Cultuurexcursies stelt zich ten doel u de zeden en gewoontes van Nederland te leren kennen.

ASVA studentenunie
De ASVA Studentenunie behartigt de belangen van studenten aan de Universiteit van Amsterdam.

ASVA Studentenunie
De ASVA Studentenunie behartigt de belangen van studenten aan de Universiteit van Amsterdam.

ASVU Volleybal Amsterdam
Volleybal Vereniging ASVU is een studenten sport vereniging in Amsterdam dat teams heeft spelen op veel verschillende nivo's, van regioklasse (Oost) tot 5e klasse (Amsterdam).

Augustinus College Amsterdam
De Home page van het Augustinus College te Amsterdam. Hier kunt u verschillende gratis Internetcursussen vinden. Het bekende E-mail Plaza bezoeken, de nieuwe Chatcursus bekijken en veel informatie over onze school en leerlingen vinden.

Auto Centre Zuid-Oost
Tsuru Motors B.V. Mitsubishi

Auto.NL
Autonl.com is een virtuele showroom met duizenden kwaliteitsoccasions van merkdealers en autobedrijven. Met praktische selectiesleutels traceert u snel uw droomauto. U kunt selecteren en combineren op een speciale categorie, merk, type, prijsklasse, kleur.

Automatisering Sociale Zekerheid
Albert Schweitser ziekenhuis. Informatie voor patiënten en verwijzers. Zorg met hoofd, hart en ziel.

Autorijschool Kennedy
Autorijschool Kennedy voor rijlessen in Amsterdam.

Google
Web zoekgids.com