online accountant gids

accountancy
 

AAME Groep
Accountants gevestigd in Delft. Men heeft zich gespecialiseerd in de internationale en nationale belastingwetgeving.

ABC-Lelystad
Accountancy voor het MKB, gevestigd in Lelystad.

AccoN Accountants
Succesvol ondernemen is onlosmakelijk verbonden met een adequate bedrijfsvoering, een gedegen administratieve organisatie en een gezonde financiŽle huishouding. Met gerichte ondersteuning scheppen wij als betrokken accountants- en adviesorganisatie voor u de ruimte om professioneel te ondernemen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen op het gebied van accountancy en de fiscale, bedrijfskundige en juridische aspecten van uw bedrijfsvoering. Op basis van onze jarenlange ervaring, diepgaande expertise en bekendheid met uw sector of branche bieden wij zekerheid en financiŽle optimalisering van uw situatie. AccoN is een groeiende, zelfstandige organisatie - met 600 medewerkers en 23 kantoren in Midden- en Zuidwest Nederland - die lokale aanwezigheid combineert met de voordelen van landelijke ondersteuning en de kennis en ervaring vanuit het hoofdkantoor in Arnhem. Wij zetten onze vaardigheden en expertise om in voordelen voor klanten in zowel de agrarische sector als het MKB. In dat proces speelt onze accountmanager een centrale rol. In nauw overleg met u zorgt hij voor afstemming van onze dienstverlening op uw verwachtingen.

Accountancy
Site van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten en het Instituut der Bedrijfsrevisoren

Accountantskantoor De Beer BV
Actief op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, belastingadvies, personeels- en salarisadministratie en automatisering.

Accountantskantoor Groeneveld
Accountantskantoor Groeneveld teMiddelstum en Bedum biedt dienstverlening via relatiebeheerders. Wijonderscheiden ons door duidelijkheid, openheid, vertrouwen en deskundigheid.Lees hierover meer op onze site. U vindt hier ook nuttige informatie entips.

Accountantsonline.nl
Startpagina voor de accountancybranche, een nieuwsbrief, forum, nieuws en kennis.

Adcoma BV
Accountancy en Adviesbureau in Etten.

Administratieburo K-J van Leeuwen
Administratieburo K-J van Leeuwen, Detacheren van personeel, De bekende administratieve diensten, Outsourcing, Dataverwerking, Estate-planning, Werving en selectie.

All Arts
Belastingadviseurs, vooral werkzaam voor de kunstensector.

APORA
Achter APORA staat een jonge ondernemer gespecialiseerd in financieel administratieve bedrijfsondersteuning en managementinformatie. Een gedegen opleiding tot accountant en ruim 7 jaar praktijkervaring op de gebieden van interne en externe verslaggeving en informatie-analyse staan garant voor kwaliteit. APORA biedt u een administratieve totaaloplossing.

BAM Accountants
BAM Accountants te Eindhoven. Wij zijn lid NOvAA. Als klein kantoor werken wij uitsluitend met een persoonlijke benadering. Wij geloven in de kracht van een kleine onderneming.

BDO Accountants & Adviseurs
BDO, accountants & adviseurs voor het Nederlandse Midden- en familiebedrijf. Ruim 2.000 medewerkers bieden vanuit zo'n 30 vestigingen naast accountancy en belastingadvies, onder meer bedrijfseconomisch advies, personeels advies, organisatie advies, etc.

Berveling Accountants & Adviseurs B.V.
Berveling Accountants & Adviseurs B.V. uit Leiden, gespecialiseerd in esf, belastingen, administratie, salaris en accountancy

chlorella-alg.jpg (20602 bytes)

Boer & Timmerman Accountants
De administratieve zaken van alledag doen we gedegen en met moderne middelen, alert op de nieuwste ontwikkelingen in de samenleving en het bedrijfsleven.

Bolk en de Bekker
Bolk & De Bekker Accountants & Belastingadviseurs is een moderne en zelfstandig opererende organisatie in de zakelijke dienstverlening. Vanuit de kantoren in Uden en Rosmalen worden de diensten aangeboden aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Brink Accountants
Accountantskantoor gevestigd in Groningen en Zeewolde.

CMB Accountants
CMB Accountants is snel groeiende accountantsorganisatie (RA+AA) met kantoren gespreid over de Randstad. CliŽntenportefeuille is gevarieerd en bestaat voor belangrijk deel uit midden- en kleinbedrijf. Kenmerken zijn no-nonsense cultuur en informele werksfeer.

Contour
CONTOUR - accountants en belastingadviseurs

Controllers Instituut
Controllers Instituut - voor de controller en de registercontroller.

Crop registeraccountants en belastingadviseurs
Informatie over diverse bedrijfseconomische en juridische onderwerpen en uitleg van het belastingstelsel.

De Jonge Accountants
Natuurlijk, de cijfers moeten kloppen, en de fiscus moet niet meer ontvangen dan noodzakelijk. Maar dat is wel het minste. Interessanter is wat uw accountant nog meer voor u kan betekenen.

De Wolf & Partners
Accountants en Belastingadviseurs met meerdere vestigingen in Noord-Brabant.

Deloitte & Touche
Deloitte biedt concrete oplossingen voor complexe vraagstukken. Dat past bij onze manier van werken - duidelijk, no-nonsense, gericht op resultaat.

Drs. Jack M.J. Keusters, CIF, MBA
Administratiekantoor voor het MKB. Corporate Finance Consultant, member of the ISF - International Society of Financiers

Ernst & Young Nederland
Ernst & Young is actief op het gebied van o.a. accountancy en belastingadvies. De Ernst & Young accountant en belastingadviseur bieden dienstverlening op maat, gespecialiseerd in o.a. Transaction Advisory, EDP audit, treasury management.

Extendum
DŤ adviesorganisatie voor exclusief AA- en RA-kantoren. Biedt advies en ondersteuning op vakgebieden binnen de bedrijfsvoering van een accountant.

FBC - Registeraccountants
Registeraccountants gevestigd in Zeewolde.

Fiduscom
Administratie en accountantskantoor gevestigd in Juprelle- Lantin.

First Accounting
Richten zich specifiek tot de leiders van kleine en middelgrote Belgische en buitenlandse bedrijven.

Flantua Accountants en Belastingadviseurs
Een accountantskantoor in de regio Utrecht op weg naar een sociaal-dynamische organisatie.

GH Services
Administratiekantoor dat sinds enige tijd ook actief is op het gebied van webdesign.

Hendrikse V.O.F
Administratie- en Adviesburo gevestigd in Westkapelle.

Karreman + De Jong Accountants
Onze accountants en belastingadviseurs in de regio Rotterdam leveren een compleet pakket aan financiŽle diensten: van het samenstellen van jaarrekeningen, verzorging van (loon)administraties en belastingaangiften tot en met advies op financieel en fiscaal gebied.

Kester en Partners Accountancy
Accountantskantoor voor het MKB en agrarische bedrijven, gevestigd in Maasdijk, gelegen in het Westland.

Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants
de website van het Koninklijk NIVRA, de beroepsorganisatie van registeraccountants in Nederland.

Kop of Munt
Kop of Munt levert professionele zakelijke dienstverlening voor ambitieuze ondernemingen. Accountancy, detachering, fiscale dienstverlening.

KPMG Nederland
KPMG levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van audit, tax en advisory. We adviseren over prestatieverbetering en risicobeheersing, het begeleiden van transacties (fusies, overnames, due diligence) en zijn actief op het gebied van controle & verantwoording. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote nationale en internationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties, overheden en semi-overheidsinstellingen.

Krijnen en Associees
Kees Krijnen - Krijnen & Associees, Mediation kantoor, administraties, belastingadviseurs, fiscalisten, interim, interimmanagement, management, organisatieadvies, notaris, juridisch advies.

Langeveld & Sigtermans
Lansigt accountants en belastingadviseurs

Nagtzaam Accountants & Fiscalisten
Nagtzaam Accountants en Fiscalisten, Veghel. Wij geven richting aan uw ondernemerschap

Nautica Management BV.
Nautica Management BV is een dienstverlenende onderneming voor het Midden- en Kleinbedrijf op het gebied van Accountancy, Management en consultancy, dat zich met name heeft gespecialiseerd in de administraties van de scheepvaart, de watersport en de nautische bedrijven. De Maatschap Van Huijgevoort-Tolenaar, Fiscaal Adviseurs (HTFA) is een samenwerkingsverband van vakspecialisten, waaraan u als ondernemer gerust uw zaken kunt toevertrouwen.Steeds meer ondernemers beperken zich tot hun hoofdactiviteiten en laten zich voor kwesties op andere gebieden van het ondernemerschap graag bijstaan door hun bedrijfsadviseur. Met name verwachten zij dan van hem een sterke pro-actieve houding en een ruggensteun bij nieuwe ideeŽn of toekomstige ontwikkelingen voor hun onderneming. Een adviseur die initiatieven neemt en snel informeert over alle belangrijke zaken, die het ondernemerschap raken.

Nieuw Veldhoen
Wij zijn een accountants- en (belasting)advieskantoor gevestigd in Boskoop. Wij zijn geen groot kantoor maar wel enthousiast en betrokken met onze klanten. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het verwerken van financiŽle administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van allerlei soorten belastingaangiften voor agrarische bedrijven en voor het midden- en kleinbedrijf. Ook begeleiden wij onze klanten met fiscale, juridische en bedrijfseconomische vraagstukken.

NOvAA
novaa Nederlandse Orde van Accountants Administratieconsulenten

Omnyacc accountants en adviseurs
Federatief samenwerkingsverband tussen een aantal accountantskantoren.

Phyad, Fysiotherapie administratie
Administratiebureau voor paramedici, gespecialiseerd in Fysiotherapie

Pierik Accountancy
accountant - accountancy Accountantskantoor voor MKB en agrariers

Plasa Groep
Accountants, belastingadviseurs, juristen, loonadministrateurs, expatservices, allemaal onder een dak.

PMT Kompas Groep
Kompas, uw adviespartner met hart voor uw zaak. Zowel in goede als in minder goede tijden leven en denken we met u mee. Wij zijn meer dan de accountants die de jaarrekening opstellen, we voelen ons werkelijk betrokken bij het wel en wee van uw zaak. We staan als partner naast u, maar zonder onze objectieve kijk op de zaak te verliezen. Want daar huurt u ons uiteindelijk voor in! Bij ons kunt u terecht voor zakelijke dienstverlening met een 'personal touch', op het gebied van accountancy, fiscaal - juridisch advies, subsidie- en bedrijfsadvisering. Wij hebben gezorgd voor een moderne ICT- omgeving en wij werken samen met zelfstandig gevestigde fiscalisten, juristen, advocaten, notarissen, subsidie- en bedrijfsadviseurs. Zo bieden wij u een kompas waarop u veilig kunt varen.

PricewaterhouseCoopers
Biedt zakelijke dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingen, human resource en financiŽle services.

Quality Accounting bv
Belastingadviseurs, Bedrijfsadviseurs, Administrateurs. U kunt uw administratie online aanleveren en advies vragen.

SCAB
SCAB is gevestigd te Tilburg. Met circa 120 medewerkers ondersteund SCAB zo'n 3300 ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, gespecialiseerd in de bouwsector op het terrein van accountancy, fiscale advisering, juridische advisering, loon- en salarisadmi

SRA
Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten, organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland.

Tamek Accountants & Belastingadviseurs
TAMEK Groep Accountants & Belastingadviseurs. Een middelgrote, regionaal opererende maatschap van accountants en belastingadviseurs met 6 kantoren in het midden en oosten van het land.

Valentijn Accountancy
RŁhl Haegens Molenaar is als multidisciplinaire organisatie actief op het gebied van accountancy, fiscale en juridische advisering, management consultancy, automatisering en administratieve dienstverlening. Wij hebben vestigingen in Venray, Nuenen en Boxmeer.

Van Engelenburg Groep
De Van Engelenburg Groep, sinds 35 jaar nauw betrokken bij het midden- en kleinbedrijf in de wijde omgeving van Arnhem. De Van Engelenburg Groep verleent diensten op het gebied van accountancy en fiscale aangelegenheden (belastingadvies, financiŽle planning)

Van Zwol Wijntjes
Van Zwol Wijntjes levert een compleet dienstenpakket rond accountancy en belastingzaken. Daarin zijn we niet uniek. Onze werkwijze is wťl anders. Hoe? Door de handen uit de mouwen te steken als haast geboden is. Door secuur te werken en onze beloften na te komen. En vooral door met onze adviezen vťrder te kijken dan cijfers, om de betekenis ervan voor ķ te doorzien. Door die persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot een volwassen kantoor met louter professionals in accountancy en belastingadvies.

Vitali & Van de Graaf
Accountancy en belastingadviseurs voor ondernemingen en particulieren. Met informatie over de diensten.

VLB
Vereniging van Accountants- en Belastingadviesbureaus, samenwerkingsverband en belangenorganisatie met cliŽnten in de agrarische sector en het midden- en kleinbedrijf.

Volte
Volte accountants, belastingadviseurs en IT consultants

WEA, Westelijke Accountants Kantoren
WEA staat u terzijde in een tijd waar steeds meer eisen gesteld worden aan een goede bedrijfsvoering. Met accountantsdiensten waar u op kunt bouwen, maar ook door met u mee te denken.

Google
Web zoekgids.com